![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.11.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo svima...ovako...Treba mi preporuka koji KINESKI telefon da kupim.Meni je najpotrebniji:TV,FM Radio,I Kamera moze biti oko 2 megapixela.Napisite koja je marka telefon pa cu ja da procitam njegove karakteristike na NET-u!
!!!Najbitnije!!! Gde mogu da ga kupim?Moze li se naci u Vranju?Ako ne moze onda moze li na internetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Neki Anycool, nikako kopije
Vecina je oko 90 evra, imaju sve to, slicni su pa pogledaj detalje koji ti po izgledu odgovara, izgledu, tastaturi.... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mciggzy na korisnoj poruci: | ||
nasta (14.1.2010) |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() Svaki telefon je isti. Ali, gledaj da uzmeš Anycool ili neki koji nije kopija ovih što se kod nas prodaju, da ne ispadneš šaban/ka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 24.12.2008.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 25 puta na 15 poruka
|
![]()
Imas Anycool original kineski i anycool kopiju kinesku razlika je u ceni original kod nas kostaju oko 90e a kopije 60e. Poznajem neke ljude koji imaju kopije kineske i niko se nije do sad zalio sta vise svi su odusevljeni mogucnostima telefona.Koliko ce da traje a da se ne pokveri to ti niko ne moze garantovati. evo ti nekoliko linkova preko kojih se moze naruciti veliki izbor kineza:
http://www.ipmart.com/main/browse/Mo...sort=price_asc http://www.solomobi.com/category.asp...te&cate_id=110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Naručiš sto komada, i nazoveš ga Dimso, i zvaće se Dimso. Kapiraš? Nema kopije Anycoola. Biraš sam ime. Svi ti telefoni su isti. I pričao mi je momak da su na Kosovu svi oko 50e =) I naši uglavnom tamo nabavljaju iste... (sad mi još fali onaj smarač što ih prodaje da dođe... sreća pa na ovom forumu postoje moderi...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 24.12.2008.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 25 puta na 15 poruka
|
![]()
imas anycool telefone original kineske koje mozes kupiti u prodavnici, a imas i ancool kopije(kinezi kopiraju sami sebe) i njih nema kupiti u prodavnicama kao sto nema nokie,ipod i bilo koje druge kopije. mozes ih samo nabaviti na buvljaku ili neki drugi nacin. tako ako kupujes anycool na buvljaku verovatno kupujes kopiju koja izgleda skoro isto ali je jeftinija 30eur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 20.4.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 49 puta na 39 poruka
|
![]()
a koji pa nije kineski
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Made in Finland, made in Hungary, made in USA
![]() Pazi, nije fora da li je proizveden u Kini ili ne. To važi za bilo koju stvar i svakome je jasno =) Nego ima ta jedna grupa telefona, sa sve istim funkijama - ekran na dodir (neprecizan), kamera (gotovo uvijek 640x480 - 0.3mpx, iako piše da ima 8 megapixela - interpolacija), TV, dvije ili tri sim kartice, famoznu pozadinu sa najskupljim hotelom na svijetu u UAE, izuzetno jake zvučnike, memorijsku karticu.. Za novac koji se daje, telefon isu više nego kvalitetni. Ali su - mačka u džaku. Jedan dio ljudi se je žalio da ih sagovornici uopšte ne čuju, te su išli kod etflija da im mijenjaju mirkrofon. Znam masu ljudi kojima je taj tel crkao posle mjesec dana, a nekima evo traje i jedna godina. Baterije se uglavnom dobijaju dvije, i obje su užasne - svi bi više voljeli jednu dobru ali ajde... Anycool - ima jedna firma u Srbiji koja te telefone uvozi pod tim imenom, i ona je prosula priču kako su se pojavile Anycool kopije - čista glupost. Nema toga. Telefon može da se zove i Adolf Hitler ako nekome padne na pamet i naruči sto komada. Ima niz proizvođača tih telefona. Ovi koji su u Srbiji su uglavnom od firme Sound Asia. I jedna napomena za kraj - telefon izuzetno zrači. Njegov uvoz je zabranjen u EU. Inače, pričao mi jedan diplomirani ETFija, sad na masteru, kako inače telefoni mnogo zrače. On sam nikad isti ne drži kraj glave kada spava ![]() A za ove kaže da su van svih granica. Jer, dovoljno zrači održavanje signala jedne SIM kartice, a kamoli dvije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Hm, nadjoh sad brzo na googlu reklamu na podosta sajtova firmi iz EU...
Ali nema veze... Uglavnom, ipak postoji razlika izmedju originala i kopije... ako ne ni u cemu (jer su isti) a onda u garanciji... Kupim, i briga me ako se pokvari, i sto oni ne mogu da poprave, ima novi da mi daju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Tačno se zna koliko je dozvoljeno zračenje telefona i to je to... Ja jedno ti opet drugo ![]() Nema orginala Anycoola. Nema kopije Anycoola. Svi telefoni su isti. Od istih materijala. To je kao da ja uvezem telefone i dajem garanciju dužu nego ostali i kažem: to je zato što su moji orginal. Veliki ekran na dodir, TV, dobra memorija, najjači zvučnici među telefonima, dvije kartice, a sve to za manje od 100 evra. Šta tu smrdi? Ja samo dajem savjet, mene baš briga hoće li ko i koliko kupiti telefona, meni je apsolutno svejedno. Ja samo dajem prijateljski savjet - izbjegavate te trovače u širokom luku. Kome se sviđaju, neka ih kupi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() P.S.Ovaj gore kosta oko 110-115 E P.S.(opet)Evo,to je taj... Poslednja ispravka: Selver (22.1.2010 u 1:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Ma najbolje neku Nokiu original jer nisu skupe,ja sam imo naku kopiju 8800 Arte i odma sam provalio da je Kinez po fontovima i tome..Interesantno sto taj telefon nije imo muzike da se pusta niti za ton!
![]() Anycall je korejska fabrika Samsung telefona (Samsung jeste iz koreje ali juzne),a Anycool je plagijatorska jer sam vidio da jedan Anycool telefon ima meni ko u iPhonea. A da,i Nokijini pojedini original modeli imaju TV. Da,ali digitalni. A i znate kako ovi Kineski izgledaju jadno po softveru:nemaju ni javu,onda oni jadni fontovi pa sve ono.. A 2. oni previse zrace dok originali i ne zrace puno sto je i naucno dokazano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Шта си се у'ватио за Нокиу , као да радиш за њих...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
negde sam nasao skoro tabelu zracenja vecine telefona. Dok ne nadjem ponovo drzite me za rec jer ne bih svakako lagao ![]() Anycool je bas naveden, i zrace sasvim u proseku (skoro svi modeli su tu), u istom rasponu kao i sve ostale poznatije marke. ne secam se koja je jedinica u pitanju, ali raspon po modelima je bio 0.75 - 1.15 UPDATE: Nasao: http://www.ntra.gov.eg/presentations/SAR_EN_122008.pdf http://www.google.com/url?sa=t&sourc...c77yBZDoIOFvQA izvinjenje, ima kineskih i sa 0.60W/kg Preko 1 je veliko zracenje po ovom izvoru: http://www.telfon.net/podaci/zracenje.php a u tu grupu spada veliki broj raznih telefona Moja nokia N95 8 GB je imala 0,79 a sadasnji HTC tattoo 1.25 W/kg (head) 1.74 W/kg (body) tesko meni ![]() ![]() E sada bih zeleo da vidim ljude koji su argument navodili zracenje da mi daju neko objasnjenje? Poslednja ispravka: mciggzy (21.2.2010 u 19:56) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dvije kartice koje rade istovremeno zrače duplo više nego jedna.
Ja vjerujem momku koji je trenutno na Masteru na ETFu i posle toga što je učio trudi se što je moguće više da priča na sluškama ![]() Evo npr. prema ovome: http://www.sarshield.com/english/radiationchart.htm Nokia N97 zrači 0.66 a Anycool 0.97, dakle za polovinu više.... I pazite na koji kriterijum se odnosi, vidim da ovde imaju dva ![]() Poslednja ispravka: NjegovaWisost (21.2.2010 u 23:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() A Anycool T808 je 0.59 ![]() Kako si izvukao samo ono u korist Nokie ![]() poenta je da nista vise ne zrace cak ni u proseku, a od modela do modela se dosta razlikuju... A ne veruj tim streberima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji da kupim? | pmale | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 21.11.2009 15:52 |
Mobilni telefon kao web kamera | NIx Car | Aplikativni softver | 7 | 3.10.2009 17:44 |
Koji mobilni sa fm radiom ispod 90 eura? | Max1 | Aparati i oprema | 10 | 13.2.2008 13:58 |
modem za ADSL koji da kupim i gde | neutron | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 29.8.2007 22:05 |
Koji mobilni? | Sale2322 | Aparati i oprema | 20 | 19.2.2006 12:40 |