Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Programi za mobilne telefone
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 19.4.2009, 16:12   #1
Predrag Stankovic
Deo inventara foruma

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 999
Zahvaljeno 666 puta na 458 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Predrag Stankovic Slanje poruke preko Skypea korisniku Predrag Stankovic
Određen forumom Flash Lite 2.0 to 2.1 upgrade (Symbian)

Imam na svom telefonu (Nokia 6120c Symbian 9.2 s60 3rd) instaliranu aplikaciju Flash Player tachniji naziv "Adobe Flash Lite 2.0" koji je integrisan u OS telefona, poshto vidim da noviji modeli telefona sa novijom verzijom OS imaju Flash Lite 2.1 , interesuje me da li moze da se izvrsi upgrade na noviju verziju, tj. da kao i svaki drugi program download-ujem i instaliram u telefon, mozda to ne bi moglo na taj nachin jer prethodnu verzija nije 3rd part aplikacija koju sam ja instalirao vec je integrisana u sistem, pa da neshto ne krene po zlu i da ne zeznem software telefona, potrebna mi je novija verzija jer stara nemoze da otvori pojedine swf fajlove koji su radjeni u novijoj verziji Flash-a, Interesuje me da li je neko probao ovo i moze li uopste
Predrag Stankovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.4.2009, 18:40   #2
Stojadin
Starosedelac

Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
Određen forumom Re: Flash Lite 2.0 to 2.1 upgrade (Symbian)

Можеш да инсталираш и 3.1 верзију али инсталацијом нове стара се неће обрисати већ ћеш имати две верзије.Скринсејвер и покретање флеш фајлова из фајл менаџера отвараће стара верзија а једини начин да покренеш флеш анимације новом верзијом јесте да отвориш нову верзију и из ње покренеш.
Stojadin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.4.2009, 19:09   #3
neko_drugi
Veteran

Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka

i ja imam taj telefon, tacno godinu dana.. skoro sam radio update firmware, i to je zeznulo telefon . u stvari, imam problem sa alarmom, zvoni u odredjeno vreme, nakon pola sata opet se oglasava, ali se tada menja sat, pokazuje 24 sata unapred... video sam na forumima da je to neki bug, da li neko zna kako to da resimo? ili mogu li nekako da vratim prethodnu verziju firmware-a?
neko_drugi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.4.2009, 1:08   #4
Predrag Stankovic
Deo inventara foruma

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 999
Zahvaljeno 666 puta na 458 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Predrag Stankovic Slanje poruke preko Skypea korisniku Predrag Stankovic

Nashao sam Adobe Flash Lite verziju 3.01, instalirao je i instalcija je protekla veoma brzo i uspeshno, medjutin, kada sam kasnije trazio Ikonicu aplikacije, nigde je nije bilo nit medju instaliranim programima, niti u folderu Media, jedino se moglo videti u Application Manager-u da je instalirana, a takodje built-in program Flash lite 2.0 je ostao netaknut, nishta otvorim je X-plore i tu podesim file associations swf fajlova sa programom Adobe Flash lite 3.01. i shta se desava, kada otvaram swf fajl preko x-plore a tada ga otvori sa Flash lite 3 a kad otvorim na drugi nachin preko galerije ili built-in file manager-a tada ga otvara sa starim flash player-om, razlike ima nova verzija bolje renderuje neke fajlove i manje se kochi telefon i ima vishe opcija kao i shto moze da otvorineke fajlove koje stara nije mogla, alinije mi jasno kako je koristiti ako nemate kao u mom sluchaju x-plore ili drugi fajl manager?
Predrag Stankovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.5.2009, 16:50   #5
max888
Veteran

Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 173
Zahvaljeno 168 puta na 139 poruka

проблем је са X-plore.
Ево је сам у њему поставио асоц. за ави фајлове да их отвара са coreplayerom и једноставно некад неће да отвори фајл него само се врати корак уназад.
max888 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje laikexpert Slobodni softver 5 11.12.2015 21:15
Puppy vodič za preživljavanje (Live linux) CD-USB flash laikexpert Slobodni softver 26 18.9.2009 0:49
Flash Lite 3 duschan Programi za mobilne telefone 3 7.1.2009 18:29
Flash lite v2.1 nika100 Programi za mobilne telefone 1 8.7.2007 23:12
Novi proboj Samsunga: najavljen 40nm proces za 32 Gb NAND flash memorije! Kostarum Rex Persia Vesti 0 11.9.2006 21:03

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 23:14.