![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Pade mi na pamet da okačim ovu igru koju sam pre par meseci radio kao neki projektni zadatak. Igra je kratak one-level platformer u kom morate da skupljate upgradeove da bi ste napredovali i mogli da ubijete bossa.
Igra je rađena u ActionSctipt3 sa Flixelom. Sva grafika i muzika je pokradena iz igara sa NES-a, konkretno Megaman, Master Blaster, Metroid i još par. Zvučni efekti su napravljeni u bfxr. Kontrole: Z - jetpack X - pucanje Strelice za kretanje, strelica dole da se aktiviraju ručice. Link za igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kekule Mekule
|
![]()
Kul je
![]() Uspeo sam da ti ubagujem igru na kraju, kada ubijes bossa njegovo telo ostane i kako sam prosao umro sam, tako da sam posle muzikice nastavio da se borim protiv nevidljivog sefa :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]()
Ne mogu da ubijem boss-a, kad se vratim malo nazad energija mu se dopuni.
Inace, svidza mi se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
pa me mrzelo da ispravim ![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Shoot flash igra | wolf88 | Male igre | 10 | 7.6.2010 2:49 |
Puppy vodič za preživljavanje (Live linux) CD-USB flash | laikexpert | Slobodni softver | 26 | 18.9.2009 0:49 |
Odlichna flash igra --Heli Atack 3-- | freeminder | Male igre | 5 | 24.7.2007 22:51 |
Novi proboj Samsunga: najavljen 40nm proces za 32 Gb NAND flash memorije! | Kostarum Rex Persia | Vesti | 0 | 11.9.2006 21:03 |