![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Po 3000ti put.
SMIRI SE!!! ![]() Polako, napisi mi koju konfiguraciju imas. Od kada ti se javio problem. I sliku ostavi u PNG formatu a ne JPEGu. Moguca resenja ovako s neba pa u rebra. Reinstaliraj drajvere od graficke, pogledaj na koliko Hz ti je osvezavanje monitora, razmagnetisi monitor "DEGAUS" opcijom (ili ako je nemas upali i izgasi ga dok je OS pokrenut), pogledaj da ti slucajno nije palo sa 32bita na 16. Ajd sad. Polako i opusteno. Hoces da dobijes srcku u 25toj!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Kojoj 25oj tek je 17 :P
radio sam degaus, reinstalaciju drivera, ali vidi se da je nesto osteceno cim ovakve linije prikazuje... problem se desio kad sam izvadio kabl sto povezuje komp i tv iz tv izlaza samo se boja malo izmenila, ja restart kad jos vise, vadio sam karticu , vracao ali stalno isto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Nisi ispostovao nista sto sam ti rekao. >:-(
Legendo ja na ovoj slici nista ne vidim. Deluje mi sve normalno, ali ako ti kazes... Pa nista ostetio si karticu kada si izvlacio kabal iz TV Izlaza. Idi u servis i prokukaj oci da ti to poprave ili zamene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Cek.. :S Da nije mozda do monitora?! Ako je tebi screenshot ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Pa reci mi na sta da obratim paznju?
Kazem ti Print Screen > Otvori Paint > Edit > Paste > SaveAs > imefajla > Odaberes PNG ne JPG i to okacis ovde posle kada snimis. I kazes na sta da obratimo paznju. Ja jedino sto ovde primecujem jeste nekakav duh od prozora koji se stvorio iza otvorenog My Computera, ali opet ovo je JPG najgoreg kvaliteta ocigledno. Uradi kako sam ti rekao pa da vidimo sta je u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Ne mogu da uploadujem taj png :S
A sta 'fali jpg? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 180
Zahvaljeno 212 puta na 167 poruka
|
![]()
Koji je monitor? Da nije Samsung 793DF? Bila je jedna serija koja je izbacivala braonkaste linije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Jooj. Nepopravljiv si. :P
Jesi li cuo za ImageShack®? http://imageshack.us/ < tu mozes da uploadujes slike do 1.5MB velicine. Jpg rasipa i lepi piksele, jeste da su slike manje u KB ali je kvalitet nula. Ako imash photoshop, uradi ponovo print screen i otvori novi fajl u photoshopu > edit > paste i Ctrl+Alt+Shift+S i snimi kao PNG8. Onda okaci na image shack. Ja ne primecujem nikakvu anomaliju. Evo i decko pita da nisu mozda braonkaste linije, jer prema slici sve deluje normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Povezi brate drugi monitor. ako slika ne valja, do graficke je, ako valja do monitora je. ne pitaj gde ces da nadjes monitor, valjda imas drugare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Probao sam drugu graficku i sve je ok, a smesno je sto na screenshotu sve ok... Znaci nije monitor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Eto vidis.
Sad garanciju u sake i graficku pa pravac kod dilera ili kod kadije. ![]() Srecno! TOPIC CLOSED |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Kakvu garanciju?
![]() ![]() P.S. Porucio sam drugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
graficka za 100e | bejo | ŠDK - Grafika | 7 | 14.11.2006 20:33 |
Najbolja graficka kartica za laptop | Optique | ŠDK - Prenosni računari | 10 | 9.7.2006 12:22 |
Nova graficka na staru plocu! | DeCoy | Šta da kupim? | 27 | 8.7.2006 15:18 |
Voodoo 5 5500 pomoc | grim | Grafika | 7 | 26.12.2005 8:48 |