![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.11.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 84 puta na 51 poruka
|
![]()
Da li magneti na futrolama utiču negativno na ovaj telefon, odnosno na sve telefone ovog tipa (touchscreen)? Konkretno hteo bih da uzmem ovu http://www.mobileden.co.uk/mobile/ht...ase-black.html pa me interesuje da li neko ima iskustva sa ovakvim tipm futrola (sa magnetom) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Teoretski, mogle bi da ometaju funkciju kompasa. Praktično - ne smetaju uopšte telefonu. Zvanični dodatak za Desire HD je torbica koja na vrhu ima magnet. Ja imam tu torbicu i, naravno, nema nikakvih problema. Da ima problema, ne verujem da bi HTC prodavao takvu torbicu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi neko rekao gde kod nas u Beogradu mogu da kupim opremu za HTC Desire HD? Hteo bih uzeti futrolu i punjač za automobil. Googlao sam i nisam uspeo naći ništa konkretno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Sokoban Puzzle Solver | Suad Novic | Male igre | 9 | 1.12.2010 12:13 |
Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
Povezivanje kompa sa TV-om i DVD-om | mikimaricic | Video/TV softver | 12 | 2.3.2009 22:02 |
Problemi sa efiks-om.. | kwar | Grafika | 2 | 23.12.2008 10:51 |