![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ovako, od jutros imam problem sa ADSL internetom na desktop racunaru. Internet radi ali jako, jako sporo a i ne mogu da pristupim ruteru. Na notebook-u sve radi odlicno, pristupam ruteru, internet radi brzo... O cemu se radi?
Ceo sistem je skeniran AVG-om, Malwarebytes-om i Spybot-om. Nije nadjeno nista, tako da mi sad tek nije jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Očigledno je da na desktop računaru imaš problema najverovatnije sa nikim crvom ili virusom. To što ga nijedan od softvera nije detektovao ne znači i da ga nema. Tako da ti reinstalacija sistema verovatno ne gine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]()
Imao sam i ja problema sa pristupanjem ruteru preko bilo kog pretrazivaca.Jednostavno restartovanje rutera je resilo problem..mozda ce i tebi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvuko preko HDMI kabla sa kompa | Dr.Beat | Grafika | 7 | 1.3.2010 13:24 |
Problem sa zvukom preko bilo kog vida pustanja | Momir Macesic | Audio softver | 1 | 22.2.2010 1:22 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |
Problem sa zvukom preko TV tunera | damson | Zvuk na računaru | 3 | 13.8.2008 21:25 |
Problem sa D-LINK Wireless karticama ! ! ! | Erdeljan Boris | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 30.11.2006 19:40 |