![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 17.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
imam jedan problem,mozda je banalan,ali,sta ces....
Povezao sam PC na TV,i sve OK,ali kad pustim DVD ili Divx sa kompa nema slike na TV ekranu?Samo crno.U cem je problem? PC: EEE, ima i problem broj dva! Video zapisi sa digitalnog (Canon A85) nece da se prikazu ni u jednom programu na kompu(Windows media player,MV2Player,Winamp,...)ma nema sanse..Sta bi to moglo da bude? Unapred hvala Poslednja ispravka: VojaM (21.7.2006 u 20:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Za video zapise sa aparata probaj QuickTime Player.Sto se tice povezivanja kompa i TV-a verovetno nesto nisi dobro podesio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Verovatno ti je overlay ukljucen pa zato ti tv ne moze prikazati sliku.Da li ti ostalo prikazuje kako treba, mislim na desktop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 17.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Da,desktop je ok, i sve ostalo.Znaci, samo video zapisi,bilo kog tipa.A na koji overlay mislis?Aj pojasni ako moze,nisam upucen u sve to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Imam i ja problem, pa vas molim da mi pomognete.
Nikako ne mogu da namestim na TV-u sliku u boji. Imam S-VIDEO--- Scart kabl. Pokusao sam sve PAL-ove, ali ne vredi. HELP PLEASE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Karlito Brigante: U zavisnosti da li imaš ATI ili nVidia karticu, podešavanja se razlikuju. Mada, princip je isti. Ako si u Clone modu, video fajl će biti prikazan samo na primarnom displeju. Kada su ti i monitor i TV ukljuceni imaš više opcija:
1. da prebaciš TV da bude primarni monitor (tada nećeš imati sliku video fajla na monitoru) 2. da podesiš Theater mode (na TVu će slika iz plejera biti uvek u fullscreen formatu a na monitoru ćeš moći da radiš nešto drugo) 3. da podesiš opciju "Same on all" pa će ti slika biti identična. Kažem, teško je uključivanje ovih opcija opisati, jer se razlikuju kod ATI i nVidia kartica, ali se razlikuju i kod različitih verzija drajvera. Moraćeš malo da istražuješ ili da zovneš nekog ko zna kako se to radi.... SirDuck91:Ako ti TV nema podršku za S-Video moraćeš da u podešavanjima za grafičku (Display properties, Settings, Advanced) pronadješ opciju kojom će kroz S kabl kartica gurati signal kao da je u pitanju kompozitni. S obzirom da su ove opcije na različitim mestima kod različitih kartica i različitih verzija drajvera, moraćeš da otkrivaš..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P.
|
![]()
4Jack Nije tacno da nece biti slike na monitoru ako je tv primaran.
Dakle, podesavanje za nVidia: postavis tv za primarni, postavis CLONE, u opciji FULL SCREEN postavis da ide na primarni, i to je otprilike to. Javlja se problem sa prikazom prevoda sa nekim plejerima, ja sam ga resio sa CRYSTAL-om. I jos jedna sitnica... kad pustis film na tv, na kompu ne treba da radis nista sto proizvodi zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
V.I.P.
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]() Citat:
Često i nepravilna instalacija / pogrešno podešavanje FFDShow-a mogu izazvati probleme. Ja ga obično nigde ne instaliram jer svuda stavljam DivxG400 filter za prikaz subtitlova i to uvek radi bez greške. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]() Citat:
Koji BSPlayer imas? Ja imam BSPlayer Pro 2... Poslednja ispravka: VojaM (22.7.2006 u 19:59) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zanimljiv problem Paljenja | risiko | Kvarovi | 7 | 12.2.2007 1:46 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |
U cemu je problem??? (boot racunara...) | Dovla84 | Kvarovi | 10 | 31.3.2006 12:14 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |