![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.10.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 23 puta na 22 poruka
|
![]()
Kupio sam preko oglasa novi hard disk za laptop, ne otpakovan ali bez garancije jer je donesen od preko. Odlicno me je sluzio sve dok nije nestalo struje, na laptopu mi nevalja baterija tako da se laptop odma iskljucio. Nakon sto je dosla struja, upalio sam laptop ali je pocelo da koci i baguje.
Proverio sam hard disk sa hard disk sentinelom i video da se pojavilo preko 8000 week sektora, a pre nestanka struje je bio perfektan. Mene interesuje da li mu ima spasa ili moram kupiti drugi? Probao sam preko programa active kill disk ali se ne pomice nista, stajalo je jedno pola sata na nuli i nije se pomakao, posle me bilo mrzelo cekati pa sam ugasio. Jedino nisam probao low level format ali neznam da li bi pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Posle koliko vremena vam se počinje gubiti računar? | Sasa90 | Cvet kompjutera | 80 | 13.6.2008 2:41 |
Proradila posle vadjenja i ponovnog ubacivanja | Predrag Stankovic | Grafika | 2 | 23.7.2007 19:09 |
ADSL u RS, posle prodaje telekoma | bebeys | Internet usluge | 5 | 11.2.2007 23:49 |
Posle svakog restarta prsne drajver- svaki put neki drugi drajver!! | polarnimeda | Kvarovi | 7 | 6.11.2006 16:37 |
Šta posle DVD-a | Cvrcak | Aplikativni softver | 8 | 19.1.2006 20:17 |