PHONE ZONE<>
112008<><>

Switch Off

Sigurno vam se mnogo puta do sada dogodilo da zaboravite da isključite svoj telefon pre nego što uđete na fakultet, na redovni sastanak, predavanje ili tome slično. Pored toga, postoji veliki broj ustanova koje od vas zahtevaju da isključite potpuno svoje telefone pre nego što uđete u prostorije, a ne treba zaboraviti ni trenutke kada odlazite da spavate ili ne želite da neko uznemirava vašu popodnevnu dremku. Da ne biste morali da razmišljate o baš svakom ovakvom slučaju, pomaže vam aplikacija pod imenom Switch Off.

Prilično jednostavnog dizajna, Switch Off vam omogućava da definišete period kada će se vaš telefon automatski ugasiti, koliko će biti ugašen kao i to kada će se ponovo uključiti. Ostavljena je i mogućnost da se telefon ne uključuje sve dok mu vi iznova ne date takvu komandu. Ukoliko precizno definišete sve što je potrebno i u Switch Off ubacite svaki od događaja koji od vas zahteva isključen telefon, više nećete biti prekidani dok odmarate i izbeći ćete neprijatne situacije da vam mobilni telefon zvoni na sastanku. Ova interesantna aplikacija ima još jednu korisnu funkciju – možete definisati automatsko isključivanje telefona nakon izvesnog vremenskog perioda. Ovo je posebno korisno u slučajevima da želite da baterija vašeg mobilnog telefona traje što duže, posebno ako je na izdisaju, a telefon vam je potreban samo u trenucima kada želite da razgovarate sa nekim.

Najinteresantnije od svega jeste to što je program potpuno besplatan i da ga možete koristiti bez bilo kakvih ograničenja.

Milan ĐUKIĆ

 
Switch Off
Šta mislite o ovom tekstu?
Energy Patrol
Sms2email
Total Patrol

Platforma:
Symbian
Veličina:
120 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
http://betep .allnokia .ru
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera