![]() |
![]() |
|
ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje Saveti u vezi sa kupovinom modema, mrežne opreme… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cao svima kako se vidi iz naslova treba da uzmem oba rutera odvojeno ili oba u jednom. Sto se tice wireless rutera potrebno mi je da on bude i ap i klijent da mogu da vidim i da se kacim na druge mreze. Wireless ruter mora da ima antenu koja moze da se zameni jer hocu da uzmem 3d korner ili grid antenu da bih mogao da hvatam bas dobar signal pa me i tu zanima vasa preporuka jer vidim da ima da se nadju i za 1000 dinara kucne proizvodnje samo ne znam koliko su dobre. Antenu cu montirati na terasu, 4. sprat je u pitanju ako to nesto znaci a povezivacu 3 racunara sa celom tom opremom.
Citao sam po sajtovima i forumima da neki ruteri koji nisu primarno i klijenti mogu to da postanu posle ubacivanja firmware ali svakako sam hteo ovde da postavim pitanje i da cujem vase predloge. Sto se tice adsl-a tu mislim da nema sta puno da se prica osim sto mi treba za win7 64bit ali dobro kapiram sad svi imaju drajvere. Budzet je 40-50 evra bez antene, nju cu uzimati kasnije posle konsultacija sa vama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Adsl i wireless | terminator1201 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 19.12.2011 15:58 |
WiMAX i Asus RT-G32 wireless ruter | dukakis | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 7.12.2009 14:26 |
Ruter za ADSL | Kuzma-nbg | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 17.11.2008 14:15 |
Wireless ADSL Gateway -> Desktop + Laptop | stevan1986 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 13.11.2007 19:12 |
wireless ili adsl | Evil_crack | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 16 | 26.6.2007 12:04 |