![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.8.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako... Imam adsl vec godinu dana, funkcionise bez problema, rec je o modemu Echolife Hg520c... Kupila sam Asus laptop, i pokusala da aktiviram adsl wireless medjutim uopste ne mogu da uhvatim signal... Mislila sam da mi fali neki od drajvera, medjutim mislim da nije to u pitanju jer signala nema ni preko mobilnog... Kada ukljucim kabl u laptop, internet radi savrseno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 6.11.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Posto nevidim odgovor, onda da i ja potkrepim ovu temu mojim slicnim problemom. Novi laptop registruje vezu preko wairlessa i na mom kompjuteru i na komsijskom u drugoj kuci. preko komsijskog sa jednom crtom radi lepo, a u istoj sobi preko moje veze izbacuje neki problem i stoji neki trouglic.
Isti su adapteri za ADSL Sta je u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 21.2.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
proverite koji je adapter wifia na laptopu (predpostavljam N) tako da verovatno morate na samom ruteru u opcijama za wifi oznaciti b/g/n funkciju i staviti neku enkripicju koju vasi uredjaji podrzavaju (wpa2-psk) to bi resilo vas problem - ili rucno uneti mac adresu uredjaja koji se kace na wifi jer lako je moguce da je ta opcija podesena ako vam je neko drugi podesavao mrezu a zivite u zgradi. a da bi ste to uradili spojite se sa ruterom lan konekcijom i ako ruter ima mogucnost cekirajte opciju da pristup ruteru moze da se izvrsi samo putem lan konekcije.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MaliZmaj na korisnoj poruci: | ||
draganpan (6.9.2012) |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Adsl + wireless ruter | dasandu | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 23.1.2012 18:22 |
ADSL i Wireless kako? | Gadoguz | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 21.4.2011 0:23 |
Postati wireless ili ADSL provajder? | server2fn | Internet usluge | 4 | 13.1.2010 23:20 |
Šta je ADSL? Kako radi ADSL? Struktura DSL mreže..... | JovanK | Internet tehnologije | 9 | 16.7.2007 12:40 |
Da li ima sajt sa mapom za Srbiju Wireless, ADSL i dr. | finsam | Internet usluge | 3 | 13.9.2006 14:03 |