![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Hteo bih da kupim neki fon ovih dana posto sam stari N73 ME izdrndao za medalju
![]() Razmisljam o 5800 xpressmusic...ali ne znam sta vi kazete..da li ima nesto bolje u tom cenovnom rangu.. Potrebna mi je glavna kamera bar 3.2Mpx, gps, wifi, 3g (sa prednjom kamerom)..ekran na dodir naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Moze li neko da mi posalje pm gde moze najjeftinije u BG da se nadje ovaj telefon..nov da nije skinut sa mreze full pack sa garancijom....bez muckanja xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
Mane
OS ume da davi koliko ume da bude spor. Po 10 sekundi da otvori tastaturu i sl *****a. Takođe OS povremeno zaboravi da zatvori neku aplikaciju stoga umeju da se nakupe u pozadini. jednom kada sam u napadu autodestruktivnosti čitao poruke bivše devojke zaboravio je da zatvori nekih 20 poruka kada sam izlazio iz njih. Aplikacije za pregledanje slika i videa su malo problematični. Foto ima neke frke sa zoomom a video player nisam uspeo da nateram da po dafaultu ostavi originalne odnose filmića pa mi sve rasteže na 16:9 i za svaki filmić moram po paljenju to ručno da prebacujem. prednosti. WiFi i GPS su oba odlični. Naročito ako instaliraš dodatne Garmin mape. Browser je prilično dobar. Moj test sajt za mobilne browsere http://www.trustedreviews.com uspeva da proguta mada se malo muči Audio izlaz je dobar i plejer je pristojan. negde na nivou iPoda. Da je MP3 plejer bilo bi neprihvatljivo ali za telefon to je OK. Puna podrška za ekvilajzere takođe. Gomile aplikacija i zamena za UI ako ti se originalni ne sviđa Dobar touchscreen koji omogućava da se na tastaturi kuca brzo i precizno. Da bi se to postiglo tastatura je čudno izdeljena po stranicama ali dovoljno je efikasno. OK podrška za socijalne sajtove (nema unifikacije u jednu listu doduše) baterija solidno drži. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Carnex na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Imaš cene tog telefona kao i mesta gde može da se kupi u Beogradu. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miša topola na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Apsolutno sam za da ako imash kesha da kupish "original" telefon, razlika je ogromna...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Kupiš lepo halo oglase i zivkaš. Bolje od toga nema!
I ako mu je cena bitna neka pogleda Nokia 5530. Fali mu GPS, brži je malo, ružniji malo više ali i mnogo jeftiniji! To su uglavnom sve razlike u odnosu na 5800 http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2...30-XpressMusic |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Carnex na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Razlika je samo gps i 3g koji mi trebaju
![]() ![]() Odavno nisam gledao telefone i zacudio sam se da za te pare moze da se nadje ono sto ja trazim (22k)....ovo mi se nije desavalo sa tehnikom da ima sve sto mi treba a uz to i dobru cenu...naravno i kvalitet ![]() Javicu se kad ga kupim ![]() PozzZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Nokia 5800 vs samsung jet s8000???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
+1 za nokiu. Ne volim samsung telefone. Pa kad mi je vec htc u ovom trenutku sanak pusti,biram nokiu.
Imam ovu 5800 skoro godinu dana. Tel ima svoje bagove,ali je za te pare super. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku srbdr na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
@Carnex, ne znam koji firmware imas, ali mane koji si naveo ja nemam! Aplikacije sam moras da zatvoris na exit, a ne samo na crveno dugme! Ako koristis neke custom theme desava se da se uspori tel i da otvara stvari i po 10-ak sekundi, ali originalna tema je sasvim uredu!
Tacno je da postoji zoom dok se snima video, dok za slike nema tog problema! Inace telefone je za svaku preporuku, ali ako mozes da sacekas jos koji mesec dva, izlazi Nokia C6 koja bi trebalo da bude znatno bolja i ne mnogo skuplja! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aleksa na korisnoj poruci: | ||
duxxxx (3.5.2010) |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Ma nokia je nokia...zakon
![]() ![]() Ne mogu da cekam...kupujem ga sutra ako budu radile prodavnice ako ne onda prekosutra ![]() Samsung ima jacu kameru-ne treba mi jaca ali ne bi mi smetala ![]() Jedino me ovaj procesor muci koji je dosta brzi...na snimcima na youtube.u se vidi koliko je brzi Ekran na samsungu je takodje bolji.... Ali nokia je sigurno kvalitetnija...software i hardware.... razlika u ceni je 5-6k p.s. jel podrzava divx, 5800 Poslednja ispravka: duxxxx (3.5.2010 u 2:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Kupio sam telefon pre 3 dana radi super.... samo imam jedan problem...
Posle odredjenog vremena telefon sam ugasi senzore (za okretanje ekrana,..), sam vraca podesavanja za ekran koja stavim npr da se gasi posle 15sek on stavi da se gasi posle 5sek....onda sam ugasi GPS i sve to u toku rada nije ono da ga ostavim pa ugasi....u sred navigacije pogasi sve ili u sred surfovanja nebitno gde sam kad mu se prohte on to uradi ![]() Ne znam kako da resim ovaj problem...ima li neko neku ideju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Ako ne mognes sam, valjda si uzeo full pack, tako da imas garanciju, zali se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Nokia 5800 XpressMusic | nasta | Programi za mobilne telefone | 7 | 18.6.2010 9:15 |
Nokia 5800 XpressMusic Programi | nasta | Aparati i oprema | 4 | 1.3.2010 0:42 |
Nokia 5800 Xpressmusic | Boja Killer | Aparati i oprema | 6 | 22.2.2010 21:00 |
Nokia - pregrevanje baterija | DukeofSerbia | Aparati i oprema | 0 | 18.8.2007 18:32 |