![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.11.2008.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Jel neko koristi ovaj telefon,i kakva iskustva imate sa njim??Posto sam se bas zagrejao da ga kupim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cuo sam da je spor nacisto pa sam ga izbegao pred samu kupovinu.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Borko Motorko (14.6.2011), cimston (6.3.2011) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Nego je mu fali jos nesto osim brzine(vidim da svi to navode kao glavni prob)...meni se svidja jer je jedini fon do 240e a da ima 5 megapiksela,blic,auto fokus,gps,wifi,16gb,i jos lepo izgleda...ako mu je brzina jedini problem onda i nije strasno..tj ako neko zna nek preporuci neki fon a da ima sve karakteristike a da je do 240e..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
RUSuper, moras da dignes ruke od Nokie
![]() Vidis da su propali nacisto. Ni jedan telefon im nije dobra kupovina u poslednje vreme.. mozda oni najjeftiniji ali i tu ih konkurencija gazi ![]() Iskreno, za cenu svakog Nokia telefona postoje bar 3-4 modela koji su mnogo bolji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja i dalje smatram da je Nokia najbolji proizvodjac telefona...ne slazem se sa tobom da su propali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A na osnovu cega smatras keve ti ? Ja nisam fan nijedne firme samo sam realan. Nokia ne moze da se bori sa konkurencijom odavno. Sto se tice low budget telefona tu kidaju i najvise ih prodaju.
Nemaju bre aparat od 200+ e koji moze da parira konkurenciji, od pre 1 god su totalno ugasili. A i sta ima da ti objasnjavam kad i sam znas [mozda neces da prihvatis] da su proglasili vanredno stanje i mobilisali se na prelazak na windows mobile os. Sta je bilo na wmc 2011? najgore standove su imali, totalno su u kolapsu i bez ideja i konkurentnih modela. Nekada su bili mnogo jaki, sad je HTC postao Nokia. Samsung je Samsung sa svim svojim manama a i SE se polako oporavlja, tu je i LG kao jak igrac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cimston, meni je ovo bolji telefon od x6 a jos je i android a ne raspali symbian.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3403 To sto x6 ima 5mpix a ovaj 3.2 nista ne znaci, obe kamere su tu negde a SE x8 je generalno kompletniji telefon iako ima mali manji ekran, za 0.2 ''. Ali ako bas volis Nokiu uzmi x6.. sta da ti kazem, ja to nikada ne bih uradio. Za 250e mozes da nadjes polovan vivaz,desire,wave koji brisu pod sa x6. A i sto ne razmislis o nekom paketu kod operatera ? za 200e imas da biras koji ces telefon uz ugovor 2 god, a racun oko 1000din mesecno. Sigurno toliko uplacujes kredita a nemas nista za te pare. [mozda ne odjednom ali 100 po 100.. kod svih je tako] za 1000din u vipu/telenoru mozes da imas krs minuta, mb i sms a kada uplacujes kredit nemas ni deseti deo ovoga za 1000din uplate. A za 20000 ces dobiti telefon koji je svetlosnu godinu ispred x6. Poslednja ispravka: HSVstoned (6.3.2011 u 16:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Ma prob.je sto vec imam racun kod Telekoma,a uzeo sam mob prosle god...Meni je jos zapao za oko XPERIA X10 mini pro..kakav je on vredi li icemu??Vagam izmedju vise telefona...a sta je toliki problem sa x6,jel ima jos nesto osim brzine da mu fali??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U sustini mu fali sto je produkt Nokie koja je u krizi i sto mu je realna vrednost 200e a prodaje se po 50e vecoj ceni.
X10 mini pro.. previse mali ekran za touch android. A i skup je. Nemoj gledati mnogo tih 5mpix.. Ja bih ustedeo 40e i uzeo SE X8. Ali kao poslednju opciju, pre bih isao na polovan desire/wave sa garancijom. Polovan Vivaz kao neku krajnju opciju. Koji sad telefon imas i jel to taj iz telekoma ? ako imas neki najjeftiniji i x6 ce ti biti fascinantan ![]() polovan Desire/Wave sa garancijom-najbolje opcije ubedljivo, telefoni su mocni i bices miran duze vreme, x6 je vec sada veoma slab u svakom pogledu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Sto se x6 tice,to je propala kupovina za te pare imas boljih opcija. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
cimston (6.3.2011) |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Trenutno imam n81 8gb i Samsung monte,a pre njih n95...tako da cu veoma razmisliti sta uzimam..vise nemam pojma,svakom nesto fali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Reci krajnju cenu do koje zelis da ides i preferiranog proizvodjaca,a mi cemo pogledati nesto za tu cenu i zanemariti proizvodjaca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za 250e koliki je budzet ja nemam sta da preporucim da da bude dosta bolje od n81..
Jos jedared- Samsung Wave/HTC Desire sa garancijom, polovni. X6 je za ove igracka. Wave je trenutno najbolji multimedijalni telefon, bolji ekran i kamera od desire HD ali je sa Bada OS-om koji ima dosta manje aplikacija od Android os-a. Meni je bada sasvim dovoljna a i u razvoju je. Desire je malo ozbiljniji telefon u smislu Android os-a i veceg br. aplikacija. E sad meni vise znaci bolji ekran,kamera, kvalitetnije alu kuciste i bolja autonomija od vise ram-a i Android os-a na Desireu. Ja bih uzeo polovan Wave ali i da pazaris Desire neces pogresiti ![]() Ma i do 300e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]()
Ako hoces Nokiu za te pare, mislim da ti je trenutno ovo http://www.gsmarena.com/nokia_c5_03-3578.php mnogo bolji izbor.
Jos je jeftiniji, a specifikacije su im slicne s tim sto je C5-03 noviji, ima noviji OS, mada nije velika razlika, ali dosta znaci, ima bolju kameru i ono najbitnije noviji i brzi procesor od 600mhz! Za te pare nema bolje kupovine veruj mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
Naravno, Nokia nije propala niti ce propasti jedino ako se pod propast ne posmatra to sto su izgubili vodecu poziciju, a to pre svega zbog toga sto su umislili da su nedodirljivi i da im je pozicija vodeceg brenda mobilne telefonije zacementirana. A to sto se jos uvek drze i tu gde trenutno jesu mogu pre svega da zahvale samo onima koji ih kupuju misleci da su oni, samim tim jer su Nokia, najbolji proizvodjac i da opet samim time i dalje prave najbolje telefone, sto je ko sto rekoh trenutno prilicno daleko od istine. Sorry, but that's the way it is. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (6.3.2011) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro Emix, znamo da si kupio galaxy s
![]() Mislio sam u toj cenovnoj klasi, jok mislio sam uopste ![]() Do 400e nema boljeg multimedijalnog telefona, bar dok cena galaxy s ne opadne ispod 400e. Marti, sve si u pravu. A posebno kod nas se nokia prodaje i dalje kao ''najbolji telefon na svetu ![]() Takva smo drzava, polovne nokie se prodaju po ludackim cenama a golf 2 je i dalje najbolji auto na svetu pa se nemci krste kad vide da kostaju i dalje po 2500e ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
![]() Wave mozda (najverovatnije), da bas ne kazem sigurno, trenutno jeste definitivno najpovoljniji smartphone kada je odnos cena performanse u pitanju ali da je trenutno najbolji multimedijalni telefon - e ti ga bas pretera. Ipak ima telefona koji po pitanju multimedije nude vise, samo sto su isti, istina, i prilicno skuplju ali svejedno nude vise sto tvoju tvrdnju cini malo nerealnom - a toga si i ti svestan, zar ne!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve ti pise iznad. Za ovu cenu nema. A ni desire hd i galaxy s nisu vise top klasa jer stizu dual core naslednici sa 4,3'' ekranima i 1gb rama. Ali ce biti preskupi za neka moja shvatanja.. mislim 650e za telefon.. nema sanse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Nokia X6 16GB Navi | Borko Motorko | Opisi, recenzije i testovi | 11 | 13.1.2011 23:03 |
Nokia X6 16gb | Borko Motorko | Programi za mobilne telefone | 4 | 29.9.2010 21:42 |
Smajliji na s60 3rd 9.1/9.2 telefonima! | ZoranM | Programi za mobilne telefone | 16 | 23.10.2009 18:29 |
Nokia - pregrevanje baterija | DukeofSerbia | Aparati i oprema | 0 | 18.8.2007 18:32 |