![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.2.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kao sto sam naslov kaze, kako da iz gotovog programa izvucem SORCE CODE, ako je ikako moguce to uraditi?
Naime nasao sam nesto na netu sto mi treba, ali samo je dosla ikoncica jedna i preko nje se pokrece sve, da li je moguce izvuci sada SOURCE CODE? Hvala, Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 68 puta na 63 poruka
|
![]()
Samo da te obavestim da je to protivzakonito i da taj kod ne bi smeo da koristiš, osim ako ti to autori programa ne dozvole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
i kada kliknem close sto mi je jedino ponudjeno nishta se posle ne desi, gde mi se sacuva to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
pa ako nema dugmence save as, onda probay copy/paste, u slučaju da imaš dozvolu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Desni klik na projekat, pa Export.
Naravno, par stvari se podrazumeva:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
Vec mi treba SOURCE CODE za skolu da znam objasniti, posto napravio sam IKS OKS sam, a ne znam CLIENT SERVER da napravim da funkcionise u rmezi 1 vs 1 . e to je problem moj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
|
![]()
Ako je neko napisao tu aplikaciju da radi, a ne da sluzi kao demonstracija i tutorial, onda ti source code nece nista pomoci da u svoju aplikaciju ugradis mrezno igranje.
Nazalost, jedini nacin je da zaista naucis kako se radi sa mrezom, a ne da kopiras gotova resenja. Gotovo sigurno neces moci da pohvatas sta je sta i kako i propade ti cela zezancija sa dekompajliranjem. Moras dosta toga da znas da bi dekompajliranjem naucio nesto novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Zato i postoji ovaj forum, da se pomogne onima koju su zablokirali.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
|
![]() Citat:
Evo link od te temu gde sam pisao: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=68309 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Pa dobro, ja kolko vidim ti si odradio više od pola posla. Da si nam poslao tvoj kod da vidimo u čemu je caka, verovatno da bi tvoj zadatak već bio gotov.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 16.5.2007.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Kad smo vec kod refleksije...
Vidim po netu ima dosta na tu temu ali ono sto nikako nisam nasao je:Cemu to sluzu,kad` se koristi i dal` i kada dobijam nesto sa tim.Po internetu su dati neki primeri kako se koriste klase iz System.Reflection namespace-a ali.... Mislim,cemu brojati fildove i klase i stuf...u kodu koji sam sam pravio.Toliko za sada.Imao bi` jos par pitanja u vezi ovoga al` da krenemo prvo od same ideje refleksije,ako neko moze da mi objasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
"Čemu služi" je malo opširno pitanje, ali, daću ti par primera: - Aplikacije koje rade sa pluginovima koriste refleksiju za njihovo dinamičko učitavanje i izvršavanje. - Generisanje koda u toku rada programa. Ovaj drugi se ne koristi se toliko često. Nalazi se u System.Reflection.Emit namespace-u i pomoću njega možeš da praviš biblioteke korišćenjem CIL, koje je kasnije moguće sačuvati i koristiti. Najveći problem refleksije je brzina otkrivanja tipova i izvršavanja, no ukoliko vežes stvari jednom i koristiš kasnije, ni to nije toliki problem, obzirom na beneficije koje sa njom dolaze. Sve zavisi od toga šta radiš, naravno. Na kraju, neki refleksiju smatraju nužnim zlom, koju ne treba da koristiš ako ne moraš, no na tebi je da proceniš šta ćeš dobiti a šta izgubiti, pa prema tome i da odlučiš. EDIT: Ja sam refleksiju koristio za dinamičko kreiranje GUI-a koji se sam podešava prema parametrima objekta koje korisnik želi da modifikuje. Dobra strana toga jeste što nisam morao da pravim GUI ručno, a da on svejedno ostane lako izmenjiv samim menjanjem određenih atributa nad objektima. Loša strana je ta što je sama refleksija malo čudna, tako da ne spada u klasične programerske paradigme, samim tim i sam kod bude... čudan. No, tradeoff u svakom slučaju. EDIT#2: Evo linka za exporter plugin: http://filegenreflector.codeplex.com/ Poslednja ispravka: MG-RAY (11.3.2011 u 10:28) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MG-RAY na korisnoj poruci: | ||
krahi (11.3.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
source code Katalogera Filmova | kovacevicdr | Programiranje | 0 | 20.1.2010 19:36 |
Kako postici anonimnost kod koriscenja P2P programa | The Finest Serbian Since '82 | Internet tehnologije | 31 | 7.8.2007 1:35 |
Pomoc (Source Code) | Korer | Programiranje | 8 | 16.4.2007 13:05 |
Kako videti NTFS particiju iz Linux-a | The Finest Serbian Since '82 | Slobodni softver | 9 | 7.3.2006 1:55 |
Kako sacuvati poruke iz Yahoo-a | Staronsky | Internet tehnologije | 2 | 25.2.2006 2:29 |