![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Kada startujem kompjuter, i kada mi se pojavi ono da izaberem account, u donjem desnom uglu mi se pojavi jedna poruka:"This copy Windows is not genuine.You may be a victim of software counterfeiting!"I kada mi se pojavi desktop, pored sata stoji mi ikonica u obliku plave zvezde i iz nje izlazi baloncic sa istom onom porukom.Kako da ovo iskljucim.Zbog nje ne mogu da igram igricejer ih stalno minimizira.Strasno me nervira!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Što će reći - skinuo si patch koji verifikuje "originalnost" windowsa. Sledeći put isključi auto update i ne skidaj patch-eve za koje ne znaš šta rade... A uvek možeš kupiti i original ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ajoooooooooj.Samo da moj win ne skine taj patch.Jel imam neko pokrice sa sp2 za taj patch?Petko ne skidaj ti vise patcheve moja preporuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
NE, svakako ce skontati jel original.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
A, kako to da iskljucim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Iskljucivanje Auto Update se vrsi ovde
![]() A sto se tice ovog patch-a jedino da ga nadjes na Add/Remove Programs i obrises. Ali ako ga nadjes, mozda ces morati da brises patch po patch posto nisu oznaceni sta koj radi nego imaju servisne brojeve. A drugi nacin postoji, malo pretrazi internet i nacices neke fajlove kojeces da zamenis postojecim i sve ce da radi super. I trece nikad ne moj ovako da updatujes nego lepo skini AutoPatcher ili slicne mu programe i updejtuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zanimljiv problem Paljenja | risiko | Kvarovi | 7 | 12.2.2007 1:46 |
Problem sa codecima. | Moca | Video/TV softver | 65 | 7.2.2007 23:33 |
Problem sa slikom | Johnny1 | Grafika | 18 | 10.4.2006 20:20 |