![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.11.2014.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=fF4V6Bz0p50 Igricu izdaje SEGA. Trenutno je dostupna u Japanu i jugoistocnoj Aziji, verzija namenjena za zapadno trziste je navodno u planu, ali vec je nekoliko puta odlozena i ovi is SEGA-e ne daju tacan datum. U pitanju je akcioni MMORPG u futuristickom okruzenju. Na wikipediji pise da postoje 4 rase(za svaku rasu moze da se bira musko ili zensko) i 5 klasa, medjutim u jednom gameplay videu koji je star nekih godinu dana(mozda se nesto promenilo u medjuvremenu) pominje se da samo jedan avatar moze da se napravi za dz. Verzija za jugoistocnu aziju je dostupna na engleskom, i probao sam da je pokrenem, ali postoji IP block, VPN mi nije pomogao. Za japansku verziju postoji neki fanmade patch koji delimicno prevodi igricu, i navodno nema IP blokade, medjutim mrzelo me da i nju skidam. PS: izvinjavam se ako tema vec postoji, ali nisam je primetio Poslednja ispravka: NecroMancer996 (9.12.2014 u 20:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
Da li neko igra ovu igru?
Ja sam jos davno igrao PSO 1 na Segi Dreamcast, zatim Blue Burst na racunaru i juce sam poceo i PSO2 da igram, igra je dosta zanimljiva. Medjutim, tek kad sam probao da prodam nesto na brokeru , uvideo sam da to nije moguce nikako bez Premium pretplate koja kosta oko 15$, a pare ne planiram da trosim na ovu igru. Tako da, ovo ubija samu srz igre za F2P igrace, a to je trading kad se nadje neki dobar weapon/armor. Steta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fifa 11 | WU TANG CLAN | Sportske simulacije | 4770 | 30.5.2017 17:32 |
King's Bounty Online | DylaN | MMORPG igre | 2 | 9.7.2010 16:18 |
Star lines | alesandro | Fotografija | 12 | 13.10.2008 15:39 |