PD KUTAK<>
062010<><>

WordPress.com Stats 1.6.3

Odlična Wordpress statistika

Svaki webmaster želi da ima što kvalitetniju i tačniju statistiku dešavanja na svakom od svojih sajtova. Hosting provajderi obično nude različite statističke alatke, postoje i specijalizovani programi koji parsiraju log fajlove, a tu je i Google Analytics. Korisnicima koji svoje sajtove zasnivaju na WordPressu na raspolaganju je još jedan sjajan statistički plug-in nazvan, jednostavno, WordPress.com Stats.

Jedna od njegovih dobrih osobina jeste to što daje detaljnu i veoma preglednu dnevnu, nedeljnu i mesečnu statistiku poseta sajtu. Takođe, obračunava i ukupan broj otvorenih stranica od trenutka kada je plug-in instaliran, što može da bude još jedan koristan detalj. Zgodno je i to što se u statistiku ne ubrajaju posete korisnika koji su na WordPress ulogovani sa administratorskim pravima. Time se izbegava greška u statistici, koja može da bude velika kod slabo posećenih sajtova gde administrator može da napravi i desetak procenata ukupne posete, naročito u danima kada se vrše neka podešavanja na sajtu.

Po instalaciji ovog plug-ina nećete više morati da pristupate kontrolnom panelu vašeg hostinga niti da preuzimate log fajlove i obrađujete ih u, po pravilu, skupim softverskim alatima. WordPress.com Stats sve drži nadohvat ruke, a da biste pristupili podacima dovoljno je samo da se ulogujete u administratorski deo vašeg sajta (a to ionako najverovatnije radite bar jednom dnevno).

Branislav BUBANJA

 
JLC’s Internet TV 1.1.0, Online TV Player 4.0, AnyTV Pro 4.47, ChrisTV Online! Premium 4.60, My Internet TV 7.1, Easy TV Radio 4.3, RevoluTV 2.5, world TV and Radio Tuner 7.02
Blender 2.5 Alpha 2
Scribus 1.3.6
Photo Vacuum Packer 2010.2
BleachBit 0.7.4
ZeuApp 1.5
SpaceSniffer 1.1.2.0
Flood 1.40
Cooliris 1.12
Machine Wash Deluxe
WordPress.com Stats 1.6.3
Šta mislite o ovom tekstu?

Potrebno:
Windows, WordPress 2.7
Veličina:
298 KB, 338 KB na hostingu
Cena:
plug-in je besplatan
Adresa:
www .wordpress .org /extend /plugins /stats
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera