![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.2.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam router Pirelli A226G (Telekom), i problem sa online igrama. Npr, ne mogu igrati poker (pkr, facebook). Najveci problem je sto ne mogu igrati counter strike 1.6 (p48). Pokusao sam da otvaram portove tako sto sam pristupio routeru ali bez rezultata. Ako neko ima slican problem, ili zna o cemu je rec, molio bi da mi pomogne. Unapred HVALA...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
A kako ti radi internet u drugim slucajevima, to nisi napisao, jel mozes da download-ujes torrent-e?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 15.2.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
internet radi lepo...mogu da skidam sa torrenta,sve sem online igrica!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Jesi probao da resetujes modem, time ga vracas na stara podesavanja, pa probaj onda kako se ponasa?
Imas mali dugmic pozadi, koga pritiskas sa olovkom, zavisi sad, ne znam kako je na tom modelu, ali tako bi trebalo da bude na vecini. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |