![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.5.2009.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kupio sam Fujitsu-siemens amilo Pi 3525,instalirao Windows 7 i sve dobro radi!VELIKI problem mi je povezivanje na internet.U Control panelu i device manager-u mi pom modems pise Bluetooth DUN modem i Bluetooth FAX modem!Laptop pozadi ima isti ulaz kao i desktop komp(Konektor pasuje), ali kad hocu da napravim Dial-up konekciju prijavljuje gresku prilikom biranja!Da li to znaci da laptop nema onaj klasican modem i kako mogu da prevazidjem taj problem?Cemu sluyi WiFi link?Pozdrav svima!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
control panel>phone i modem options>modems>properties>odkacis wait for dial phone.....Nesto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Koliko vidim na sajtu proizvodjaca, taj model konkretno nema modem obican, samo lan i wlan
WiFi link je wireless lan tj bezicna mrezna kartica. Taj konektor sto pasuje je Lan konektor. To sto ti vidi Bluetooth DUN modem i Bluetooth FAX modem su opcije koje poseduje taj bluetooth modul ugradjen u tvoj lap, ali je to malo duza tema za elaborisanje. Znaci mozes da koristis klasican net preko lana ili bezican preko WiFi linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Nema modema,to pozadi je za mreznu kartu....E u Evropi su zaboravili za dual-up
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Internetom | Shifter | Kvarovi | 17 | 24.2.2009 11:55 |
Problem sa zauzetošću procesora prilikom igranja igara | Nikola Lavrnja | Kvarovi | 10 | 6.1.2009 17:53 |
Greška prilikom diskonekta sa Neta | makia | Kvarovi | 1 | 28.11.2008 20:42 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa hardom (zakuca prilikom defragmentacije) | Sallee | Nosači podataka | 3 | 15.2.2007 21:53 |