![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Znaci na jednom racunaru imam Win XP i Win7 ... sada ovaj win7 me zeza i kako ja da ga obrisem posto mi je nepotreban ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Formatiraš tu particiju gde je instaliran Windows 7.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Pre nego sto to uradis lepo pretrazis forum SK jer je odgovor na to pitanje dat par puta tokom poslednjih nedelju dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam hteo da otvaram temu,pa reko da postavim ovde.Instalirao sam xp,pa win7 na dve particije,no ne prikazuje izbor za XP,a ni ne prikazuje ga u msconfig/boot podesavanjima.U particiji idalje stoje Dokumenta,Program files itd...skinuo sam EasyBCD,ali nesto mi ne uspeva da dignem XP.Zna li ko kako se to moze srediti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad startujes EasyBCD klikni na Add New Entry, zatim pod Operating Systems/Windows/Type odabery NT/2k/XP/2k3 daj mu neko ime i klikni na Add Entry.
Nakon sto to uradis pod View Settings proveri jel sve OK - trebao bi da imas dva unosa, Entry#1 i Entry#2 gde ti je jedan novonapravljeni XP. Ovo sto sam rekao je za EasyBCD 2.0.2 ali je slicno a mozda cak i potpuno isto i za prethodne verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ma radio sam vec to,ali ne nalazi ga...u settings pise da je drive C,a on je na drive D.Kad u Add entry stavim da je D,opet u settings pise da je C
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesi li probao preko Advanced Settings u EasyBCD?
Ili mozda preko msconfig? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Probao,uspeo da namestim da pokrece sa D particije,ali ga ne nalazi pri startovanju...nije ni bitno,instaliracu ga preko opet xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dual core potrebna pomoc onih koji se razumeju | konstantinos | ŠDK - Osnovne komponente | 10 | 6.6.2010 18:38 |
Sistem Problem | VladarTame | Kvarovi | 6 | 26.6.2009 22:33 |
Hard disk za sistem i za storage | bojanh | Nosači podataka | 9 | 17.6.2009 15:48 |
Posle "welcome" ekrana sistem stane i ne uloguje se na account | lukababic | Kvarovi | 5 | 1.7.2008 15:01 |
Sistem se ne podize sa HDDa(!?) | Ivan Jovanovic | Kvarovi | 3 | 5.1.2007 12:09 |