![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.5.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ljudi imam problem! ovako juce sam ja instalirao windows xp na kompu i sad ja ne znam dal nesto nisam dobro uradio ili sta vec ali sad kad god upalim komp samo mi se pojavi ono: start windows normaly, safe mode i tako to sto je najgore na bilo sta od toga da stiswnem on ne reaguje tj krene da ga pali i samo ga opet vrati na to start windows normaly i tako dalje i sve vreme samo tako!! sta da radim????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Za pocetak napisi nam koja je konfiguracija, koliko je stara, koje napajanje je gura, a moyes i da probas sa drugim diskom ya instalaciju moguce je da je ovaj felerican (najvise pucam na to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
@nutsbreaker stisni Alt+Shift molim te
![]() @shorty Jel ti radio sistem pre toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
ovako:
Procesor Intel Celeron 2,67GHz Memorija DDR 256 MB HDD 80 GB napajanje je cini mi se 350 W star je 6 godina a inace sa ovog cd a je vec instaliran jednom windwos a imam ja drugi cd sa sedmicom ali ne znam kako bi mogao da ga instaliram kad nece nista da mi pokrene.. -.- radio mi je sistem pre toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]()
Prrobaj sa drugim napajanjem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
e da zaboravio sam da kazem da kad stisnem na start windows normaly ili tako nesto cuje se pistanje ali samo jednom i onda opet sve isto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 15.10.2010.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 183 puta na 176 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Matora je to masina, treba redom sve proveriti. Raskaciti sve nepotrebne cdromove, flopi, hard, ram izvaditi - produvati slotove..
ako ti je mrsko to, nabavi hirens boot cd i testiraj memoriju pa hard, ja na njega tipujem da je otiso. EDIT: zaboravih, nabavi neko krsteno napajanje od nekog a to staro baci odma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Hahaha pisao sam na brzinu sa tudjeg kompa pa zato izgleda kako izgleda
![]() Moj tip je da je, otisao hard disk, ili je instalacioni disk neispravan. Ne verujem da bi problemi sa napajanjem pravili ovakvu frku... ali definitivno preporucujem skoru zamenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
E ljudi hvala svima!! znam i ja da je najbolje resenje nov i planiram vec duze vreme da kupim al nikako da se skrpim za kintu! :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 22.4.2010.
Zahvalnice: 27
|
![]()
Da ne otvaram zasebnu temu iskoristiću ovu.
Poznanik me pitao da reinstal. Win.,''pao mu sistem''.Inače,konf. stara 7-8 god.,Athlon CPU,MSI 8x AGP,VGA 400MX,Maxtor 40GB ATA,400W levo neko... Po ubacivanju instal. diska (XP Pro,butabilan,korišćen na više kompova),dobijamo ekran ''Press any key...'' ali ne reaguje na tastaturu i zatim ekran ''Windows did not start successfully...'',...,''start in Safe mode,...,Start Normaly'' ali ponovo ne reaguje na tastaturu (Enter),a po isteku 30'' restartuje se i ponovo isto.Napominjem da smo ulazili u BIOS i tu reaguje na tastaturu. Zamenimo HDD sa nekim IBM 10GB,ali isto sve.2 memorije,vadili,čistili...Na F8 uđe,ali na tom ekranu ponovo ''mrtva'' tastatura. Može li neko da nam pomogne? Poslednja ispravka: plazmakeks (22.5.2011 u 23:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Isti problem sam ja imao na jednom kompjuteru na kome smo vrsili reinstalaciju windows-a XP, problem je bio do tastature koja se povezivala na racunar preko USB porta, nabavili smo neku staru sto ide na PS/2 i zavrsili smo posao !
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku rocknrolla na korisnoj poruci: | ||
plazmakeks (24.5.2011) |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Napisao sam da reaguje na DEL,tj. uđemo u BIOS u kojem takođe tastaura radi,a kasnije ne!?
Pokušaćemo,pa ću javiti rezultat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
@rocknrolla
Zaista je u pitanju PS/2 ulaz za tast.Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Ziv bio momce, drago mi je da sam bio od pomoci ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Live Messenger? | mick | Aplikativni softver | 532 | 19.11.2012 20:36 |
Windows 2000 Shut Down Problem | AthlonX2_Win2K | Operativni sistemi | 1 | 9.5.2011 17:24 |
Cannot boot... Problem XP | gainward | Operativni sistemi | 33 | 30.12.2009 0:25 |
Problem: PIO Mode / Ultra DMA Mode | faXcooL | Operativni sistemi | 16 | 6.3.2006 21:11 |