![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Ovako...
interesuje me da li ima i koji je dobar program da skinem za slanje Fax direktno preko PC ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pa recimo da probaš WinFax
![]() Malo je stariji ali jako pouzdan program. Možeš ga naći na http://www.softlookup.com/display.asp?id=9418. 36MB ali ako imaš boradband ili ti stvarno treba nema boljeg. Bar ja još uvek neznam za bolji ![]() Inače je u pitanju shareware program. Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Kliknuo sam na sajt koji si mi dao,lepo pise Win Fax Pro (free) ali u pokusaju da otvorim prozor za 'skidanje' zavrsilo se bezuspesnim tj.pojavi se prozor kao da nisam prikljucen na internet (imam adsl) ![]() Nemam bas mnogo iskustva na Pc kada se pojavi neki problem kao sto je ovaj... pa te molim za savet?, gde bas tacno treba da kliknem i izbegnem maltetiranja? Pozdrav i tebi ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad sam i ja provalio da ga je malo teško skinuti sa neta pa ćeš morati malo da se pozabaviš guglanjem
![]() Ja WinFax imam u svojoj kolekciji i stvarno ga dugo koristim a jedini program koji sam nešto malo koristio osim njega i nije mi se baš nešto preterano svideo je VentaFax. Trenutno nemam link pa opet moraš malo da guglaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Novi član
|
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Zanima me... kako si nabavio taj WinFax , ako si ga kupio koliko kosta u Srbiji? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nabavio sam ga kod ovlašćenog distributera Symantec-ovih proizvoda u našoj ulici
![]() U isto vreme taj komšija je ovlašćeni distributer za Adobe, Corel, Microsoft, Aldec, ACD Systems, CyberLink, Lucas Arts, Sony i još gomilu firmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 364 puta na 273 poruka
|
![]()
Ej prijatelju evo ti link ja se nadam da radi
http://www.download.com/3120-20_4-0....20PRO&tag=srch http://downloads-zdnet.com.com/3120-...PRO&tg=dl-2001 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji program za nadgledanje instalacije drugih programa? | ZoNi | Aplikativni softver | 10 | 30.12.2007 6:53 |
Kako postici anonimnost kod koriscenja P2P programa | The Finest Serbian Since '82 | Internet tehnologije | 31 | 7.8.2007 1:35 |
Kako da pratim promene Dinamicke IP | Tonkata | Aplikativni softver | 2 | 25.5.2006 11:18 |
Kako da dodjem do autora tekstova(Test Run),B.B.? | aurora | Tekstovi u SK | 0 | 8.2.2006 23:52 |