![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 27.6.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Koja je razlika izmedju Spyware vs. ad-Aware SE personal ?!?
-Pored Spyware Doctora,kako "saradjuju" SpyBot Research&Destroyer......[[mislim izmedju ta dva program,da ne bude zabune]]moguca kombinacija-nikakva--odlicna ...? Chemu sluzi Ignore list i Karantin [sta se tamo ZAISTA smeshta] ![]() ![]() ![]() P.S. Nadam se da sam pogodio mesto za temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Pa ne bi trebalo da bude problema,mada to zavisi i od konfiguracije,npr. meni se jedno vrijeme desavalo da sam imao problema zbog kolizije Spybota i Ad-Awarea,najbolje ti je da isprobas i vidis kako se slazu programi(inace,svaki je odlican).Procitaj takodje i readme/help fajl,tu moze biti rijeci o mogucim problemima ako ih ima.
Sto se tice Ignore i Karantin opcije,mislis li na Ad-Aware?Mada,nezavisno od programa,te opcije sluze sa ono za sta im samo ime govori,opcijom Ignore ignorises postojeci adware/spyware(mada ne znam cemu to sluzi,bez ako nije mozda zarazen sistemski fajl pa ne bi smio da ga izbrises),a karantin znaci ono sto znaci samo ime,posle toga ti ostaje da izbrises to smece koje je program (u mom slucaju Ad-Aware) vec smjestio u karantin,tako ja radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Ja koristim Spy Bot,Ad-Aware , Spyware Doctor i Spy Sweeper i nemam nikakvih problema.Mislim da je verovatnoca za koliziju (za razliku od antivirusa) mala.
Inace SpyBot i Ad-Aware nemaju real-time protection (za razliku od Spyware Doctor-a i Spy Sweeper-a) vec se samo koriste kao on-demand scanner-i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Citat:
ZNACHI:--->Da je doslo do netrpenja izmedju avasta i Zone alarma....kao kada bih imao DVA antivirysa(ako si probao da ih imas OBa AV....primetio si da se ne podnose i da su izmedju sebe "k'o dva petla"<<napaljena>> ![]() Buni me sto ne znam sta je ad-ware...rado bih nabavio neku literaturu da se informishem,chisto kao amter pochetnik.I da imam brate,samo ne znam odakle da pocnem....spyware Doctor,kakav je on.....u odnosu na Spybot search&Destroy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Piraterija je strogo zabranjena na ovom forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Citat:
-BE FRIEND....pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Antispyware programi su mali pa se u principu prodaju preko neta, tj. skinesh trial verziju pa posle kupish licencu.
Kontaktiraj me preko PM-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Razlika izmedju QuadroFX/FireGL i "obicnih" grafickih kartica? | galebns | Grafika | 8 | 3.4.2006 11:50 |
Razlika izmedju 6200 i 6200GE!!! | Konstantin91 | Grafika | 27 | 24.3.2006 14:32 |
Razlika izmedju Asus EN6600GT i N6600GT | carloss | Grafika | 2 | 2.3.2006 19:08 |