![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam na svom telefonu (Nokia 6120c Symbian 9.2 s60 3rd) instaliranu aplikaciju Flash Player tachniji naziv "Adobe Flash Lite 2.0" koji je integrisan u OS telefona, poshto vidim da noviji modeli telefona sa novijom verzijom OS imaju Flash Lite 2.1 , interesuje me da li moze da se izvrsi upgrade na noviju verziju, tj. da kao i svaki drugi program download-ujem i instaliram u telefon, mozda to ne bi moglo na taj nachin jer prethodnu verzija nije 3rd part aplikacija koju sam ja instalirao vec je integrisana u sistem, pa da neshto ne krene po zlu i da ne zeznem software telefona, potrebna mi je novija verzija jer stara nemoze da otvori pojedine swf fajlove koji su radjeni u novijoj verziji Flash-a, Interesuje me da li je neko probao ovo i moze li uopste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Можеш да инсталираш и 3.1 верзију али инсталацијом нове стара се неће обрисати већ ћеш имати две верзије.Скринсејвер и покретање флеш фајлова из фајл менаџера отвараће стара верзија а једини начин да покренеш флеш анимације новом верзијом јесте да отвориш нову верзију и из ње покренеш.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
i ja imam taj telefon, tacno godinu dana.. skoro sam radio update firmware, i to je zeznulo telefon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nashao sam Adobe Flash Lite verziju 3.01, instalirao je i instalcija je protekla veoma brzo i uspeshno, medjutin, kada sam kasnije trazio Ikonicu aplikacije, nigde je nije bilo nit medju instaliranim programima, niti u folderu Media, jedino se moglo videti u Application Manager-u da je instalirana, a takodje built-in program Flash lite 2.0 je ostao netaknut, nishta otvorim je X-plore i tu podesim file associations swf fajlova sa programom Adobe Flash lite 3.01. i shta se desava, kada otvaram swf fajl preko x-plore a tada ga otvori sa Flash lite 3 a kad otvorim na drugi nachin preko galerije ili built-in file manager-a tada ga otvara sa starim flash player-om, razlike ima nova verzija bolje renderuje neke fajlove i manje se kochi telefon i ima vishe opcija kao i shto moze da otvorineke fajlove koje stara nije mogla, alinije mi jasno kako je koristiti ako nemate kao u mom sluchaju x-plore ili drugi fajl manager?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 173
Zahvaljeno 168 puta na 139 poruka
|
![]()
проблем је са X-plore.
Ево је сам у њему поставио асоц. за ави фајлове да их отвара са coreplayerom и једноставно некад неће да отвори фајл него само се врати корак уназад. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Puppy vodič za preživljavanje (Live linux) CD-USB flash | laikexpert | Slobodni softver | 26 | 18.9.2009 0:49 |
Flash Lite 3 | duschan | Programi za mobilne telefone | 3 | 7.1.2009 18:29 |
Flash lite v2.1 | nika100 | Programi za mobilne telefone | 1 | 8.7.2007 23:12 |
Novi proboj Samsunga: najavljen 40nm proces za 32 Gb NAND flash memorije! | Kostarum Rex Persia | Vesti | 0 | 11.9.2006 21:03 |