![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Nadam se da je tema na mestu.
Inastalirao sam windows 7, i u device menager mi ne radi multimedia controller i ne mogu da instaliram network adapter, ubacim disk koji sam dobio za to, i izbaci mi da ne podrzava taj OS, isao sam i na update da trazi u CD-u ali nista ne nalazi. Kako da se konektujem? P.S. imam telekomov adsl, i kada idem na usb instalaciju, pocne da instalira, i onda mi izbaci da taj softver nije pogodan ili tako nesto, ja kliknem na install anyway, pocne da instalira i na kraju izbaci pored sata instalacija drajvera nije uspela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo si se zeznuo, trebao si da skineš najnovije drivere za Vistu (ili ako ima, za Windows 7) pre nego što si uopšte instalirao 7-icu.
Ili juri neki LiveOS, ali opet, treba ti net da bi našao njega... Ako imaš kod nekog da odeš u komšiluku ili kod nekog druga/drugarice da skineš najnoviji driver, bilo bi super. Mada, pišeš sa nečijeg kompa (osim ako nije mob ili iphone), tako da možeš i sam da skineš. Idi na sajt proizvođača tvoje ploče i skini potrebne driver-e pa posle prebaci na taj komp na kome je 7 pomoću fleške naprimer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
lele, necu znati sta da skidam, znam da mi je maticna 945PL Neo
P.S. Kod druga sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ploča ti je MSI, skini ove drivere.
Ako neće ti, imaš i ove. Driver za chipset, ako ti nekim slučajem zatreba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
nece, izbacuje gresku i pise da su drajveri za vistu i prekine instalaciju
![]() na njihovom sajtu nema nijedan drajver za win 7 Poslednja ispravka: p1ay80y (29.8.2009 u 20:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da ti nema pomoći. Čekaj finalnu verziju 7-ice i zvanične drivere sa MSI sajta za tvoju ploču...
Probaj desni klik > compatibilty mod ili properties pa onda compatibility > Vista SP1, SP2 (sta već ima). Osim toga, jedino da ideš na slepo, pošto imaš Realtek mrežnu, da skineš driver-e za neku drugu (možda i noviju) MSI ploču pa da se nadaš najboljem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
ma imam finalnu verziju.. nego.. vidis da su njima svi drajveri iz 2008. zapusteno sve......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaš RTM, skoro pa je final.
Uistinu, zapušteno jer nije bilo potrebe za osvežavanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Ne, Windows 7 Ultimate - TechNet Final Versions x86 & x64 to imam, u oktobru izlazi za siroke javne mase, a ovo je to isto samo za odredjene korisnike, sto je naravno odmah procurelo na net-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Desni klik na setup ikonu driver-a, ako tu odma' ima compatibility mod onda klikni na njega i postavi da pokrene te drivere u kompatibilnom modu Viste.
A ako nema odma' kada klikneš desni klik, onda idi desni klik na ikonicu (setup drivera) pa properties, pa compatibility mod i opet ista priča kao i u prethodnoj rečenici. U prevodu, pokrenuće te drivere kao da se radi o Vista oper. sistemu a ne o Windows 7. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
nece, a pazi ovo, nasao sam ovo ovde: Provides the Realtek RTL8110SC(L) Gigabit Ethernet PCI LAN Driver 7.005 supporting Windows 7
ali pocelo je da instal i izbacilo The realtek network controller was not found. If deep sleep mode is enabled plese plug the cable. Ja sam malopre imao Network controller u device, i zeznuo sam se pa kliknuo uninstal na njemu, i izbrisao ga je, mozda ovaj drajver odgovara ali ja vise nemam network controller u device manager, imam samo multimedia controler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
nema nista.. sve je isto. poludecu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
nece nista, znaci ne mogu da verujem da ne mogu da nadjem jedan bedni drajver
ovo nema veze sa onim o cemu pricamo? MSI 945PL Neo 1.8 bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
|
![]()
a od kada iphone nije mob ?
![]() elem, mozda je glupo pitanje, ali ako uopste vise nece da ti vidi mrezni kontroler, jel si probao restart ? takodje, mozda stvarno imas taj deep sleep mod, jel si probao da izvuces pa ponovo ukljucis kabl. predlozi i nisu nesto, al uz informacije koje imamo sta drugo mogu da predlozim :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pola programa ne mogu da instaliram! | quartQ-986 | Operativni sistemi | 12 | 4.8.2008 9:31 |
Pomoću kog programa se mogu praviti grafikoni za jpg slike? | Kiklop | Grafički softver i radovi | 9 | 9.7.2008 16:49 |
Ne mogu da skontam sta je u pitanju?? | giga tech | Kvarovi | 12 | 24.6.2008 0:09 |
Ne mogu da instaliram Win Vista x64 Ultimate... | zokocx | Operativni sistemi | 4 | 18.5.2008 23:12 |