Prikaži potpunu verziju : DotA
Strane :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Reci koji ti je pasvord i ime pa ti hostuj i igracemo??
E cvrc, sada ni meni ne radi hamachi :n-cc2:
NIDZONSON
1.10.2006, 10:55
Preko cega onda igras , preko battle.net???
Preko cega onda igras , preko battle.net???
Da. :)
NIDZONSON
1.10.2006, 10:57
Da li mozes da mi kazes sta treba da uradim da bi igra preko eurobattle.net?????
Da li mozes da mi kazes sta treba da uradim da bi igra preko eurobattle.net?????
Patchuj na 1.20c (+crack) i instaliraj njihov "installer" (www.eurobattle.net).
NIDZONSON
1.10.2006, 11:05
Patchuj na 1.20c (+crack) i instaliraj njihov "installer" (www.eurobattle.net).
Imam ja taj patch samo ne radi . Nr rade nesto patchevi sa interneta, pa mozes mi reci gde da nabavim.
Lucic Nemanja
1.10.2006, 12:43
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:nov_explo !!!!Poludecu!!!!!
Po koji put vec ovo kazem:n-cc2: .MORAS DA IMAS ORIGINALNU VERZIJU WARCRAFTA (Rain of Caos i Frozen Throne) I NAJNOVIJI PATCH!!!!!!!!!!!!!!
Ako imas orginal ne treba ta crack za patch.Crack za patch ti treba samo ako koristis piratsku verziju warcrafta.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:nov_explo !!!!Poludecu!!!!!
Po koji put vec ovo kazem:n-cc2: .MORAS DA IMAS ORIGINALNU VERZIJU WARCRAFTA (Rain of Caos i Frozen Throne) I NAJNOVIJI PATCH!!!!!!!!!!!!!!
Ako imas orginal ne treba ta crack za patch.Crack za patch ti treba samo ako koristis piratsku verziju warcrafta.
Za battle.net mu treba original a za eurbattle.net ne.
BIG BROTHER DZONI
3.10.2006, 20:38
:paranoia: :paranoia: :paranoia: e ovako hoci i ja da pocnem da igram dotu pa se pitam sta mi sve treba da bih je igrao imam warcraftIII kao i frozen throne ali piratsku verziju :mad: :mad: treba li mi original:confused: ??? i sta mi sve treba ali molim vas detaljno uzeo sam skoro kablovski 256/128 pa tu valjda nece biti problema!!!:alealeee:
NIDZONSON
3.10.2006, 21:13
Ko ima patch warcrafta 1.19?? A ko ima 1.20e???? Ko ima 1.20e da li moze da miposalje e-mail.
e-mail: mr.nix.sk@4lions.net
UNAPRED HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:paranoia: :paranoia: :paranoia: e ovako hoci i ja da pocnem da igram dotu pa se pitam sta mi sve treba da bih je igrao imam warcraftIII kao i frozen throne ali piratsku verziju :mad: :mad: treba li mi original:confused: ??? i sta mi sve treba ali molim vas detaljno uzeo sam skoro kablovski 256/128 pa tu valjda nece biti problema!!!:alealeee:
PATCHEVI:
http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_120e_English.exe
http://eurobattle.net/w3battle_120e.exe
http://banlist.eurobattle.net/warcraft/eurobattle.reg
samo instaliraj po tom redosledu i cepaj. reg fajl poslednji samo pustis i stavis yes da ti udje u registry i to je to. nema veze sto imas pirata, samo cepas preko eurobattle.net uvek ima po 5000 korisnika :)
pa nek je sa srecom :aplauz:
edit: ispravljen link.
BIG BROTHER DZONI
3.10.2006, 21:32
PATCHEVI:
http://files.ausgamers.com:85/downloads/1159903353/war3tft_120e_english.exe
samo instaliraj po tom redosledu i cepaj. reg fajl poslednji samo pustis i stavis yes da ti udje u registry i to je to. nema veze sto imas pirata :)
HVALA a jos jedno pitanje jel treba da instaliram i frozen throne ili mi je dovoljan samo warcraft III???
PATCHEVI:
samo instalirajte po tom redosledu i cepajte. reg fajl poslednji samo pustis i stavis yes da ti udje u registry i to je to. nema veze ako imas pirata samo cepas preko eurobattle.net -a :)
BIG BROTHER DZONI
3.10.2006, 21:34
PATCHEVI:
http://files.ausgamers.com:85/downloads/1159903353/war3tft_120e_english.exe
samo instaliraj po tom redosledu i cepaj. reg fajl poslednji samo pustis i stavis yes da ti udje u registry i to je to. nema veze sto imas pirata, samo cepas preko eurobattle.net uvek ima po 5000 korisnika :)
E ovaj prvi link nesto ne valja..:confused: :confused: :paranoia: :paranoia:
E ovaj prvi link nesto ne valja..:confused: :confused: :paranoia: :paranoia:
a ovaj?
btw, moras da instaliras frozen.
BIG BROTHER DZONI
3.10.2006, 21:40
a ovaj?
Ok hvala ti care...:n_klanja: :n_klanja: :to_care: :to_care: :to_care:
Konacno cu i ja krenuti sa dotom...:D :D :D
hehe, np :D
srecno jos jednom pa da ih deljes sve ;)
znaci samo prvo ti ide instalacija frozena pa onda onih patcheva po kom sam ti redosledu rekao. sve najbolje :alealeee:
BIG BROTHER DZONI
3.10.2006, 21:42
a ovaj?
Ovaj drugi link radi tanx!!!!!!:D :D :D :aplauz: :aplauz: :aplauz:
NIDZONSON
3.10.2006, 21:57
PATCHEVI:
samo instalirajte po tom redosledu i cepajte. reg fajl poslednji samo pustis i stavis yes da ti udje u registry i to je to. nema veze ako imas pirata samo cepas preko eurobattle.net -a :)
HVALA!!!!!!!!!!!! ALI NE MOGU DA INSTALIRAM PATCH 1.20E . STA JE TO???
Lucic Nemanja
3.10.2006, 23:56
Interesu je me dali je neko zainteresovan da se skupimo i odigramo jedan dota turnir.Naravno ne mislim da se sastanemo uzivo (ako je i to moguce sto da ne),vec ako se organizuje neki turnir preko GG clienta,ili Hamachija.Gledao sam o raznim turnirima,ali se vecina placa.Ima i nekih besplatnih valjda:confused: .Ako vec moramo da platimo neki (valjda preko kreditne kartice,ili kako se vec placa na internetu),mogli bi smo da skupimo pare,pa neko ko ima kreditnu karticu da to plati,a mi mu posaljemo pare.
Nije bas lako za organizovanje,ali vredi pokusati:dedica: .
Lucic Nemanja
4.10.2006, 0:12
:rofl: :rofl: :rofl: .Joj krenile su mi suze na oci:rofl: :rofl: .Ti mislis da je tek tako lako da igras dotu.Da bi se pomerio samo sa naziva "NOOB" moras da igras najmanje 5 meseci.Bez uvrede OK???
Jos jedan savet:dedica: .Mani se eurobattle neta,hamachija i slicnih stvari i koristi ih samo za zakazivanje nekih okrsaja,ili za turnire.Ustekaj malo kesa i kupi originalnu verziju.Da sad ne pisem cenu,jer mi se cini da je zabranjeno reklamirati,ali recicu ti da je dooooosta jeftino jer je igra izasla pre oko 4 god.
:rofl: :rofl: :rofl: .Joj krenile su mi suze na oci:rofl: :rofl: .Ti mislis da je tek tako lako da igras dotu.Da bi se pomerio samo sa naziva "NOOB" moras da igras najmanje 5 meseci.Bez uvrede OK???
Jos jedan savet:dedica: .Mani se eurobattle neta,hamachija i slicnih stvari i koristi ih samo za zakazivanje nekih okrsaja,ili za turnire.Ustekaj malo kesa i kupi originalnu verziju.Da sad ne pisem cenu,jer mi se cini da je zabranjeno reklamirati,ali recicu ti da je dooooosta jeftino jer je igra izasla pre oko 4 god.
Jaooooo... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ... 5 MESECI! AHAHAHAHAHA.... Daj brate... Dovoljno ti je da igrash mesec dana svaki dan na bnetu i nauchicesh da igrash... Samo treba da nauchish koji tip heroja (strenght, agility itd.) kanteruje kojeg heroja i da znash koje stvari da kupujesh. U tome je sva mudrost... Nije to Warcraft pa da morash da imash tajming i mikro...Ali 5 meseci :rofl: Btw, Warcraft 3 i Frozen Throne koshtaju 1600 din oba, ako neko hoce detalje, pm me!
Lucic Nemanja
4.10.2006, 1:53
Jaooooo... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ... 5 MESECI! AHAHAHAHAHA.... Daj brate... Dovoljno ti je da igrash mesec dana svaki dan na bnetu i nauchicesh da igrash... Samo treba da nauchish koji tip heroja (strenght, agility itd.) kanteruje kojeg heroja i da znash koje stvari da kupujesh. U tome je sva mudrost... Nije to Warcraft pa da morash da imash tajming i mikro...Ali 5 meseci :rofl: Btw, Warcraft 3 i Frozen Throne koshtaju 1600 din oba, ako neko hoce detalje, pm me!
Meni je trebalo dosta jer sam ja poceo u januaru,a retko sam isao i igraonicu(uglavnom samo petkom i ponekad vikendom).Original sam kupio tek kad su mi uveli kablovski internet,a to je bilo tek u maju.Nisam ja imao odmah od pocetka original.Happy???
stavrno ****te 5 meseci hahahhaaha, da bi se pomerio sa noob naziva :rofl: :rofl: :rofl:
i ko da je bitno da li je original kada moze da se igra na netu i sa pirtaskom verzijuom, vazno je da covek igra
Lucic Nemanja
4.10.2006, 9:40
stavrno ****te 5 meseci hahahhaaha, da bi se pomerio sa noob naziva :rofl: :rofl: :rofl:
i ko da je bitno da li je original kada moze da se igra na netu i sa pirtaskom verzijuom, vazno je da covek igra
Pa lako je tebi da kazes!!!Ja mesecno odem oko 8 puta u igraonicu.pa sad ti vidi:mad: .
Pa lako je tebi da kazes!!!Ja mesecno odem oko 8 puta u igraonicu.pa sad ti vidi:mad: .
e bez nerviranja i ljutnje brate, koj ce ti to k u zivotu. Ja i ne idem u igraonicu! Sada kada budem otisao za bg, ako odem jednom u dve nedelje sa drustvom da se zezam, ne da bi cepao dotu kao lud a i kakve to sada veze ima. Nego ti lozis decka hoce da krene sa dotom ko da je nesto pretesko, jeste da ce biti noob na pocetku, pa i posle 5 meseci mozda nece biti pro, ali noob sigurno nece biti. samo da uskladis sve i na mestu si. kada on bude skapirao sta sve da kupuje za svakog itd, jos samo da se uigra i da zna da se krece i on je na konju :)
takoj pozdrav
no hard feelings
Samo treba da nauchish koji tip heroja kanteruje kojeg heroja i da znash koje stvari da kupujesh. Nije to Warcraft pa da morash da imash tajming i mikro...Ali 5 meseci :rofl:
Kako da ne! Ne samo da moras da imas dobar mikro zbog last hittinga nego je timing vise nego odlucujuci narocito ako se igra 5v5 jer tada svaki igrac mora da odradi sve savrseno narocito ako je high level igra ovo sto si naveo jedva ga odvaja od titule megan00ba!
ko neko hoce detalje, pm me![/QUOTE]
NIDZONSON
4.10.2006, 19:52
Sa kojim herojima igrate dotu i zasto igrate sa njima????????? :biglaugh: :biglaugh:
Samo treba da nauchish koji tip heroja kanteruje kojeg heroja i da znash koje stvari da kupujesh. Nije to Warcraft pa da morash da imash tajming i mikro...Ali 5 meseci :rofl:
Kako da ne! Ne samo da moras da imas dobar mikro zbog last hittinga nego je timing vise nego odlucujuci narocito ako se igra 5v5 jer tada svaki igrac mora da odradi sve savrseno narocito ako je high level igra ovo sto si naveo jedva ga odvaja od titule megan00ba!
ko neko hoce detalje, pm me![/QUOTE]
Bez ljutnje, ali mikrovati jednu jedinicu (heroja) nije neka mudrost...
Lucic Nemanja
5.10.2006, 9:03
Bas tako.Odkako idem u igraonicu uvek pisem ar.Ap je za noobove.Uzmes lepo nastrebas sa jednim herojem i kidas sve redom,a retko ko od profesionalaca ti igra ap.
pRoskiLLz
6.10.2006, 13:49
www.dotaas.com
Tu imas sve o DotA...
PozZ
""H@CK3R""
Mislio sam samo na lasthitting to se u doti zove mikro,
Sajt za dotu forums.dota-allstars.com sve vesti replays buildove za heroje...
Svako ime koje znaci nesto u doti je na ovom sajtu!!:n-cc2: :n-cc2:
da li postoji neki kanal osim allstars na northrenu na kojem moze da se igra kvalitetna dota a da ne morash da budesh na safelisti. pre sam mogao da igram na dce ali zbog fucking vouch-a vishe ne mogu.
BIG BROTHER DZONI
6.10.2006, 23:51
Ljudi pomozite mi skinuo sam sve ono sto ste mi rekli ali kada udjem u bettle net i krenem da napravim account bilo koji user name da ukucam on mi javlja da je zauzet o cemu se tu radi?? Napominjem igra mi je piratska!!!
a on sada udje u bnet ali nece account da registruje!!!!!!!:( :( :(
Lucic Nemanja
7.10.2006, 1:03
Ljudi pomozite mi skinuo sam sve ono sto ste mi rekli ali kada udjem u bettle net i krenem da napravim account bilo koji user name da ukucam on mi javlja da je zauzet o cemu se tu radi?? Napominjem igra mi je piratska!!!
a on sada udje u bnet ali nece account da registruje!!!!!!!:( :( :(
:eek: .Koji si ti user.Imas piratsku verziju i tacan CD key.Auuuuuuuuuuu!!!!Jos ne mogu da poverujem.
Pa jednostavno nadji ime koje vec nije zauzeto:D
e nemanja hoces 2 na 2 preko hamachia sada? ae pozuri
:eek: .Koji si ti user.Imas piratsku verziju i tacan CD key.Auuuuuuuuuuu!!!!Jos ne mogu da poverujem.
Pa jednostavno nadji ime koje vec nije zauzeto:D
ne radi se o tome, on je na eurobattle nema veze to, na piratskom je.
a moras da se registrujes na www.eurobattle.net, pa na forumu i to ce ti biti user name i pass i za dotu online igranje.
NIDZONSON
7.10.2006, 20:10
ne radi se o tome, on je na eurobattle nema veze to, na piratskom je.
a moras da se registrujes na www.eurobattle.net, pa na forumu i to ce ti biti user name i pass i za dotu online igranje.
Meni nesto ne radi patch??? ali kada ga sredim igracemo mi dotu :dedica: :dedica::dedica: :dedica:
NIDZONSON
7.10.2006, 20:52
Nikako da nadjem na netu crack za patch 1.20e . AJDE MOLIM VAS AKO NEKO IMA CRACK ZA PATCH ZA 1.20E DA MI GA POSALJE .
E-MAIL: MR.NIX.SK@4LIONS.NET
Lucic Nemanja
8.10.2006, 14:24
Evo vam adrese foruma gde mozete skinuti crack za 1.20e http://www.gamerzplanet.net/forums/showthread.php?p=388680.Da napomenem morate se prvregistrovati na taj forum da bi videli link.Mene je mrzelo da se registrujem inace bi vam ostavio link.
NIDZONSON
8.10.2006, 14:49
Evo vam adrese foruma gde mozete skinuti crack za 1.20e http://www.gamerzplanet.net/forums/showthread.php?p=388680.Da napomenem morate se prvregistrovati na taj forum da bi videli link.Mene je mrzelo da se registrujem inace bi vam ostavio link.
Kod registrovanja na forumu sta da napisem kod "referrer"???
Lucic Nemanja
8.10.2006, 15:30
Kod registrovanja na forumu sta da napisem kod "referrer"???
Ne moras nista da pises za to.
NIDZONSON
8.10.2006, 16:06
Ne moras nista da pises za to.
NEMANJA CARE HVALA TI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja: :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
:to_care::to_care::to_care::to_care: :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:
Lucic Nemanja
8.10.2006, 16:12
NEMANJA CARE HVALA TI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja: :n_klanja::n_klanja::n_klanja:
:to_care::to_care::to_care::to_care:
To si mogao i sam da nadjes.Lepo ukucas Warcraft patch 1.20 crack u googleu i on bi ti nasao.
Da li svi sa ovog foruma mogu da igraju preko battle.net ili preko eurobattle.net????
Telepatic
11.10.2006, 10:14
E da li neko zna(posto nikako da provalim,sta znaci ono AOE)?Verovatno noob pitanje al jbga,to je jedino sto ne znam ko dote....:kreza:
NIDZONSON
11.10.2006, 11:38
E da li neko zna(posto nikako da provalim,sta znaci ono AOE)?Verovatno noob pitanje al jbga,to je jedino sto ne znam ko dote....:kreza:
Pravo da ti kazem ne znam ni ja. Ha ha ha
Telepatic
11.10.2006, 12:16
Pravo da ti kazem ne znam ni ja. Ha ha ha
lol:D
Area of effect
NIDZONSON
11.10.2006, 18:17
Area of effect
Hvala ! !! !!! !!!! !!!!!
Lucic Nemanja
13.10.2006, 12:50
Area of effect
Hej ni ja nisam zna od cega je skracenicai.Mislim znao sam sta znaci u sustini,ali nisam znao od cega je skracenica.
Lucic Nemanja
17.10.2006, 10:54
Provalio sam jedan bag u doti.Kada igras sam i usnimis,pa izadjes i loadujes na dati save voda postane zelena:D .Jeste znali za to?
Provalio sam jedan bag u doti.Kada igras sam i usnimis,pa izadjes i loadujes na dati save voda postane zelena:D .Jeste znali za to?
Da. :qliranje:
Lucic Nemanja
17.10.2006, 11:19
Jel zna neko za fazon sa Ajusthom i Blenk Degger of Escape?
I jel zna neko kako da pobegnete sa Furionom ako vas napadne dosta protivnika?Teleport ne pomaze,jer ima da vas ubiju za 3 sec.
NIDZONSON
17.10.2006, 12:32
Jel zna neko za fazon sa Ajusthom i Blenk Degger of Escape?
I jel zna neko kako da pobegnete sa Furionom ako vas napadne dosta protivnika?Teleport ne pomaze,jer ima da vas ubiju za 3 sec.
JA ZNAM zarobim ih u drveca pa teleport.Zar ne????
Lucic Nemanja
17.10.2006, 13:17
JA ZNAM zarobim ih u drveca pa teleport.Zar ne????
Ne!!!Kako ces petoricu da zarobis u drvecu.Resenje je da sebe zarobis u dervece i onda kad niko ne moze da ti pridje ti opusteno uradis teleport.Jedino si prso ako neko ima stun,ili su svi range.
NIDZONSON
17.10.2006, 14:03
Ne!!!Kako ces petoricu da zarobis u drvecu.Resenje je da sebe zarobis u dervece i onda kad niko ne moze da ti pridje ti opusteno uradis teleport.Jedino si prso ako neko ima stun,ili su svi range.
Pametno .:tapsh::tapsh::tapsh:
jesi li ti siguran da sebe mozesh da zarobish u drvece, ja se ne secam da je to moglo u ranijim verzijama.
:confused:
Lucic Nemanja
18.10.2006, 9:25
jesi li ti siguran da sebe mozesh da zarobish u drvece, ja se ne secam da je to moglo u ranijim verzijama.
:confused:
Naravno da mozes.Drvece mozes koliko se ja secam da bacis bilo gde,iako tu nema nikoga.To moze da ti posluzi i kad hoces da stvoris trentove,a nema drveca u blizini.
NIDZONSON
18.10.2006, 13:51
Naravno da mozes.Drvece mozes koliko se ja secam da bacis bilo gde,iako tu nema nikoga.To moze da ti posluzi i kad hoces da stvoris trentove,a nema drveca u blizini.
Moze da zarobi sam sebe u drveca a moze i da baci bilo gde.
znaci ne moze nikako sebe da uhvati u drvece ali isporbaj pa onda reci.
Lucic Nemanja
21.10.2006, 1:38
Koje su vam najinteresantnije recenice koje ste culi da heroji govore?:D
Znate kad pritiskate dugo na Soul Keepera on kaze nesto "Wings,wangs,wungs!!!What are we saying??Is this Diablo?":rofl: Ili kad Lina kaze "Click me baby one more time";) .Ima jos svasta,ali me mrzi da pisem
NIDZONSON
21.10.2006, 8:30
Znate kad pritiskate dugo na Soul Keepera on kaze nesto "Wings,wangs,wungs!!!What are we saying??Is this Diablo?":rofl: Ili kad Lina kaze "Click me baby one more time";) .Ima jos svasta,ali me mrzi da pisem
HA ah ha ha ha ha!!!!!!!
Telepatic
21.10.2006, 11:48
xexe,nisam znao da su napravili posebne glasove za dotu(mislim posle vise kliktanja):)
Lucic Nemanja
21.10.2006, 11:52
xexe,nisam znao da su napravili posebne glasove za dotu(mislim posle vise kliktanja):)
I nisu!!!To su sve originalni glasovi.Ima i kad shaman pocne da peva "Ring drop is fealing in my had" ili Balanaru zazvoni mobilni i kaze "Heloo.OH!!For the last time I AM A DRADLORD NOT A DEADLORD!!!!".Ili Magina kaze "The deamon blood is biger than.....:icon_scra iregular.....blood"
kako se zove onaj heroj gadjac sto ispaljuje samog sebe? i jos nesto : jel ste nekad probali da igrate dday xtremme po meni je mnogo zabavniji
Lucic Nemanja
21.10.2006, 22:49
kako se zove onaj heroj gadjac sto ispaljuje samog sebe? i jos nesto : jel ste nekad probali da igrate dday xtremme po meni je mnogo zabavniji
Dday:boodala: :boodala: .C C C C:boodala: :boodala: Zar idalje postoji neko ko igra tu propalu mapu:confused: .
A da heroj se zove Vengeful Spirit
NIDZONSON
21.10.2006, 23:18
Dday:boodala: :boodala: .C C C C:boodala: :boodala: Zar idalje postoji neko ko igra tu propalu mapu:confused: .
A da heroj se zove Vengeful Spirit
Slazem se sa Nemanjom!!!1 DD-DAY je propala mapa . Sada se igra dota-allstars ili WoW.
?propala? obidjite malo igraonice pa cete videti! jedan heroj iz ddaya moze da ubije heroja iz dote sa 2 udarca! ima duplo vise budzenja i nema kripova koji ko da su braca blizanci
Telepatic
22.10.2006, 18:16
Sada se igra dota-allstars ili WoW.
lol:D.Brate,WoW nije mapa za war3...
jle se moze igrati dot apreko piratizovane verzije
NIDZONSON
22.10.2006, 19:40
jle se moze igrati dot apreko piratizovane verzije
Moze .
NIDZONSON
22.10.2006, 19:41
Dobro,dobro,dobro ali se dd-day ne moze meriti sa WoW.****ga WoW JE WoW.
postoje i te. evo imena mapa iz mog frozen thronea:
!!The World of WK (Chapter 1)!!.w3x
opt-!!The World of WK (3 Corridors)!!.w3x (ova je slicna dday)
opt-!!The World of WK (Matrix Arena)!!.w3x
opt-!!The World of WK (Meteor Blade)!!.w3x
itd...
NIDZONSON
22.10.2006, 21:46
itd...
Aj mi posalji te mape na mr.nix.sk@4lions.net
Telepatic
22.10.2006, 22:55
itd...
ma znam,ali on je mislio na MMORPG WoW...
Telepatic
22.10.2006, 22:58
Dobro,dobro,dobro ali se dd-day ne moze meriti sa WoW.****ga WoW JE WoW.
ma ko je uopste spomenuo Wow,to ti je totalno DRUGA igra!Kao da si rekao d-day ne moze da se meri sa rome total war-om!
ljudi jel i vama neshto neradi -evro-batl-net-
NIDZONSON
30.10.2006, 15:07
ljudi jel i vama neshto neradi -evro-batl-net-
Vidi ja it ti mozemo da igramo na eurobattle.net ali oni igraju na battle.net. Nije ti isto battle.net i eurobattle.net . Battle.net je milion puta bolji od eurobattle.net.
Telepatic
30.10.2006, 15:49
Vidi ja it ti mozemo da igramo na eurobattle.net ali oni igraju na battle.net. Nije ti isto battle.net i eurobattle.net . Battle.net je milion puta bolji od eurobattle.net.
.....................Ma nemoj da pricas:boodala:
Lucic Nemanja
31.10.2006, 9:23
E jeste probali dotu 6.38?Ima novi heroj Pristes of the Moon i novi itemi.Mozes da ugradujes kokosku u pticu:D .Jedino mi je glupo sto su dodali katapulte:mad: .Sad to vise lici na dday nego na dotu:mad: :mad: .
Po reakcijama na forumu dota-allstars cini mi se da katapulti nece jos dugo
Telepatic
31.10.2006, 16:55
Po reakcijama na forumu dota-allstars cini mi se da katapulti nece jos dugo
yup,sa kime god da pricam,kaze da mu se ne svidjaju!:a_whistli
Lucic Nemanja
31.10.2006, 20:36
yup,sa kime god da pricam,kaze da mu se ne svidjaju!:a_whistli
Pa nravno!!!!To narusava duh dote.:n-cc2: :n-cc2: :n-cc2: :n-cc2:
NIDZONSON
31.10.2006, 22:40
E je mozete da mi date neki sajt gde da skinem dotu 6.38 ???
Master Neo
31.10.2006, 23:17
mislim da je www.getdota.com
Lucic Nemanja
1.11.2006, 10:26
E je mozete da mi date neki sajt gde da skinem dotu 6.38 ???
Jaoo!!!Oce li on ikada nesto uraditi sam?????
Telepatic
1.11.2006, 17:04
Jaoo!!!Oce li on ikada nesto uraditi sam?????
.........mislim da znas odgovor;) :D
Master Neo
1.11.2006, 20:45
Da ne otvaram novu temu, ali hteo bih od vas da cujem koji su 5 najjacih heroja u doti?
I jos nesto, u poslednje vreme igram sa nekim likom iz grada(bg) nick mu je Cohadar, jel cuo neko za njega. Kaze da ga svi znaju i da ih sve dere, mene dere 9/10 partija, na random, pa kad mi se potrefi neki jak heroj pa ga dobijem na foru, ali lik zna znanje.
Da ne otvaram novu temu, ali hteo bih od vas da cujem koji su 5 najjacih heroja u doti?
I jos nesto, u poslednje vreme igram sa nekim likom iz grada(bg) nick mu je Cohadar, jel cuo neko za njega. Kaze da ga svi znaju i da ih sve dere, mene dere 9/10 partija, na random, pa kad mi se potrefi neki jak heroj pa ga dobijem na foru, ali lik zna znanje.
Cohadar? Nikad cuo.
Nezahvalno je nabrajati najbolje heroje u doti ali... ajd reci cu sta ja mislim:
1)Lycanthrope
2)Pandaren Brewmaster
3)Soul Keeper
4)Night Stalker
5)Ursa Warrior
Napominjem, ovo je samo moje licno misljenje, drugi verovatno imaju svoje favorite.
Master Neo
1.11.2006, 21:06
A sta je sa Nagom? Nju si zaboravio, ili ti nije medju omiljenima?
meni su najbolji zaus, lich ili bilo koji phantom
Lucic Nemanja
2.11.2006, 2:45
Odgovor je jednostavan.
NEMA NAJACEG!!!!
Pa razmislite koliko je samo verzija izaslo,i koliko je toga nonstop balansirano i balansirano i balansirano i balansirano i balansirano i balansirano i .............
Ali ako je pitanje koji je omiljeni heroj....hehe...dinitivno bloodseeker!!!!:alealeee:
Lucic Nemanja
2.11.2006, 2:45
Cohadar? Nikad cuo.
Nezahvalno je nabrajati najbolje heroje u doti ali... ajd reci cu sta ja mislim:
1)Lycanthrope
2)Pandaren Brewmaster
3)Soul Keeper
4)Night Stalker
5)Ursa Warrior
Napominjem, ovo je samo moje licno misljenje, drugi verovatno imaju svoje favorite.
Nijedan int?!To ti nije dobro:dedica: .
Master Neo
2.11.2006, 14:26
Nemanja to sto si rekao da nema najjaceg, tu strasno gresis. Pa da li bi ti mogao da igras sa svakim herojem isto?! Ipak postoje neki koji se izdvajaju. Znam da je Naga siren jedna od najjacih, kao i troll to mi je vecina dobrih igraca rekla. A ima toliko krsh heroja, veruj mi. Eto npr. Da imam nagu na 25 levelu, sa dobrim item-ima za 5 sekundi dobio bih 95% heroja. Naravno tesko je dogurati posto vecina partija ne traje toliko dugo, zar ne? Dakle, postoje heroji koji su losi i koji su dobri!
Lucic Nemanja
2.11.2006, 14:49
Nemanja to sto si rekao da nema najjaceg, tu strasno gresis. Pa da li bi ti mogao da igras sa svakim herojem isto?! Ipak postoje neki koji se izdvajaju. Znam da je Naga siren jedna od najjacih, kao i troll to mi je vecina dobrih igraca rekla. A ima toliko krsh heroja, veruj mi. Eto npr. Da imam nagu na 25 levelu, sa dobrim item-ima za 5 sekundi dobio bih 95% heroja. Naravno tesko je dogurati posto vecina partija ne traje toliko dugo, zar ne? Dakle, postoje heroji koji su losi i koji su dobri!
WOW noob:eek: .
Mozete li da mi objasnite kako da napravim DOTA mapu da igram na WTFT 1.07 ili treba da igram na nekoj novijoj verziji?
DotA Allstars v6.38b Skinuo sam ovu verziju sa neta.
NIDZONSON
2.11.2006, 16:16
WoW , PALIS SE PREVISE NA NAGU ,NOOB,NOOB,NOOB!!!!!!!!
Mozete li da mi objasnite kako da napravim DOTA mapu da igram na WTFT 1.07 ili treba da igram na nekoj novijoj verziji?
DotA Allstars v6.38b Skinuo sam ovu verziju sa neta.
Narvno da ti treba nova verzija i ako imas piratsju verziju treba ti i crack!:kreza: Skini verziju 20e ili tako nesto teska je negde 50 mb!S tom verzijom ne mozes da igras nista iole novo!!:D
Medvedenko
2.11.2006, 17:12
Cool!
:)
Medvedenko
2.11.2006, 17:14
Likantrop i Abadon.
Telepatic
2.11.2006, 20:19
hmm,bas sam gledao i nije mi bas jasno,shto ne mogu da koriste Pudge i Vengeful spirit onaj Dagger of escape?:confused: Sta vi mislite?
Master Neo
2.11.2006, 20:24
Momci kad god hocete mozemo da igramo, pa da vidimo ko je noob.Nema potrebe za takvim prozivanjem. Kad god hocete javite mi na pm, pa preko hamachija...
Telepatic
2.11.2006, 20:29
Momci kad god hocete mozemo da igramo, pa da vidimo ko je noob.Nema potrebe za takvim prozivanjem. Kad god hocete javite mi na pm, pa preko hamachija...
ocu ja!Mislis preko battle net-a?:confused:
Master Neo
2.11.2006, 20:49
ocu ja!Mislis preko battle net-a?:confused:
ne nego preko programa zvanog Hamachi. On pravi virtual LAN i onda igramo preko LAN-a, tj. kao da smo umrezeni. Googlaj malo naci ces ga brzo. oko 1mb
a moze preko eurobattle neta
Master Neo
2.11.2006, 23:53
a moze preko eurobattle neta
dajte ljudi skinite fuc.ing hamachi, pa da igramo!jel vam tesko da skinete 1mb?
dajte ljudi skinite fuc.ing hamachi
sta znaci ovo fuc.ing?:confused:
lakeshe je preko eurobattleneta a i posle mozesh da igrash dotu kad hocesh a ne kad se dogovorish.A i uvek ima preko 5000 ljudi online
Zamisli da umesto . stoji k :kreza:
Master Neo
3.11.2006, 2:24
ono sto ne bih smeo da napisem... ima veze sa jednom radnjom koja se radi u krevetu, a nije spavanje i lezanje, nego j......
Lucic Nemanja
3.11.2006, 3:29
ono sto ne bih smeo da napisem... ima veze sa jednom radnjom koja se radi u krevetu, a nije spavanje i lezanje, nego j......
lol:rofl: :rofl: .Tao ti je dobra.
Inace probao sam sve sto moze da se korsiti za igranje warcrafta ne netu i sve je takvo usr**o sra**e osim pravog battle.net-a!!!!Na hamachiju neces nikad uspeti da igras vise do 3v3,a erobattle net je go**o.Zar je nekom tesko da da 1600 din. i oloksa sebi muke.:confused:
Telepatic
3.11.2006, 11:22
jao boze:boodala: .....
NIDZONSON
3.11.2006, 13:44
dajte ljudi skinite fuc.ing hamachi, pa da igramo!jel vam tesko da skinete 1mb?
NIJE NAM TESKO nego sto ti ne skines http://eurobattle.net/w3battle_120e.exe i da ga instaliras i da igramo na eurobattle.net ???? I registrujes se na forum i u warcraftu ode na battle.net i ukucas svoj acount i pas i igras.Sta je tu tesko ??????????!!!?!?!??!?!?!?
Master Neo
3.11.2006, 21:12
Inace probao sam sve sto moze da se korsiti za igranje warcrafta ne netu i sve je takvo usr**o sra**e osim pravog battle.net-a!!!!Na hamachiju neces nikad uspeti da igras vise do 3v3,a erobattle net je go**o.Zar je nekom tesko da da 1600 din. i oloksa sebi muke.:confused:
Cista glupost! igrao sam 5vs5 sasvim normalno.
NIDZONSON
3.11.2006, 22:27
Slazem se sa tobom . I samo nesto da kazem Master Neo se mnogo MNOGO MNOGO pali sa hamacijem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Master Neo
4.11.2006, 3:27
Slazem se sa tobom . I sao nesto da kazem Maste Neo se mnogo MNOGO MNOGO pali sa hamacijem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U kom si fazonu, batice... Ne kapiram takve kao ti... Nadji devojku...Get a life, & STFU!!!
Master Neo
4.11.2006, 3:28
Slazem se sa tobom . I sao nesto da kazem Maste Neo se mnogo MNOGO MNOGO pali sa hamacijem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos nesto, nauci srpski, gramatiku, i pravopis. Dacu ti adrese gde mozes da skines potrebno...:dzavo:
NIDZONSON
4.11.2006, 12:26
Jos nesto, nauci srpski, gramatiku, i pravopis. Dacu ti adrese gde mozes da skines potrebno...:dzavo:
HOCES LI PRESTATI DA IDES NA OOF TOPIC :offtopic::offtopic::offtopic: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMAS TEMU HAMACHI I TU PISI !!!!!!!!!!!!!!!
:offtopic::offtopic::offtopic::offtopic:
Lucic Nemanja
4.11.2006, 13:07
Pa ne mozes ti da poedes hmachi na kome u isto vreme moze da bute najvise 32 igraca i battle.net na kome uvek ima preko 100000 igraca (nekad dodje i do 500000).
Master Neo
4.11.2006, 15:02
Pa ne mozes ti da poedes hmachi na kome u isto vreme moze da bute najvise 32 igraca i battle.net na kome uvek ima preko 100000 igraca (nekad dodje i do 500000).
Vidim i tebi srpski nije jaca strana... battle.net je nesto sasvim drugo. A zasto bih gubio vreme registrovajuci se tamo kad ovde pokrenem program i odma' mogu da igram?! Jos nesto, ne lozim se na hamachi, vec mislim da je to vrlo jednostavan nacin igrati igre preko neta. Uostalom ne igram sa bilo kim vec iskljucivo kad dogovorim match. To sto vi ne znate da koristite Hamachi, to je druga stvar, pa se vadite na battle.net. I dosta vise prozivanja, ako hocete da igrate DotA-u preko Hamachi-ja recite, ako ne, onda STFU i dosta vise!
Vidim i tebi srpski nije jaca strana... battle.net je nesto sasvim drugo. A zasto bih gubio vreme registrovajuci se tamo...
Ma bitno je da je tebi srpski jaca strana... :aplauz:
ne nego preko programa zvanog Hamachi. On pravi virtual LAN i onda igramo preko LAN-a, tj. kao da smo umrezeni. Googlaj malo naci ces ga brzo. oko 1mb
Pogledaj temu stronghold tamo imas link za Hamachi!:icon_stud
Lucic Nemanja
5.11.2006, 16:54
Da se mi vratimo na temu. :)
Sta mislite o trecoj magiji novog heroja (lepp valjda:icon_scra ).Meni je extra.Najaci je fazon kad bezis od melee heroja ili onih koji imaj manji range od tebe,da skocis u drvece ili na vodu.Jeste provalili sta se desava kad skocite na vodu:D .Ja znam.
NIDZONSON
5.11.2006, 18:20
Da se mi vratimo na temu. :)
Sta mislite o trecoj magiji novog heroja (lepp valjda:icon_scra ).Meni je extra.Najaci je fazon kad bezis od melee heroja ili onih koji imaj manji range od tebe,da skocis u drvece ili na vodu.Jeste provalili sta se desava kad skocite na vodu:D .Ja znam.
Nisam ali cu provaliti . Nego saa cim da skocis u vodu , sa njenom trecom magijom , zar ne ???
:rofl:
hmm,bas sam gledao i nije mi bas jasno,shto ne mogu da koriste Pudge i Vengeful spirit onaj Dagger of escape?:confused: Sta vi mislite?
Da ne bi zaglavljivali protivnike u shumi, npr 'kelensuje' se Pudge u sumu dovuce nekog a onda izadje iz sume kako je i usao
I voila, izbacili ste protivnickog heroja na minimum 60 sekundi sto ne bi bilo fer. Zar ne?
Ta ti je dobra !!!!!!!!!!!!!!
Lucic Nemanja
7.11.2006, 1:45
Jel znate sta je jedan lik uradio sa Vengefulom u jednoj staroj verziji kad je njemu mogao da se kupi blink.Lik se blinkuje na ono malo ispupcenje iz zemlje,kad se ide po donji powerup.Videli st esigurno.I onda samo saceka da dodje neki melee heroj i zameni mesta sa njim i on jadan stoji gore dok ga ovaj kida.To je najvise doprinelo da se Vengefulu zabrani blink.
NIDZONSON
8.11.2006, 10:16
Jel znate sta je jedan lik uradio sa Vengefulom u jednoj staroj verziji kad je njemu mogao da se kupi blink.Lik se blinkuje na ono malo ispupcenje iz zemlje,kad se ide po donji powerup.Videli st esigurno.I onda samo saceka da dodje neki melee heroj i zameni mesta sa njim i on jadan stoji gore dok ga ovaj kida.To je najvise doprinelo da se Vengefulu zabrani blink.
WAU :eek::eek: !!!!!!! Nisam znao za to .Mislite da je Vengefulu Spirit zbog toga zabranjen Keaper dager of escepe(ne znam da li se ovako pise )
WAU :eek::eek: !!!!!!! Nisam znao za to .Mislite da je Vengefulu Spirit zbog toga zabranjen Keaper dager of escepe(ne znam da li se ovako pise )
Pa takve stvari jos uvek mogu da se rade, recimo: U timu imate vengeful spirita i propheta, lucifera ili nekog drugog heroja koji moze magijom da uklanja drvece, zatim takav heroj jelda iskoristi svoju magiju, na mesto gde je drvece uklonjeno stane spirit i saceka malo da se drvece ponovo stvori. Ceka protivnickog mele heroja (po mogucnosti) i eto instant zarobljen heroj :D Samo sto u teoriji to sve izgleda :cool: ali u praksi je to malo drugacije, a i nisam siguran ali mislim da je zabranjeno??!!
I voleo bih da cujem vasa misljenja o najboljim parovima, tj savrsena kombinacija heroja????
NIDZONSON
8.11.2006, 12:50
Pa takve stvari jos uvek mogu da se rade, recimo: U timu imate vengeful spirita i propheta, lucifera ili nekog drugog heroja koji moze magijom da uklanja drvece, zatim takav heroj jelda iskoristi svoju magiju, na mesto gde je drvece uklonjeno stane spirit i saceka malo da se drvece ponovo stvori. Ceka protivnickog mele heroja (po mogucnosti) i eto instant zarobljen heroj :D Samo sto u teoriji to sve izgleda :cool: ali u praksi je to malo drugacije, a i nisam siguran ali mislim da je zabranjeno??!!
I voleo bih da cujem vasa misljenja o najboljim parovima, tj savrsena kombinacija heroja????
Ovako
Lich , luna , sand king , cristal maiden i zeus . E vidite zasto
Lich kada baci zadnju magiju svakoga ce pogoditi i skinuti dosta helta , zatim luna tu doda Eclipse da popadaju meseci zatim sand king zamljotres i dok su svi usporeni sand kingovom zadnjom magijom dodje cristal maide i baci zadnju da ih zaledi i zatim zeus baci zadnju i tu je gotovo .
Telepatic
8.11.2006, 14:59
Ovako
Lich kada baci zadnju magiju svakoga ce pogoditi i skinuti dosta helta , zatim luna tu doda Eclipse da popadaju meseci zatim sand king zamljotres i dok su svi usporeni sand kingovom zadnjom magijom dodje cristal maide i baci zadnju da ih zaledi i zatim zeus baci zadnju i tu je gotovo .
parovi:boodala:
Telepatic
8.11.2006, 15:03
Ubedljivo Shadow shaman i Cristal maiden.provalite sami zasto...http://www.tolkien.co.yu/images/smiles/sw.gif
parovi:boodala:
FFS!!!! pa dobro naravno da nisam mislio da likovi treba da se vencaju, zna se na sta mislim :confused: ne moramo da budemo bukvalisti! A i ako cemo da pravimo klan mogli bi i da imamo nekakvu strategiju zar ne????
Sta mislite o keeper of the light i omninight-u, jedan hiluje drugi vraca manu i tako u krug, savrsena podrska, ili stone giant i mineri, znate da mineri kasnije imaju problema da pridju grupi protivnika i da se npr samouniste (naravno ako nemaju blink ili lothars edge), e pa stone giant moze lepo da ih tosuje u grupicu da im svima nanese lepu stetu a oni se odmah samouniste i pobiju pola heroja, mnogo dobra stvar za davanje prednosti svom timu (isprobano)!!!
Kotl i omni su prevazidjeni i skoro ih i nema. Evo par popularnih pikova na poslednjih nekoliko velikih turnira(esl mym cevo cal ihl azijski wcg itd...), naravno igra se -lm pa cu navesti za obe strane!
Senti:
Vengeful, cm, panda, silencer, chen, syllabear, enigma, zeus, slayer, jakiro, furion, rhasta
Scourge:
QoP, lich, pugna, viper, necro'lic, necrolyte, bane , tormented soul, sand king
Nadam se da ima neko da prati scenu dote, nek se javi!
Kotl i omni su prevazidjeni i skoro ih i nema. Evo par popularnih pikova na poslednjih nekoliko velikih turnira(esl mym cevo cal ihl azijski wcg itd...), naravno igra se -lm pa cu navesti za obe strane!
Senti:
Vengeful, cm, panda, silencer, chen, syllabear, enigma, zeus, slayer, jakiro, furion, rhasta
Scourge:
QoP, lich, pugna, viper, necro'lic, necrolyte, bane , tormented soul, sand king
Nadam se da ima neko da prati scenu dote, nek se javi!
O.k. naravno to su sve super heroji ali mi ne pricamo o najboljim herojima nego o nekim... pa nazovi strategijama, i recimo koji heroji mogu najbolje da se medjusobno "dopunjuju", onako diskusija iz dosade :D
Ok evo za obe strane
Senti :
Top- panda,venge
Mid- silencer
Bot-cm,slayer (smrtonosan par cura, ovde treba ocekivati ubistva od levela 2)
Scourge:
Top-necro'lic
Mid-viper
Bot-mercurial,l ich, QoP( spectre na gank cim lvl 6)
Nemojte da ste skepticni u vezi 3 heroja u jednoj stazi, ako su dobri u deny-u bice i veci lvl od protivnika,o ubistvima da ne pricam!
Nemojte misliti da sam noob jer je moj klan scrimovao sa top klanovima i probao sve ovo!
Ok evo za obe strane
Senti :
Top- panda,venge
Mid- silencer
Bot-cm,slayer (smrtonosan par cura, ovde treba ocekivati ubistva od levela 2)
Scourge:
Top-necro'lic
Mid-viper
Bot-mercurial,l ich, QoP( spectre na gank cim lvl 6)
Nemojte da ste skepticni u vezi 3 heroja u jednoj stazi, ako su dobri u deny-u bice i veci lvl od protivnika,o ubistvima da ne pricam!
Nemojte misliti da sam noob jer je moj klan scrimovao sa top klanovima i probao sve ovo!
Heh, cm i slayerka su stvarno izvrsne :a_bleh: , zezam se, probao sam tu kombinaciju, otkida, jedna zari druga hladi :D
A to sto se tice tri heroja pa naravno, sto da ne!! Ubijace, znaci dobijace nivoe, pogotovo ta kombinacija.
Nema sta, iskusan si vidi se!:to_care:
E ljudi izvinite ali jel izasla mozda dota 6.38 Al verzija?:kreza:
Postoji neka verzija sa botovima ali nije radjena od strane Cloud_str ali je solidna za isprobavati razne taktike i heroje.
Mozes je naci na http://www.dotahomer.com/ i http://www.dotaportal.com/
ali za ovaj drugi sajt moras se registrovati da bi pristupio,tako da ti je bolja opcija dotahomer
Poz:ciao:
Telepatic
9.11.2006, 10:53
Ja imam 6.38b sa AI na sajtu epicwar.com(ali je glupo)bolje igraj na netu
Lucic Nemanja
9.11.2006, 23:02
Neko vece smo moj drug i ja razbili jedan par.Igrali smo na -ar i dobili smo Abadona (ja) i Skeleton Kinga (moj drug),a oni Nevermora i Pandu.
Otrsili smo ih.Slucajno samo provalili ovu strategiju i mogu da vam kazem da otkida.Posle smo igrali jos nekoliko partija -ap protiv drugih protivnika i sa istom strategijom ih otkidali sve redom.Stvari stoje ovako.
Skeleton je kupio boots of speed,vladimirs offering,Anarchi ring i jos nesto bezveze,a ja sam ring of basilius,power treds,mekanism,vanguard i sange and yasha.
Igrali smo samo sredinu i nonstop samo ih pritiskali.Manu nikad nismo gubili jer smo oboje delili aure.Ring of basilius (65%),vladimirs offering (80%) znaci oboje po 145% mana regeneration i jos Anarchy ring:kreza: .Plus nikad nismo ostajali bez hp-a.On veliki life steal,a i ja od 18% zbog Vladimira:) ,zatim sam ga hilovo sa mojom prvom i oboje sa mekanismom.Pa sam stalno bacao stit na njega i mene i na kripove koje oni kidaju (onda im nanese damage jer apsorbuje damage nanesen kripu).
Ma kidanjeeeeeeeeeeeeeee:kreza: :nov_guita :a_whistli :cool: :dzavo: .
Neko vece smo moj drug i ja razbili jedan par.Igrali smo na -ar i dobili smo Abadona (ja) i Skeleton Kinga (moj drug),a oni Nevermora i Pandu.
Otrsili smo ih.Slucajno samo provalili ovu strategiju i mogu da vam kazem da otkida.Posle smo igrali jos nekoliko partija -ap protiv drugih protivnika i sa istom strategijom ih otkidali sve redom.Stvari stoje ovako.
Skeleton je kupio boots of speed,vladimirs offering,Anarchi ring i jos nesto bezveze,a ja sam ring of basilius,power treds,mekanism,vanguard i sange and yasha.
Igrali smo samo sredinu i nonstop samo ih pritiskali.Manu nikad nismo gubili jer smo oboje delili aure.Ring of basilius (65%),vladimirs offering (80%) znaci oboje po 145% mana regeneration i jos Anarchy ring:kreza: .Plus nikad nismo ostajali bez hp-a.On veliki life steal,a i ja od 18% zbog Vladimira:) ,zatim sam ga hilovo sa mojom prvom i oboje sa mekanismom.Pa sam stalno bacao stit na njega i mene i na kripove koje oni kidaju (onda im nanese damage jer apsorbuje damage nanesen kripu).
Ma kidanjeeeeeeeeeeeeeee:kreza: :nov_guita :a_whistli :cool: :dzavo: .
Pa o.k. u sustini ti heroji inace otkidaju, postovacu slicicu kasnije, da vidite sta sam imao u jednoj partiji sa skeleton kingom :D bilo je ludilo.
JeRoNiMo
10.11.2006, 19:28
Ovako
i dodju silencer i cetiri ubice i pociste ih za 3 sekunde
vagabundo
11.11.2006, 1:44
Anarchy ring:kreza:
A da nije Arcane Ring????:confused: :confused: :confused:
Medvedenko
11.11.2006, 13:41
:dedica:
:dzavo: Necrolyte i Terrorblade!!!:dzavo:
:n_klanja:
Dok 1 ulti oduzima hp, 2 ulti iskoristi resto...
:biglaugh:
Lucic Nemanja
11.11.2006, 13:47
Ne znam da li sam ovo vec napisao,ali nema veze.
Jedanput sam igrao sa Skeletonom i kupio mu Refresher Orb i Aegis of Inmortal (kako god da se vec pise).Ljudima se smucilo da igraju protiv mene:D .
Ubiju me jednom ja ozivim.Ubiju me drugi put ja iskorostim pre smrti refresher.Ubiju me treci put iskoristi se Aegis.Dok me ubiju 4. put meni se ulti i refresher napune i tako u nedogled.Na kraju te partije sam imao Aegis,Refresher,2x Divaine Reaper:dzavo: ,satanic i heart of tarascue.:qliranje:
NIDZONSON
11.11.2006, 15:27
Jedanput sam igrao sa Skeletonom i kupio mu Refresher Orb i Aegis of Inmortal (kako god da se vec pise).Ljudima se smucilo da igraju protiv mene:D .
Ubiju me jednom ja ozivim.Ubiju me drugi put ja iskorostim pre smrti refresher.Ubiju me treci put iskoristi se Aegis.Dok me ubiju 4. put meni se ulti i refresher napune i tako u nedogled.Na kraju te partije sam imao Aegis,Refresher,2x Divaine Reaper:dzavo: ,satanic i heart of tarascue.:qliranje:
Nisi ovo pisao , nego
Koje iteme kupujete morphlingu i koja vam je strategija da sa morphlingom ubijete nekog heroja ?????
JeRoNiMo
11.11.2006, 18:02
A bila su im dovoljna samo dva necronomicona:boodala:
Lucic Nemanja
12.11.2006, 13:50
A bila su im dovoljna samo dva necronomicona:boodala:
Ako si hteo mana burn ne bi pomoglo jer mi je bila velka,a pritom se i brzo punila,a uostalim ubio bi mala stvorenja iz jednog udarca.
vagabundo
13.11.2006, 0:39
Ako si hteo mana burn ne bi pomoglo jer mi je bila velka,a pritom se i brzo punila,a uostalim ubio bi mala stvorenja iz jednog udarca.
A sta bi radio da je bio silencer u protivnickom timu??
Igro sam i ja jednom takvu partiju,lik je imao 2x Heart of Tarasque,2x riper,S&Y i Aegis
U jednom njegovom naletu imao je gomilu creepova a ja i moj saigrac sami(BTW on je RikiMaru,a ja silencer),ubio sam ga kao zeca(doduse igrao je sa DoomKnight-om,ali tada nije bio ovako ojadjen) a nisu mi pomogli ne Aegis ni riperi....
Pa ti vidi da li bi bio neunistiv-inace imao +150 dmg sa glaiveom:aplauz: :aplauz: :aplauz:
A sta bi radio da je bio silencer u protivnickom timu??
Igro sam i ja jednom takvu partiju,lik je imao 2x Heart of Tarasque,2x riper,S&Y i Aegis
U jednom njegovom naletu imao je gomilu creepova a ja i moj saigrac sami(BTW on je RikiMaru,a ja silencer),ubio sam ga kao zeca(doduse igrao je sa DoomKnight-om,ali tada nije bio ovako ojadjen) a nisu mi pomogli ne Aegis ni riperi....
Pa ti vidi da li bi bio neunistiv-inace imao +150 dmg sa glaiveom:aplauz: :aplauz: :aplauz:
Pa bilo kako bilo, uvek treba odigrati pametno, i ne treba se ku...ti sam, vec treba igrati timski. U tome je car dote!! Sta ti vredi ako si ti prebudzen, a ostali iz tvog tima jadni?
NIDZONSON
13.11.2006, 15:06
Pa bilo kako bilo, uvek treba odigrati pametno, i ne treba se ku...ti sam, vec treba igrati timski. U tome je car dote!! Sta ti vredi ako si ti prebudzen, a ostali iz tvog tima jadni?
Slazem se !!! Inace kada igram na eurobattle.netu na -apem svi iz mog tima uzimaju heroje kao sto su
silencer , doom bridger , liich , i tidehunter ,a ja uzimam Phantom Lancera .
vagabundo
14.11.2006, 0:55
Slazem se !!! Inace kada igram na eurobattle.netu na -apem svi iz mog tima uzimaju heroje kao sto su
Ako vec mogu da biram heroja onda biram nekog ko ce biti od koristi i ostalim clanovima a ne da uzmem heroja i ganjam protivnike,a oni ubise boga u mojim saigracima....
Treba se uklapati a ne JA pa JA a ostale ko j*b*
Zaboravio sam da kazem da smo tada igrali -ar...
Ta ekipa je sve sami hero-killeri,a ko j*b* support heroje.Takva kombinacija je ubitacna najverovatnije(sve zavisi od igraca i kako mu ide tog dana),ali se meni recimo takva kombinacija ne svidja-ja bi u inat njima tormented soul,wich doctora ili keepera......
Mozda bi me (da se blago izrazim) kudili ali posle bi mi se :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
Lucic Nemanja
14.11.2006, 20:38
Ja UVEK ALI BAS UVEK IGRAM RADNOM IGRALO SE AR ILI AP.NIKAD BE BIRAM HEROJA.
Ja UVEK ALI BAS UVEK IGRAM RADNOM IGRALO SE AR ILI AP.NIKAD BE BIRAM HEROJA.
Ja isto uglavnom kucam random (pa ipak u pitanju su pare npr za cizmice), i vecinom dobijam heroja koji mi odgovara, juce sam igrao sa bloodseekerom, i to protiv nekakvog klana, ja i ostali momci smo ih otkinuli:boxing: od zivota.
Noobs ja bacim ulti a lik bezi li bezi, a hp nestaje, i tako je par puta umro bezeci od mene, nisam morao ni da ga udaram:D . A dobar je bio fazon kada se lik sa spiritbr. zaleti na nekog a ja mu usput bacim ulti a on ni ne skonta, uff kako nestaje!!
REDisLAW
16.11.2006, 19:29
Ja isto uglavnom kucam random (pa ipak u pitanju su pare npr za cizmice), i vecinom dobijam heroja koji mi odgovara, juce sam igrao sa bloodseekerom, i to protiv nekakvog klana, ja i ostali momci smo ih otkinuli:boxing: od zivota.
Noobs ja bacim ulti a lik bezi li bezi, a hp nestaje, i tako je par puta umro bezeci od mene, nisam morao ni da ga udaram:D . A dobar je bio fazon kada se lik sa spiritbr. zaleti na nekog a ja mu usput bacim ulti a on ni ne skonta, uff kako nestaje!!
Fora za Bloodseekera je, da kad nekom baci zadnju, taj neko samo pretisne "hold" i ni 1hp (osim početnog) mu ne skineš... Mene je u poslednje vreme oduševio Beast master... Kako su mu jake magije, a i extra su uradjene, priznajte...
Fora za Bloodseekera je, da kad nekom baci zadnju, taj neko samo pretisne "hold" i ni 1hp (osim početnog) mu ne skineš... Mene je u poslednje vreme oduševio Beast master... Kako su mu jake magije, a i extra su uradjene, priznajte...
Pa dobro to svi znaju, ali ovi likovi sto su igrali samnom izgleda nisu :D
vagabundo
17.11.2006, 3:32
Pa dobro to svi znaju, ali ovi likovi sto su igrali samnom izgleda nisu :D
jes vala...
Ljude izgleda mrzi da se malo informisu pre nego sednu i igraju dotu......
Za pismene sve lepo pise
jes vala...
Ljude izgleda mrzi da se malo informisu pre nego sednu i igraju dotu......
Za pismene sve lepo pise
Dobro nekad je i frka, neznas da li da stojis i cekas da te ovaj iskasapi ili da bezis pa da ti hp iscuri :D :D
NIDZONSON
17.11.2006, 13:11
Dobro nekad je i frka, neznas da li da stojis i cekas da te ovaj iskasapi ili da bezis pa da ti hp iscuri :D :D
Bezao nebi , a nema sanse da me iskasapi ako sam Troll Warlord.Juce sam igrao na eurobattle.netu i protivnik je bio Bloodseaker a ja Troll Warlord . Imao sam pola helta , on je dosao sa ledja i napaome zatim bacio ulti , pa na sebe double demage ,a ja bacio sa trolom da me promasuje , zatim ulti moj i tako de me nije ni ubio .
Bezao nebi , a nema sanse da me iskasapi ako sam Troll Warlord.Juce sam igrao na eurobattle.netu i protivnik je bio Bloodseaker a ja Troll Warlord . Imao sam pola helta , on je dosao sa ledja i napaome zatim bacio ulti , pa na sebe double demage ,a ja bacio sa trolom da me promasuje , zatim ulti moj i tako de me nije ni ubio .
Pa podrazumeva se trol je imba heroj, taj njegov miss je uzas, a tek mele form :n_klanja:
vagabundo
18.11.2006, 4:41
Da li je iko probao dagger of escape da iskoristi da pobegne ako BS baci ulti?
Mozete i teleport iskorititi cim vam BS baci ulti i spasite se a da ne izgubite mongo hp....
NIDZONSON
18.11.2006, 14:25
Da li je iko probao dagger of escape da iskoristi da pobegne ako BS baci ulti?
Mozete i teleport iskorititi cim vam BS baci ulti i spasite se a da ne izgubite mongo hp....
Ko je BS ?
Ko je BS ?
BS=Bloodseeker
NIDZONSON
18.11.2006, 16:18
BS=Bloodseeker
aha , hvala
GrimReaper
19.11.2006, 23:01
Evo, da vam se i ja prikljuchim, relativno skoro sam pocheo da igram DotA-u, ali mogu da kazhem da sam vetj prilichno napredovao, i da nisam totalni noob (znam gde je secret shop :to_care: ). U zadnje vreme sam se odushevio Terrorblade-om, alias Soul Keeper-om. Moram da priznam da je Sunder jedan od najboljih ultija koji postoje u DotA-i, i kad se upakuje sa stvarchicama kao shto su Arcane Ring i Dagon, to je instant kill. :D Za kraj, jedna zanimljivost: Gledam ja danas neku reklamu za shampon za kosu, i u jednom trenutku na ekranu pishe "85% jacha kosa" ili tako neshto, a ja tad pomislim "Je*ote, kolko je imba". :a_whistli
Telepatic
20.11.2006, 0:23
i da nisam totalni noob (znam gde je secret shop :to_care: )
:D :D :D ....e nego jel zna neko da li ona druga magija od omniknight(za blok magije),da li blokira i ultije?:icon_scra
vagabundo
20.11.2006, 1:48
:D :D :D ....e nego jel zna neko da li ona druga magija od omniknight(za blok magije),da li blokira i ultije?:icon_scra
Kol'ko znam kad omni nekom baci antimagijski stit(al' sam ga krstio:opanachke )
onda ne moze nijedna magija da mu se baci bilo od strane svojih bilo protivnika
Telepatic
20.11.2006, 8:59
Kol'ko znam kad omni nekom baci antimagijski stit(al' sam ga krstio:opanachke )
onda ne moze nijedna magija da mu se baci bilo od strane svojih bilo protivnika
ma bacis na sebe,ko shisha druge:to_care: ...nego...a kad ti bacis na sebe taj stit a witch doctor baci onaj ward ulti,da li ce te se od ward-a chaos damage racunati kao fizicko ili magijsko ostecenje?:confused:
ma bacis na sebe,ko shisha druge:to_care: ...nego...a kad ti bacis na sebe taj stit a witch doctor baci onaj ward ulti,da li ce te se od ward-a chaos damage racunati kao fizicko ili magijsko ostecenje?:confused:
Pa to je fizicka steta samo sto je chaos, tako da ti stit nece pomoci. kao ni na pr kad bi se mineri samounistili na tebe, to je takodje fizicka steta, tu ne pomaze ni ls-ov avatar.
A sto se tice onog "ko sisa druge" ccccc pa to nije team play, pogotovo za ok-a pa zaboga on je podrska!!!
Moram da priznam da je Sunder jedan od najboljih ultija koji postoje u DotA-i
I jos ako ti je u timu i Necrolyte sa njegovim ultijem: "Brings a target to full realization of its own mortality, dealing damage based on how much life the target is missing" :n_klanja: :D
GrimReaper
20.11.2006, 20:56
A da, to smo se ja i drug neshto dogovarali, da igramo - ja sa Terrorblade-om, on sa Necrolyte-om - sjajna kombinacija! :tapsh: Mada, na pochetnim nivoima dovoljan je i Dagon da zavrshi posao. :dedica:
vagabundo
21.11.2006, 3:52
Pa to je fizicka steta samo sto je chaos, tako da ti stit nece pomoci. kao ni na pr kad bi se mineri samounistili na tebe, to je takodje fizicka steta, tu ne pomaze ni ls-ov avatar.
A sto se tice onog "ko sisa druge" ccccc pa to nije team play, pogotovo za ok-a pa zaboga on je podrska!!!
A sta je sa tinkerovim laserom,da l' se i on ubraja u fizicku stetu?:confused:
Sto se tice team play imas moju punu podrsku :D
Telepatic
21.11.2006, 9:44
A sta je sa tinkerovim laserom,da l' se i on ubraja u fizicku stetu?:confused:
Sto se tice team play imas moju punu podrsku :D
Tinkerov laser je magijska steta(logicno s obzorom da je intelligence heroj):dedica: ,sto se tice team play-a sa omknight-om,mislim da je extra glupo da stojis i lecis druge dok oni dobijaju level,pare i ostalo(jos za to trosis manu:boodala: ),Omknight je mnogo jak heroj kada sam napada(bez heal magije),protiv int upali magijski stit a protiv strength heroja ulti....:a_whistli....a i ona degen(:D )aura otkida...http://www.tolkien.co.yu/images/smiles/punk.gif
Tinkerov laser je magijska steta(logicno s obzorom da je intelligence heroj):dedica: ,sto se tice team play-a sa omknight-om,mislim da je extra glupo da stojis i lecis druge dok oni dobijaju level,pare i ostalo(jos za to trosis manu:boodala: ),Omknight je mnogo jak heroj kada sam napada(bez heal magije),protiv int upali magijski stit a protiv strength heroja ulti....:a_whistli....a i ona degen(:D )aura otkida...http://www.tolkien.co.yu/images/smiles/punk.gif
Pa sve je to o.k. ali covece to je potpuni suport :eek: , nije sve u tome da se ti nabudzis kao zivotinja i da ides da "lomis", sta ti to vredi ako tvoji iz tima "hrane" protivnike. Naravno da neces stojati svo vreme i leciti svoje saborce i ti ubijas naravno, nije suport u tome da ne dobijes ni jedan kill. Ako dobijem suport igracu kao suport, docice i moje vreme za ubijanje :D. Za auru si upravu :D bas degenerise!
A sto se tice int heroja pa ima ih dosta sto prave fizicku stetu svojim magijama zar ne??
A da, to smo se ja i drug neshto dogovarali, da igramo - ja sa Terrorblade-om, on sa Necrolyte-om - sjajna kombinacija! :tapsh: Mada, na pochetnim nivoima dovoljan je i Dagon da zavrshi posao. :dedica:
Da da, jos uzmes Lothar's Edge...:Battered:
Lucic Nemanja
21.11.2006, 21:12
Terorbladu treba samo Lothar's Edge i dagon (naravno za kill,a ostali za medjuvremeno igranje).Odete kod roshana pustite da vas osuri pobegnete i kad vidite nekog uradite wind walk dodjete pored njega ULTI+DAGON=KILL!!!!!!!
vagabundo
22.11.2006, 0:36
Pa sve je to o.k. ali covece to je potpuni suport :eek: , nije sve u tome da se ti nabudzis kao zivotinja i da ides da "lomis", sta ti to vredi ako tvoji iz tima "hrane" protivnike. Naravno da neces stojati svo vreme i leciti svoje saborce i ti ubijas naravno, nije suport u tome da ne dobijes ni jedan kill. Ako dobijem suport igracu kao suport, docice i moje vreme za ubijanje :D. Za auru si upravu :D bas degenerise!
A sto se tice int heroja pa ima ih dosta sto prave fizicku stetu svojim magijama zar ne??
Pa naravno da postoje i int heroji cije magije prave fizicku stetu...
A kakvu stetu pravi Tormented Soul svojim magijama,ako njima moze trsiti i zgrade?
A kakvu stetu pravi Tormented Soul svojim magijama,ako njima moze trsiti i zgrade?
Pa to je vec magijska steta isto kao i kod Pugne prva, koja takodje moze da steti zgrade.
NIDZONSON
22.11.2006, 11:24
Vecu stetu pravi Dwarven Sniper sa svojom prvom magijom unapredjenom 4 puta .
Vecu stetu pravi Dwarven Sniper sa svojom prvom magijom unapredjenom 4 puta .
Ehh da ja zaboravi na njega, a to je inace fizicka steta jer tako??
Telepatic
22.11.2006, 13:44
da,ta snajperova je fizicka...ali najjaci je bio trip kada sam igrao sa omknight-om i krenem da reokam shadow shaman-a sa ultijem i drugom,otkinem mu helte i lik samo baci zmije(ja se utripovao da je magijska steta u pitanju),i bacim magijski stit,i zmije me naravno ubile posto nisam imao cooldown za ulti:rofl:
Lucic Nemanja
22.11.2006, 17:40
Pa malo boje razmili kad budes hteo da napadas.;) :dedica:
Telepatic
27.11.2006, 15:45
uh kako je dobar ovaj video:http://www.youtube.com/watch?v=9xpAiLSLd6c&eurl=:aplauz:
NIDZONSON
27.11.2006, 17:00
Pazite:n-cc2::n-cc2: sta je moj glupavi drug provalio, kaze da se dwarven sniperov ulti moze baciti na kulu .:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
GrimReaper
27.11.2006, 17:35
uh kako je dobar ovaj video:http://www.youtube.com/watch?v=9xpAiLSLd6c&eurl=:aplauz:
Uh, preteran je... A tek muzika! :a_whistli
Telepatic
27.11.2006, 17:51
Uh, preteran je... A tek muzika! :a_whistli
aha....:n_klanja:
Lucic Nemanja
28.11.2006, 0:04
:eek: Koji video neverovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad bi samo mogao da se skine.:love: :love:
Sve mi u glavi bruji muzika "Endless Stooooryyyyyy OoOoooOooOOO":a_whistli :qliranje: .
Pazite:n-cc2::n-cc2: sta je moj glupavi drug provalio, kaze da se dwarven sniperov ulti moze baciti na kulu .:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Heh vrlo zanimljivo :D onda bi sniper na 6 nivou mogao opusteno da pocne da rusi kule :n_klanja: :n_klanja:
sasha vukelic
28.11.2006, 10:06
:eek: Koji video neverovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad bi samo mogao da se skine.:love: :love:
Sve mi u glavi bruji muzika "Endless Stooooryyyyyy OoOoooOooOOO":a_whistli :qliranje: .
vrijedi za sve fajlove koje hoces da skines:
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=160661&postcount=54
Pa moze, ja sam ga skinuo, pre nedelju dana. Samo malo pretrazi net i uspeces da nadjes sajtove sa kojih mozes da ga skines nazalost ja se ne secam sa kog sajta sam ja skinuo :confused:
Naravno mozes i da uradis i ono sto pise iznad, ali to u retkim slucajevima ne vazi (znam iz iskustva :D )
NIDZONSON
28.11.2006, 14:17
Heh vrlo zanimljivo :D onda bi sniper na 6 nivou mogao opusteno da pocne da rusi kule :n_klanja: :n_klanja:
Da..............
Da..............
:rofl: :rofl: :rofl:
Telepatic
28.11.2006, 16:30
aj linkujete sajt sa kog moze da se skine ako nadjete!
NIDZONSON
28.11.2006, 17:47
:rofl: :rofl: :rofl:
Staje smesno ???????
Staje smesno ???????
Ma nista, onako zbog snipera i kula, kakva glupa zamisao....
NIDZONSON
29.11.2006, 14:10
Ma nista, onako zbog snipera i kula, kakva glupa zamisao....
Zamislite kadabi sand king mogao baciti ulti na kulu , ludilo !!!!!!!!
e ja imam jedan predlog: nemojte vise da zamishljate "shta kada bi....." to je jako lame. ili onda bolje otvorite dota fantasy temu pa do mile volje fantazirajte:ciao:
Telepatic
29.11.2006, 18:32
e ja imam jedan predlog: nemojte vise da zamishljate "shta kada bi....." to je jako lame. ili onda bolje otvorite dota fantasy temu pa do mile volje fantazirajte:ciao:
slazem se...i Nidzonsone nemoj toliko da spamujes...http://www.tolkien.co.yu/images/smiles/spam.gif
NIDZONSON
29.11.2006, 22:17
slazem se...i Nidzonsone nemoj toliko da spamujes...http://www.tolkien.co.yu/images/smiles/spam.gif
Ma nemoj !!!!!!!!
:boodala: :boodala:
Lucic Nemanja
3.12.2006, 14:20
Ma ako hocete napravicu vam ja u world editoru dota fantasy edition sa sniperovim ultijem koji rusi kule,blinkom koji prelazi sa kraja na kraj mape................
Ali me mrzi:Freddy:
@Lucic Nemanja
Opasan neki...kako zamisljas da otvoris DotA-u u WorldEditor-u, kad joj je ostecena treca particija (ljudi to zovu protecting map), a i da uspes da je otvoris sve je radjeno preko scripta, koji retko ko razume...
A ako si mislio da napravis novu mapu i da u njoj ti napravis magije koje postoje u DotA-i, opet nema sanse, ne verujem da znas da napravis magiju preko trigera (komplikovano je), a menjanjem vec postojecih magija nemas sanse da prekopiras ni jednu magiju iz DotA-e (mozda neku poput ultija koji ima Shadow Hunter(ne znam kako ga zovu u DotA-i))...A ovo za blink, to je smesno samo promenis minimum/maximum range...ipak nije u redu da se hvalis stvarima koje ne mozes da uradis, a jos gore stvarima koje moze svako...!!!!
Lucic Nemanja
3.12.2006, 16:27
@Lucic Nemanja
Opasan neki...kako zamisljas da otvoris DotA-u u WorldEditor-u, kad joj je ostecena treca particija (ljudi to zovu protecting map), a i da uspes da je otvoris sve je radjeno preko scripta, koji retko ko razume...
A ako si mislio da napravis novu mapu i da u njoj ti napravis magije koje postoje u DotA-i, opet nema sanse, ne verujem da znas da napravis magiju preko trigera (komplikovano je), a menjanjem vec postojecih magija nemas sanse da prekopiras ni jednu magiju iz DotA-e (mozda neku poput ultija koji ima Shadow Hunter(ne znam kako ga zovu u DotA-i))...A ovo za blink, to je smesno samo promenis minimum/maximum range...ipak nije u redu da se hvalis stvarima koje ne mozes da uradis, a jos gore stvarima koje moze svako...!!!!
Hehehehe;) .Pamet imas ali ovog puta cu te nadmudriti:dedica: .Sta ako bih ti reko da imam verziju dote koju mogu da otvorim:) ?
NIDZONSON
3.12.2006, 17:24
Hehehehe;) .Pamet imas ali ovog puta cu te nadmudriti:dedica: .Sta ako bih ti reko da imam verziju dote koju mogu da otvorim:) ?
Kako ??? Koja je verzija ???
Lucic Nemanja
3.12.2006, 17:31
Kako ??? Koja je verzija ???
Ehhhhhhh.:Freddy:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: YOU HAVE BEEN PUNK`D!!!!!!:D :D
Znam, pise tamo kad otvoris TRIGER editor kako se zove lik koji je otvorio, i opet ti kazem radjena je scriptno, znaci nemas sanse da "pokrades" nesto iz nje. Kada otvoris TRIGER editor stisni CTR+B to ce ti reci sve, jos nesto otvori Import Menager (F12) videces koliko je stvari importovano, da ne pominjem koliko mi je vremena trebalo da izvalim putanju za svaku texturu...!!!!!!!!!!!!
@NIDZONSON
Pa zavisi mozda ti imas tu verziju DotA-e (koju on ima unprotected(stara je verzija)) zasticenu...ne mnozes da skines unprotected mapu sa DotA-nog sajta....!!!!!!
Lucic Nemanja
3.12.2006, 17:38
Znam, pise tamo kad otvoris TRIGER editor kako se zove lik koji je otvorio, i opet ti kazem radjena je scriptno, znaci nemas sanse da "pokrades" nesto iz nje. Kada otvoris TRIGER editor stisni CTR+B to ce ti reci sve, jos nesto otvori Import Menager (F12) videces koliko je stvari importovano, da ne pominjem koliko mi je vremena trebalo da izvalim putanju za svaku texturu...!!!!!!!!!!!!
@NIDZONSON
Pa zavisi mozda ti imas tu verziju DotA-e (koju on ima unprotected(stara je verzija)) zasticenu...ne mnozes da skines unprotected mapu sa DotA-nog sajta....!!!!!!
Da da da....znam.Jel pravio neko neku svoju mapu u world editoru.Ja sam napravio nekoliko.Aj hostute svoje mape.Hostovacu i ja moju.
Ja imam jednu koju ja i ortak pravimo vec duze vre...ali kome to jos treba kada jos nije zavrsena...naravno tematika mape je kao DotA-i, imas dve baze i poenta je da unistis protivnicku...
Ako otklonimo (u skorije vreme) neke bagove koji su...ccccc...ja cu je hostovati...hi,hi, imamo problema sa modovima(isto kao u doti)...do sada ima 3 moda (i opet naravno kao u DotA-i)...ako neko ima neku dobru ideju za mapu neka postuje ideju ovde, posluzice...
O cemu se radi u tvojoj...????
NIDZONSON
3.12.2006, 19:42
Ja imam jednu koju ja i ortak pravimo vec duze vre...ali kome to jos treba kada jos nije zavrsena...naravno tematika mape je kao DotA-i, imas dve baze i poenta je da unistis protivnicku...
Ako otklonimo (u skorije vreme) neke bagove koji su...ccccc...ja cu je hostovati...hi,hi, imamo problema sa modovima(isto kao u doti)...do sada ima 3 moda (i opet naravno kao u DotA-i)...ako neko ima neku dobru ideju za mapu neka postuje ideju ovde, posluzice...
O cemu se radi u tvojoj...????
Kako se ubacuju modovi ??
Jel imas bar malo iskustva sa WorldEditor-om...???
Ako imas probacu da ti objasnim ako ne znas...!!!
NIDZONSON
3.12.2006, 21:58
Jel imas bar malo iskustva sa WorldEditor-om...???
Ako imas probacu da ti objasnim ako ne znas...!!!
Imam i to malo vise nego malo , ali ne znam bas dobro engleski pa znas vec .... ali znam ono dosta toga,nego kako se ubacuju modovi???
Ajd da probam ovako...(trebace ti Engleski:( )
poseti ovaj site to su extra likovi http://www.wc3sear.ch/index.php?p=Tutorial&sid=0f3ef6d37e6627dda7726312219a3a85 e sad ako ne budes nista izvalio sutra(nemam puno vremena idem u skolu ujutru) cu ti postovati "prevod"...!!!
Mavideces prosto je...mozda ce te je*ati Engleski...ali kad skapiras lako je....!!!!!
Ma ako hocete napravicu vam ja u world editoru dota fantasy edition sa sniperovim ultijem koji rusi kule,blinkom koji prelazi sa kraja na kraj mape................
Ali me mrzi:Freddy:
Ma ljudi zaboravite na snipera i na te gluposti to je samo bila glupa zamisao nista vise, zaboravimo na pricu o sniperu koji rusi kule!!
Ehhhhhhh.:Freddy:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: YOU HAVE BEEN PUNK`D!!!!!!:D :D
Ma nije jedini;) ...
Ma ljudi zaboravite na snipera i na te gluposti to je samo bila glupa zamisao nista vise, zaboravimo na pricu o sniperu koji rusi kule!!
Ali sta ces kad je on zapeo da moz da uradi (a da mu pri tom niko to nije trazio!!!) odredjenu stvar koju ne moze...!!!:)
Ali sta ces kad je on zapeo da moz da uradi (a da mu pri tom niko to nije trazio!!!) odredjenu stvar koju ne moze...!!!:)
Ma pustite to, i da moze da napravi, cemu???
krobelus
11.12.2006, 14:37
Naravno da igramo DotA-u preko bnet-a :)
He ti to ono sa prve strane :)
Lucic Nemanja
11.12.2006, 22:08
Koji ti je nick,pa da odigramo jednu:ciao: .
Koji ti je nick,pa da odigramo jednu:ciao: .
Mene naravno mozete uvek da racunate!!!!
Medvedenko
12.12.2006, 0:19
Nabavio sam patch od komše, imam dial up (brzina 50,6 Neobee)
i 100% partija me kikuju na bnetu i pre nego što počne partija:(
Jel ima nade za mene dok čekam adsl?:confused:
+kad pokrenem sačuvanu igru na originalnoj! igri, igra me izbaci u Windows posle samo par sekundi:icon_scra .
Hard mi zapucka par puta i niš, ko da nije postojao Warcraft, uopšte nije standard, ono kao end program, dont send error itd....
Šta bi to moglo biti?:confused:
Nabavio sam patch od komše, imam dial up (brzina 50,6 Neobee)
Jel ima nade za mene dok čekam adsl?:confused:
+kad pokrenem sačuvanu igru na originalnoj! igri, igra me izbaci u Windows posle samo par sekundi:icon_scra .
Hard mi zapucka par puta i niš, ko da nije postojao Warcraft, uopšte nije standard, ono kao end program, dont send error itd....
Sto se tice toga sto te kikuju, nemam pojma valjda im se ne svidjas :D , salim se ne znam mene kikuju 1 od 20 partija u koje udjem, a kao sto sam rekao i ja igram preko dial up-a, jednostavno nemam problema sa tim a igram vec godinu i nesto preko dial up-a?!?!?! Mozda jednostavno nemas srece pa te kikuju jer si usao u neku "klan" igru, hmmm a jer imas najnoviju verziju Dote???? Posto ako nemas kikuju odmah cim vide!!
A sto se tice drugog problema...probaj da reinstaliras Warcraft ili Windows :o
Medvedenko
15.12.2006, 11:38
Pre ce biti windows, igru sam reinstalirao par puta vec.
Telepatic
15.12.2006, 16:50
(brzina 50,6 Neobee)
pa NORMALNO.Sta si ti ocekivao,ne treba ni da pomisljas na b-net sa modemom:boodala: :boodala: :boodala:
Medvedenko
15.12.2006, 16:54
Pa doobro pokušao sam samo...:p
Telepatic
15.12.2006, 17:39
Pa doobro pokušao sam samo...:p
:kreza: .......
Medvedenko
16.12.2006, 11:19
:kreza: .......
Telepatic mogu li da te zamolim nešto?
:a_whistli
Lucic Nemanja
16.12.2006, 13:39
Sti mislite da ne moze sa modemom?r2-d2 kaze da igra normalno i sa modemom:icon_scra .
Ako je host dobar i niko ne laguje onda dial up nije problem.
GrimReaper
17.12.2006, 20:08
E, i meni se to nonstop deshava. Uopshte mi nije jasno shta je u pitanju. :confused:
pa NORMALNO.Sta si ti ocekivao,ne treba ni da pomisljas na b-net sa modemom:boodala: :boodala: :boodala:
Ne razumem sto, ja igram tako i kao sto sam naveo u vise postova, kikuju me u MOZDA 2 od 20 partija?? :confused: :confused: :confused: A ako je sam host losh nece lagovati samo meni svima ce i takve partije se obicno zavrse VEOMA brzo svi ce izaci i prethodno ce da ispljuju hosta od glave do pete :kreza: . Ja sam cak u par navrata i hostovao i nije bilo problema, ali naravno ja uglavnom igram posle devet uvece jer je tada malo slabiji saobracaj i jeftiniji su telefonski impulsi mada ni u drugim terminima nemam problema... Sada je dial-up rasterecen i to bogami DOOSTA zbog masovne kupovine ADSL-a i sl. i veze vise nisu onako uzasne kao pre!!! Naravno necu da kazem ovim da je dial-up super :D ne nikako, ko moze neka uzima nesto bolje sto pre, tako da Medvedenko uzimaj ako mozes ADSL sto pre!!!!
:ciao:
Ako je host dobar i niko ne laguje onda dial up nije problem.
Upravo to!! Ako neko laguje svi su obrali bostan!!!
Lucic Nemanja
18.12.2006, 21:52
Pa ja igram preko kablovskog interneta 2MB/s i nekad milaguje kad drugo hostuje,a nema dobru konekciju (mada uvek ja hostujem,a ovo da ne hostujem je bilo samo dak nisam znao da moram da islkjucim firewall).
Medvedenko
22.12.2006, 18:59
Ne razumem sto, ja igram tako i kao sto sam naveo u vise postova, kikuju me u MOZDA 2 od 20 partija?? :confused: :confused: :confused: A ako je sam host losh nece lagovati samo meni svima ce i takve partije se obicno zavrse VEOMA brzo svi ce izaci i prethodno ce da ispljuju hosta od glave do pete :kreza: . Ja sam cak u par navrata i hostovao i nije bilo problema, ali naravno ja uglavnom igram posle devet uvece jer je tada malo slabiji saobracaj i jeftiniji su telefonski impulsi mada ni u drugim terminima nemam problema... Sada je dial-up rasterecen i to bogami DOOSTA zbog masovne kupovine ADSL-a i sl. i veze vise nisu onako uzasne kao pre!!! Naravno necu da kazem ovim da je dial-up super :D ne nikako, ko moze neka uzima nesto bolje sto pre, tako da Medvedenko uzimaj ako mozes ADSL sto pre!!!!
Uzeo sam, i utisak mi je pola pola:icon_neut .
Brzina mi je skroz ok, lepo može da se igra zaista, ali mi veza puca na random vremenu.:( :( :(
Nekad za 1 min. nekad posle 1,5 h. Nema pravila, uglavnom posle
10-15min. vremena. :n-hang:
Šta da vam kažem:( , tolko sam čeko ovo:nov_explo , a sad me tako s*****va. Mogu zamisliti kolko sam popularan na netu već, leave posle 10 min svake partije:Battered: .
Okačiće moju sliku na sajtu, sa porukom
KICK THIS LEAVER
Ali osećaj je neverovatan:D , i tih 10 min mi je WOW:alealeee: !
Svaki put kad mi se ćefne, sednem i oderem nekog :cool: (kad mi ne pukne veza). Happy sam ceo dan posle toga!
Neobee mi kaže da dođem da zamenim opremu adsl-a, videćemo. Ja lično mislim da je do windows-a. Čim sredim situaciju sa tim, odmerićemo snage. Da se vidi da li sam do sada pričao gluposti, ili vredim nešto.
+tip: isključite PeerGuardian pre logovanja na Battlenet jer blokira pristup, čisto da se zna.
poz!
Telepatic
22.12.2006, 21:48
Ali osećaj je neverovatan:D , i tih 10 min mi je WOW:alealeee: !
Svaki put kad mi se ćefne, sednem i oderem nekog :cool: (kad mi ne pukne veza). Happy sam ceo dan posle toga!
Ah da.....DotA je svakako,jos jedanput zaj#bala nirvanu:D ....
Mogu zamisliti kolko sam popularan na netu već, leave posle 10 min svake partije:Battered: .
Okačiće moju sliku na sajtu, sa porukom
KICK THIS LEAVER
:rofl: napravice posebnu ban listu samo za tebe :rofl:
Telepatic
23.12.2006, 9:53
E imam jos jedan problem,ne mogu da upalim banlist,kada udjem u igru,banlista ne reaguje na komande,a kada proverim,ona mi kaze:"Maybe another application like Fraps or X-fire has hooked already"????:confused:
Telepatic
23.12.2006, 10:19
Jbte,poludecu,cale i keva mi nisu kuci ceo vikend,a ja uopste ne mogu da igram dotu!:n-cc2: Ne znam koji mu je,gde god da udjem,pa cak i obican war,lagujem ko debil,stalno pise waiting for host..?A nema nikakvih pored dl-ova!:confused: Aj pomagajte ako znate resenje:( ...
Jbte,poludecu,cale i keva mi nisu kuci ceo vikend,a ja uopste ne mogu da igram dotu!:n-cc2: Ne znam koji mu je,gde god da udjem,pa cak i obican war,lagujem ko debil,stalno pise waiting for host..?A nema nikakvih pored dl-ova!:confused: Aj pomagajte ako znate resenje:( ...
Koji net imas?
Telepatic
23.12.2006, 13:56
ADSL 256k/s,uvek sve ok radilo(mislim i sada sve normalno radi,ping mi je u igri ok,okko 120),ali jedino sto je lose je sto ne mogu nista da igram,jer cim pocnemo ja odma lagujem,i tako traje malo i onda opet posle 5 sec:eek: :confused: :confused:
ADSL 256k/s,uvek sve ok radilo(mislim i sada sve normalno radi,ping mi je u igri ok,okko 120),ali jedino sto je lose je sto ne mogu nista da igram,jer cim pocnemo ja odma lagujem,i tako traje malo i onda opet posle 5 sec:eek: :confused: :confused:
A probaj da pingujes google npr. i javi koliki ti je ping.
BTW jesi li probao jos nesto da igras preko neta?
Lucic Nemanja
23.12.2006, 14:15
Pa verovatno je do hosta problem.Probaj ti da hostujes mapu.
Telepatic
23.12.2006, 14:19
A probaj da pingujes google npr. i javi koliki ti je ping.
BTW jesi li probao jos nesto da igras preko neta?
a kako pingujem google:o ?
@Nemanja
Ma kakvi,nije,svaka partija mi je takva...
a kako pingujem google:o ?
@Nemanja
Ma kakvi,nije,svaka partija mi je takva...
Sad je i meni to pocelo da se desava, poslednjih par partija mi je jakoo lagovalo, i to ne samo meni vec su se i drugi igraci takodje zalili!! :confused: :confused:
Telepatic
24.12.2006, 6:09
ok,proradilo:):aplauz: Sada se razvaljujem od dote.....:kreza: :D
p.s-vid koliko sati za post:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.