![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Drugari,
Stvar stoji ovako... "Donela zena u miraz" svoj kompjuter star 6 godina koji sljakao dobro do skoro... Ali, vreme na internetu ucinilo svoje i on znacajno usporio rad. Probao ja sa ciscenjima, defragmentacijom itd. ali nista nije pomoglo. Cini mi se da nu je vreme za formatiranje sistemske particije i reinstaliranje sistema. Da napomenem da je racunar po XP-om i da pod jednim sistemom radi od kupovine tj. pre 6 godina. Pokusao sam da odradim proces formatiranja sistemske particije ali ne ide... Ima neku zastitu u bios-u i ne dozvoljava mi. Racunar je kupljen u nekada "ControlPoint-u". Ako je neko imao slicnih muka a iste uspesno resio neka pomaga inace... Ne daju mi se pare servisima... Moje i tudje racunare sam reinstalirao desetine puta ali sa ovim NE IDE... Unapred hvala. Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 29 puta na 29 poruka
|
![]()
Resetuj BIOS (izvadi bateriju na par minuta) pa probaj posle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
na koju zastitu mislis? jel ne moze da se udje u bios bez sifre?
ili mislis na zastitu od boot virusa? (to samo iskljucis u bios-u i onda radi instaliranje) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako reinstalirati sistem na mobilnom ? | NikolaCabrilo | Programi za mobilne telefone | 8 | 29.7.2010 9:08 |
Koji sistem za stampu ? | DelFun11 | Programiranje | 2 | 11.4.2007 14:19 |
Koji 5.1 (4.1) sistem? | Deusdies | ŠDK - Zvuk na računaru | 10 | 14.11.2006 13:24 |
Linux Koji i kako? | MiguelDiablo | Slobodni softver | 8 | 13.5.2006 22:32 |
Kako da vidim koji firmware? | Ron_Jeremy | Nosači podataka | 3 | 21.3.2006 0:29 |