![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 31.10.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
pojavio mi se problem sa kompom pre neki dan, pa ne znam kako dijagnostikujem šta je u pitanju ![]() Pre 3 dana sam primetio da mi ne radi Avast 5.0, odnosno prijavljuje Unsecured, pretpostavljam da ne radi, facebook radi, ali primećujem da što je duže otvorena stranica počinje sve više da koči. Pre neki dan mi se dogodilo da mi je youtube prijavio da nemam instaliran flash player ![]() ![]() Ne znam da li je virus ili može da bude nešto drugo u pitanju. Ili možda treba još nešto da instaliram od pratećih MS programa (npr. .Net framework, to već imam instaliranu v2.0, možda treba neka novija verzija ![]() Please help ako ima neko predlog kako da proverim šta je u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ne radi Avast onda skeniraj sa nekim drugim AV programom tvoj računar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
misliš da je virus upao u sistem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 49 puta na 43 poruka
|
![]()
Sto se tice YT-a instaliraj java i reinstaliraj adobe flash player i radit ce.
a sto se tice ostaloga antimalwarebytes (skini ga) uradi scan i izbrisi gamad koju nadje. Pa javi sta se onda desava. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ANGELDEAD na korisnoj poruci: | ||
milan_grf (1.6.2010) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
rešenje problema sa avast je jednostavna deinstalacija i ponovna instalacija programa
![]() to je inače bio savet tech supporta sa avastovog sajta! ![]() ali nakon instalacije sam primetio da mi ne radi statistika na avastu jer traži instalaciju flash playera! već imam instaliran, ali sam, pametnjaković, probao sa reinstalacijom tako što sam iz add/remove programs obrisao FP. kasnije sam shvatio da se to tako ne radi ![]() ![]() našao sam na sajtu http://www.securitystronghold.com/gates/nsis.html da postoji virus koji izbacuje NSIS error i da oni imaju programčić koji to čisti. jel neko imao sličan problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]()
Nećeš rešiti problem tako što ćeš deinstalirati pa potom instalirati anti virus jer se na hdd-u već nalazi virus kojeg na taj način antivirus neće prepoznati i izbrisati.
Treba lepo da odradiš novu instalaciju sistema, po meni najbolje rešenje je format celog HDD-a instalirati drajvere pa potom anti virus i odraditi abdejt i tek onda vratiti podatke na HDD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Novi član
|
![]() Citat:
![]() zanimljiv programčić ![]() Citat:
javi ću šta se dalje dešava. Samo da se javim da sam rešio problem sa instalacijom flash playera. ![]() Problem je u tome što sam skidao sa firefoxom koji je download folder nazvao Пријеми ![]() Sve radi ok! ![]() ![]() Hvala još jednom, ljudi!!! ![]() Poslednja ispravka: nighthawk (1.6.2010 u 20:04) Razlog: spajanje |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Cime da otvaram .(dwg) fajlove? HITNO!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nemanja Inc na korisnoj poruci: | ||
Morandi (13.6.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
.net framework, avast, java, windows xp |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |