![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 69 puta na 64 poruka
|
![]()
Video sam program ghost koji omogucava vracanje operativnog sistema na stanje kada smo prvi put inst. sistem.Mene sad ineresuje dali je taj program free i gde moze da se skine i dali je procedura instalacije jednostavna.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
E sad,imao sam ga pre i ne verujem da je free, googlaj pa ako iskopas iskopas, ako ne salji na pp da potrazimo zajedno
![]() Instalacija je poprilicno jednostavna, ali da bi ti on vratio sistem na pocetno stanje, skeniranje sistema mora da se obavi odma posle instalacije samog sistema, odnosno ghost pravi image hard diska i kad god ti posle zatrazis on ga bekapuje tamo gde si ti prvi put skenirao sa ghostom sistem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
ja ga koristim i extra je stvar
mozes da napravis za particiju a mozes i za cio HDD. njega kada ubacim samo ga pustim on za pola sata odradi komplet reinstalaciju i eto nov pc... neki ovo ne preporucuju mada ja to radim skoro 2 god tako da nemam problema inace radim reinstalaciju svake pola god ne znam da li je dz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 69 puta na 64 poruka
|
![]()
Meni je ghost podesen tako sto prilikom restarta imam opciju da izaberem Xp ili drugu opciju pod kojom se nalazi ghost.Kada izaberem tu opciju pojavi mi se crni ekran i kursor pomocu kojeg aktiviram ghost.Moj problem je sto sam zaboravio, kojom komandom pokrecem ghost.....da li neko mozda zna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Norton Ghost ? | Captain Jack Sparrow | Aplikativni softver | 43 | 23.3.2009 0:31 |
Ghost 64-bit edition | jozvan_Kg | Operativni sistemi | 4 | 1.12.2008 18:32 |
Gostovanje sistema - Norton Ghost 9.0 , kako ? sta? | Pantic2006 | Aplikativni softver | 1 | 12.8.2008 14:50 |
norton ghost i net framework problem! | jagodanbg | Aplikativni softver | 5 | 7.3.2007 11:59 |
Ghost Shooter 2 | Andross | Pravljenje igara | 139 | 21.10.2006 22:39 |