![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 3.9.2008.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 46 puta na 43 poruka
|
![]()
Kao sto mozete i videti sa naslovne radim maTurski ( neznam zasto je turski kad ga radim na srpskom i jos moram da pisem cirilicom, salim se
![]() P.S. Molio bih administratore da ako sam "promasio" podforum da mi ne brisu topic nego da ga premeste na mesto gde oni smatraju da treba da bude? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Znaci, smatrate da je to dovoljno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa prakticno nema sta vise obuhvatio si dosta toga ovako ja to vidim sta si skupio.
1.Uvod u Cloud i sta je Cloud princip rada i to oblici Cloud-a. 2.Zatim si obuhvatio sta su Cloud sistemi i kako funkcionisu. 3. Zatim si naveo nekoliko primera Cloud servisa i zasebno opises svaki good samo oduzis malo svaki zasebno na par strana. 4. Taj deo o biznisu je najdosadniji tu mozes samo da nabacas sto vise, vec prezvakane teorije a ne kao u proslim stvarima da opisujes svojim recima. 5. Taj deo gaming servisima je mozda i suvisan ne verujem da bi to profesore interesovalo, ali sto vise stranica to bolje . Ne vidim da ti fali vise nista samo opisuj prve tri stavke svojim recima i to je to. ![]() Poslednja ispravka: sale94 (22.12.2012 u 12:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Hvala,a sto se tice 5. stavke rekli su da nemaju nista protiv nego cak i da podrzavaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Maturski rad... | ozzytheking | Programiranje | 8 | 22.4.2012 0:11 |
Tema za maturski rad? | NISAM NESTO SMART | Programiranje | 11 | 9.11.2011 21:58 |
Cloud OS | Mr.Eco | Operativni sistemi | 1 | 15.2.2011 19:13 |
Cloud Antivirus | poletn | Zaštita | 2 | 23.9.2010 9:25 |