![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nabavio sam Windows XP SP2 pa se razmisljam da li da ga instaliram, najvise me brine to da li ce posle te nadogradnje svi instalirani programi i igrice raditi ili bih morao sve to otponovo da instaliram sto mi bas i nije prakticno, jer imam bas dosta instaliranih programa i igara koji verovatno kada se modifikuje sistem mozda nece da rade posle toga. Kakvo je vase iskustvo sa time.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Милион пута досад понављано: Не треба инсталирати никакав SP на систем који се неко време користи. Може да се деси и да ради стабилно, али није препоручљиво јер може да дође до свакаквих нестабилности, проблема и брљотина. Ако баш желиш да га имаш SP2, ја бих ти препоручио да реинсталираш систем и одмах после инсталације инсталираш SP2.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad pre stize da mi odgovoris, svaka cast i hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Нема на чему.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Koristi disk XP SP2, brze i jednostavnije, nego da instaliras WinXP SP1 pa potom SP2, zar ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ne instalira SP1 pa SP2 jer je u SP2 sadržan SP1.
Znači uvek se instalira poslednji service pack, u kojem su sadržane sve ranije zakrpe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
http://www.winsupersite.com/showcase...slipstream.asp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Ja imam SP2 i sve igre mi rade,cak sta vise bolje mi radi komp od kad mi je SP2 instaliran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
SP2 treba imati instaliran jer je sistem stabilniji - drajveri naprimer USB2, formatiranje nesistemskega diska ili particije iz winsev i.t.d. SP2 nije problem ako su WIn xp orginal. Najbolje je da su odmah instalirani na SP1 ako već nisu u sklopu orginalnog CD (novije verzije ...) Ne treba zaboraviti na NET FRamework 2 koji je potreban da bi se lako instalirali noviji drajveri za za naprimer neke novije grafičke karte i.t.d. ...
http://www.theeldergeek.com/clean_in...windows_xp.htm je jedna od internetnih strana koja savetuje kako "čisto" i pravilno instalirati wins xp. Poslednja ispravka: semaglig (27.5.2006 u 6:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
cudan delay nakon svjeze instalacija xpa??? | banderaš | Operativni sistemi | 8 | 27.3.2006 0:42 |
Instalacija drajvera. | Moca | Grafika | 4 | 4.3.2006 20:21 |
Instalacija XMMS-a | Miloš | Slobodni softver | 8 | 16.2.2006 2:21 |
Instalacija drajvera za graficku | PhaetoN | Slobodni softver | 8 | 31.12.2005 14:23 |