![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
pozdrav drugari
imam u 1 sobi jedan desktop pc koji je kablom TREBA da je povezan na wifi ruter, na pc je prikacen multifunkionalni stampac 3u1 PCS e sada posto imam i nekoliko lap topova a takodje bih da koristim stampac i da ne bi bio stalno upaljen desktop zbog stampanja da li znate neki wifi print server-ruter tako da ja povezem PCS na ruter i onda moze svako ko ima pristup mrezi da stampa naravno treba mi neki koji ima b/g kao i 4lana i naravno USB prikljucak nadam se da ste me razumjeli i da cete mi nesto ponuditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 22.1.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Pa ako imaš već wireless ruter i ako imaš jedan slobodan priključak za lan na njemu, jedino što ti treba je print server. On ima jedan USB ulaz i jedan lan izlaz povežeš štampač za ruter i to je to. Print serveri su ~6000din.
Ako iz nekog razloga hoćeš da menjaš ruter, postoje oni sa ugrađenim serverom i koji će te koštati ~9000 din. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
aha hvala
a to mi je skupo nista onda bolje umrezavanje jeftinije je hvala jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CGI skripta | hack | Web razvoj | 1 | 12.8.2009 15:06 |
Windows 2008 server licenciranje | korisnik | Operativni sistemi | 1 | 8.2.2009 0:39 |
Kako napraviti svoj Unix Web Server! | Svrbisha | Slobodni softver | 5 | 23.3.2008 22:09 |
print server | scherlok | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 29.1.2008 12:05 |