![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Pinnacle TV karticu(neka PRO verzija,nije ni bitno).Imam i driver za nju, ali ne znam kako da ga instaliram.Probao sam samo klikom na setup.exe file,ali ne reaguje.
Nije problem u kartici(do sada je dobro radila),niti u driveru. Kada sam prosli put instalirao Windows,prijatelj mi je instalirao ovaj driver i sve je bilo u redu,ali ja nisam gledao kako on to radi.Sada sam reinstalirao Windows i ne mogu da stupim u kontakt sa njim,pa vas molim da mi pomognete.Unapred zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() salim se ![]() kako ne reaguje na setup.exe? nista se ne pojavljuje? ![]() jel windows uopste prepoznao nesto (device manager)? ![]() jel imas uputstvo? ![]() jel taj setup.exe instalira driver ili program? ili oba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 17.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Resio sam problem.Nisam se setio da podesim nesto u programu PCTV Vision.Trebalo je samo video standard da podesim na PAL(bilo mi je na NTSC,pa su mi bili losi kanali).Driver sam dobro instalirao,a mislio sam da sam tu nesto zabrljao.
Moze moderator da obrise ovu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Realtek High Definition Audio Driver | mitrovskiigi | Osnovne komponente | 14 | 14.10.2008 10:23 |
Display Driver problem | Jack In The Box | Kvarovi | 9 | 3.8.2006 11:30 |
Pinnacle PCTV pro - los zvuk | Shkomi | Foto i audio/video | 3 | 3.4.2006 11:26 |
Koji driver za 6600gt ? | Fisher | Grafika | 45 | 28.12.2005 14:25 |