![]() |
![]() |
|
Serverske aplikacije i baze podataka PHP, Perl, ASP, ASP .NET, ColdFusion... MySQL, PostgreSQL, MSQL, Oracle... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
Imam jedan problemčić za koji mi se čini da je mali, ali mi pravi veliku štetu. Pravim sajt u JSF-u sa Hibernate-om preko JPA. Problem je što Nibernate neće nikako da prihvati persistence.xml fajl. baca izuzetak i kaže da ne može da nađe xml elemenat persistence. Probao sam i da smanjim deklarisanu verziju JPA u fajlu. Sada je 2.0, a verzija Hibernate-a je 3.6.10, server je Tomcat 7. Ne znam da li je ovo tipičan problem u nekim situacijama, da li postoji očigledno rešenje koje sada ne vidim.
Poslednja ispravka: ivan90BG (6.7.2014 u 23:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jedan za koji znam da radi, vidi da li ti znači nešto. Nažalost za tvoj problem može postojati nekoliko razloga, i sam sam imao dosta sličnih
![]() Lokacija je src/META-INF/persistence.xml |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MG-RAY na korisnoj poruci: | ||
ivan90BG (7.7.2014) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
To brate
![]() Malo sam ga modofikovao, promenio ime provajdera, nešto obrisao, ali radi. Baš me zanima zašto se tvoja baza zlava "njp", jer se ta skraćenica razlikuje za jedno slovo od skraćenice za predmet za koji ovo pravim (njt). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Napredno Java Programiranje
![]() Kod mene je socijalna mreza trebala da se pravi, ne znam šta je tebi tema? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 7 64bit mouse problem | MiljanX | Ostale komponente | 3 | 1.7.2014 14:36 |
Windows 8.1 i problem sa Nvidiom. Spasavajte! | Isko | Operativni sistemi | 11 | 8.3.2014 16:44 |
Problem sa pristupom https vezama | Miki2 | Operativni sistemi | 2 | 26.8.2013 10:04 |
Problem HDD Led Sija kao Sumanut (negasi se) | King SRB | Kvarovi | 19 | 10.7.2013 7:21 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |