![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
Prebacujem ovaj sajt u joomla i imam par problema da ga do detalja iskopiram ![]() Prvi problem je meni, Najvise sto sam uspeo je da dodelim sliku za svaki menu item. Probao sam da ubacim i sliku on hover, medjutim ako to uradim citav onaj parent meni ode u tri lepe... Je l postoji mogucnost da se nekako ubaci javascript sa onog sajta? kontam da bi to bilo solidno komplikovano a meni slabo ide i php i javascript ? Na koju nacin da u index.php templejta ubacim footer sa onom crvenom slikicom i preko text? Probao sam nesto ovako, al ne reaguje :/ <div class="floatbox" style="background: transparent url(..images/footer_bgd.gif) repeat-x ;"> <div align="left"></div> <div style="margin: 0px;"> <div align="left"></div> U pitanju je gif koji treba da se razvuce po x osi... Sajt koji ja pravim je ovdi Ako moze neki savet, najbolje modul ili komponenta ![]() A moze i hardcore; nauci php! Mada bi ja pre ono prvo ![]() Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 367 puta na 332 poruka
|
![]()
Sa originalnog sajta:
HTML kod:
<!-- footer --> <div id="footer"> <div class="indent"> <div class="fleft"> SNL © 2009 | <a href="http://www.mitech-dizajn.com" target="_blank">design by Micro Design</a><br /> </div> <div class="fright"> <a href="#">CSS</a> | <a href="#">RSS</a> </div> </div> </div> HTML kod:
/*footer*/ #footer { background:#800c1f url('images/footer_bgd.gif') repeat-x left top; color:#FFFFFF; font-size:13px} #footer a { color:#FFFFFF;} #footer .indent { padding:19px 19px 0 35px;} HTML kod:
.fleft { float:left;} .fright { float:right;} |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nece. Ne konstatuje ni .fleft ni right a i gif se razvuko nekako bezveze, niz celu stranu :/ Nesto fali...
EDIT+++ Ubacio sam novi custom html module, print screen onaj gif sa sajta i prek njega text. Ispade to najlakse ![]() Je l moze sad mala pomoc oko onog javascripta i menija? ![]() Poslednja ispravka: macke (17.8.2011 u 16:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vector Linux 6-Dva problema | Nemanja Inc | Slobodni softver | 4 | 23.7.2012 22:41 |
cPanel i joomla (prob.) | jonathan | Web razvoj | 2 | 11.3.2011 17:47 |
imam Razer Deathadder evo 2 godine i do prije par dana nije nikakvih problema bilo i odjed | NemanjaS | Ostale komponente | 1 | 12.1.2011 22:12 |
2 problema | aconi | Kvarovi | 12 | 6.11.2010 15:24 |
Gomila problema sa PC-jem | laki1991 | Kvarovi | 10 | 30.10.2010 19:47 |