![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako, ja sam u jednom od brojeva SKa od prosle ili ove godine (ne mogu da se setim tacno) procitao da postoji uredjaj koji moze da se prikaci na upaljac u kolima i da radio vezom salje na radio u kolima pesme sa usba ili cega vec. Posto mi taj uredjaj treba ko leba zamolio bih urednike ili ko je nadlezan za to ako moze da napise samo ili koji je to mesec i godina izlaska casopisa ili kako se zove i ko ga proizvodi.
Unapred zahvalan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Otiđi na bilo koji sajt koji prodaje dodatke za iPod i naćeš. Mislim da Belkin ima takve stvari ali ima toga dosta. Sa ovim počneš jer je lako naći a dalje ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Hvala! Nasao sam na Belkin-ovom sajtu te uredjaje. Ako neko slucajno naleti da se prodaju kod nas ako nije proble, nek napise gde ima. Ime uredjaja je Tune Cast II Mobile FM Transmitter...
![]() Poslednja ispravka: riske12 (29.10.2006 u 17:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 15.10.2006.
|
![]()
Moj drugar je to ugradio u kola pre oko 2 godine. Posto su kola bila drzavna, cena nije bila bitna.... A bila je paprena. Kod njega je povezan cd sharzer sa fabrickim kasetofonom... Zvuk nije bio rajski ali bolje nije moglo sem sve da se cerupa. (auto je bio nov)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
http://www.dension.com/main.htm
ili nesto slicno da odgovara tvom uredjaju i kolima je sigurnije sto se tice kvaliteta zvuka jer su dosta podeljeni utisci oko tih transmitera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
All-in-one iliti Multifunkcijski uredjaj | Faldang | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 20.9.2006 9:29 |
Koji multifunkcijski uredjaj? | Paki | Ostale komponente | 2 | 27.12.2005 18:38 |