![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.7.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Neka mi neko obajsni ko se razume kakvi su generalno svi modeli ovih telefona, dali su im procesori dobri, koliko baterija drzi rad telefona i dali se u Srbiji mogu unlocked obzirom da bih doneo Blackberry iz Canade koji je radio na ovim mrezama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
u telenoru bi verovatno mogli da ti ga otkljucaju,sto se tice fonova odlicni su kavlitetom izrade,ali onim ispod haube bas i nisi usrecen,no ipak su to vise bussines man telefoni tako d su okrenuti poslovnoj klijenteli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
ako pitas nas da li ti treba bberry onda ti verovatno ne treba.
jer ti telefoni imaju malo vecu cenu,i njihova osnovna namena jeste komunikacija(email).medjutim s obzirom da svaki noviji telefon ima solidne karakteristike koje bberry fura onda ti ja ovaj telefon ne bi preporuci. kao sto je flamingos rekao hardver nije bas za pohvalu,a cuo sam da i softver baguje povremeno...koji tacno modela zelis? aha tek sada sam skontao da ti ustavari imas vec fon kupljen(ili nisam skontao dobro).verujem da bi mogao da se otkljuca,i da bi te lepo sluzio sto se tice baterije,a da bi radio ok ukoliko ne bi nagomilavao poruke u njemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
BlackBerry je po mogućnostima i aplikacijama poslovni telefon manje-više isto ko i svi ostali smart telefoni. Prednost mu je naprednija/kvalitetnija wireless tehnologija u odnosu na glavne konkurente tj. bar ima takvu reputaciju. Baterija i kvalitet izrade su vrhunski, OS (RIM) je jedan od četiri najveća na smartphone tržištu uz Symbian, Android i iOS, što znači da ima masa svega i svačega za njega, dosta toga je i besplatno (na zvaničnom servisu).
Najveći mana, pored svega pozitivnog, mu je odnos cena/mogućnosti i BlackBerry Internet Service koji se plaća (za trenutne cene treba videti kod domaćih operatera). Znam da je jedan poznanik koristio BB iz Kanade i radio je ok, ali ne znam detalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Ako nisi neko ko intenzivno koristi mail i kome treba push (real time provera mail-a, sve u sekund), moj savet je da zaobidjes Blackberry jer sem dobro integrisanih mail servisa i jos ponecega nema nista posebno sto bi ga izdvojilo od ostalih telefona
Sam telefon je zamisljen tako da radi u sprezi sa BIS-om (Blackberry Internet Service) koji se placa dodatno pored standardnog paketa i bez njega telefon gubi dobrim delom svoju svrhu Ukratko, ako nisi poslovni korisnik, batali - druga stvar sto po Beogradu svaka susa ima Blackberry koga verovatno koristi za poruke, pozive i pokazivanje u kaficu jer telefon izgleda uber cool ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Covenant na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (13.1.2011) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
kratko i jasno.
u teretani sam do sada video 2-3 bberija,verovatno preko paketa uzetih,ni oni sami ne znaju zasto su uzeli,tj znaju-poziranje na stolu kafica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 21.1.2011.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
slazem se skroz sa HSVstoned-om i jos bih dodala da ako zelis da koristis Blackberry telefon, kao sto ti je Covenant vec rekao, pored paketa, placas dodatno operateru 1180 dinara mesecno, za koriscenje BIS-a..ovo vazi za sve mobilne operatere..pa ti vidi..
ukoliko ti telefon ne sluzi kao statusni simbol, kao nekima, moj savet je da ga zaboravis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stručno mišljenje u vezi high end konfiguracija! | obradbl | Šta da kupim? | 8 | 26.12.2010 12:51 |
Intel i3 540, molim stručno mišljenje | Stefanknn | Osnovne komponente | 27 | 24.12.2010 20:13 |
Program na mobilnom telefonu za teranje pasa | Kokorajko | Programi za mobilne telefone | 22 | 2.1.2010 11:04 |
Menjane OSa na mobilnom telefonu... | Guterill | Programi za mobilne telefone | 2 | 9.12.2007 17:49 |