![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Mr. Spatula
|
![]()
Nije bas za Kvarove, ali nisam znao gde da postavim.
Dobio sam ovaj mail(slika u prilogu, samo sam precrtao moj mail). Da li sam zakacio nesto? Imam Zonealarm sa svezim definicijama i SpyBoot takodje svez, nista nisu nasli. Koristim Operu, nemam nista u sent itemsima.... Da li zna neko sta bi moglo da bude. Inace komp radi normalno, nista cudno se ne desava. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Bilo je nesto u attachment-u, pa je uklonjen ceo attach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Skener tvog provajdera je skinuo virus ili nesto slicno!Pored Zone Alarma i SpyBoot-a trebalo bi da koristis i jedan antivirus osim u slucaju da ti nije verzija ZA sa integrisanim antivirusom,koju ja nikako ne bi koristio!Uzivaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mr. Spatula
|
![]()
Imam antivirus u ZA, ali ovoj je povratni mail tj. pise da je mail koji sam ja poslao bio zarazen.A ja nisam ni bio konektovan na net u vreme kad je taj mail bio poslat niti ja imam ikakve veze sa efg bankom.
Da li moze biti da se neko predstavlja kao ja ili da nekako salje mailove sa mog naloga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Nije teško njima da slažu. Virus preko e-maila se dobija skidanjem attachmenta, a pošto ti ništa slično nisi počinio, nema nikakvog razloga da pomisliš da ti je računar zaražen nečim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 15.6.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mr. Spatula
|
![]()
Hvala svima za objasnjenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
z-5500 il nesto drugo i koja kartica, pomoc | uplasenko | ŠDK - Zvuk na računaru | 20 | 22.6.2006 21:04 |
ipod shuffle ili nesto drugo? | DaAli | ŠDK - Foto i audio/video | 8 | 11.5.2006 18:22 |
Graficka ili nesto drugo ?! | Sharpshooter | Kvarovi | 9 | 14.3.2006 8:37 |
nesto mi usporava otvaranje fajlova... | dzambo | Aplikativni softver | 18 | 25.12.2005 0:28 |