![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
![]()
S obzirom da je igra izasla pre nekoliko dana (i za sire narodne mase) da li neko ima predstavu kakva je igra? Skinuo sam je ali jos nisam imao vremena da je igram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Klasicni jRPG pravljen i za zapadno trziste od strane Square Enixa, powered by Unreal Engine 3.
Wiki: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
![]()
Kako sam veliki fan FF-a, ovo se mora probati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 16 puta na 13 poruka
|
![]()
Jeli ovo nesto na fazon Devil may cry-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Nije.
Ima recenzija ovde: http://www.gametrailers.com/player/43107.html?type=flv Inače ove slabije ocene zbog tehničkih problema su sa Xbox 360 verzije. PC verzija kako čujem radi jako lepo sa te strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 28.4.2008.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 54 puta na 40 poruka
|
![]()
Čitam ovo, ali ne mogu da poverujem...
http://www.gamespot.com/pc/rpg/thela...opslot;thumb;1 Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 123 puta na 90 poruka
|
![]()
Evo ja na Athlon XP 3000+ (1.8GHz), znači single core, 8600GT i 1.5GB RAMa sam odigrao sat-dva igre i za sad radi sjajno na skoro maxed out efektima (sem low senki i visibility na sredini).
Battle sistem naginje ka taktičkom mada, za sad, nije tako detaljan i pregledan. Nisam još duboko zaglibio u gameplay, igrao sam tek prvih nekoliko quest lokacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 226 puta na 116 poruka
|
![]()
iako sam je igrao svega nekih dvadesetak minuta, igra mi izgleda zanimljivo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Svidja mi se to sto ima opcija za engleske i japanske glasove. Ja sam stavio "INGLISH VUICES"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Ako igrate preko tastature i nervira vas što stalno ispisuje komande sa džojpeda koje treba da pritisnete, ima u opcijama da se promeni da ispisuje tastaturne komande u igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
voodoo, valja li ovo ista? Ima li FF feeling ili se razlikuje? Davaj neke utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Pa onako, standardno predugačke scene pune prepatetičnih dijaloga, sasvim ok borbeni sistem, solidni voiceoveri... ko nije alergičan na japanske igre, može da proba mada ne deluje mi da će igra na bilo koga ostaviti trajan utisak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Očekujem malo duži raport kad odmakneš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 16.3.2009.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]()
E, ok to sve, ali kakav je opšti utisak, u smislu, je l' dečja ili malo ozbiljnija, ne znam kako drugačije da objasnim.
Poslednja ispravka: Dana (25.3.2009 u 11:41) Razlog: Zarezi, zarezi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Pa nije baš ozbiljna
![]() Mislim ne znam kako da kažem, igra em je sapunica em radnja ko da je pisana za neku svemirsku operu ![]() ![]() Mislim probajte, ako ništa grafika je fenomenalna, muzika je OK, cela igra je vrlo profesionalno odrađena, al prosto, ovo je j-rpg u "svoj svojoj slavi" tako da znate šta da očekujete, tj da ne očekujete. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
shrafko (25.3.2009) |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 28.4.2008.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 54 puta na 40 poruka
|
![]()
Kako stoji sa kontrolama? Je li podržan miš (ovo je Square-ova igra, bolje da ovo nisam ni pitao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Član
Član od: 16.3.2009.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
![]() Spasiba! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jednog mini review-a od mene. OGROMAN sam fan Final Fantasy serijala, još od super nintenda. Odigrao sam maltene sve delove, s' tim što mi je sedmica ipak najlegendarnija, i najrevolucionarnija. Definitivno momci iz Square Softa znaju šta rade (današnja simbioza Square Enix), i nikada ne prave igre koje loše prolaze na tržištu. Mislim da je ovo pozitivan signal koji nam šalje Square Enix (u nastavku teksta SE), a to je da će možda još koja njihova igra ugledati svetlost dana na PC-ju. Ko nije igrao Final Fantasy do sada, moja preporuka jer ne postoji ništa slično. Ko je igrao Dvanaesticu, naći će se u sličnom okruženju.
E sad malo više o samoj igri. Priča je za sada (igram oko 9 sati aktivno) još uvek po malo tajnovita i nerazjašnjena, a kreće otmicom Vaše sestre od strane misterioznog lika i njegovog Idola (Remnanta). Remnanti su inače zaštitnici ljudi i gradova, koji su vezani za dušu pojedinca koji ih kontrolišu. Kao i uvek SE pravi jako jako upečatljive i prepoznatljive likove, koji (bar na mene) ostavljaju jako pozitivan utisak. Volim istočnjački fazon i njihov dizajn. Veliki mačevi i simpatične frizure ![]() E sada moj najomiljeniji deo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku muki85 na korisnoj poruci: | ||
nikdon (15.4.2009) |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Napredovanje likova je odrađeno po jako pojednostavljenom sistemu, i svodi se na skupljanje iskustvenih poena koji se raspoređuju automatski i poboljšavaju statistiku vašeg lika. Učenje magija i skillova je takođe urađeno po istom principu. Što viče koristite neku magiju, ona če vremenom jačati i puniti sopstveni nivo, dok ne dosegne maksimum, i onda dobijate novu magiju koja kreće od prvog nivoa, i tako u krug.
Jedna od glavnih stvari koja mi se dopala, a tiče se questova je to što kad pokupite neki side quest, igra vas automatski prebacuje na tu lokaciju, odradite quest odmah i to je to. Ovo štedi smaračko tabananje i gubljenje u imenima lokacija i mestima na mapi. Druga stvar koja mi se dopala su mini igre koje su oduvek krasile ostvarenje iz SE. Imate skupljanje retkih itema za pravljenje oružija kao i druge opreme, zatim iskopavanje uz pomoć Mr. Digg-a (malog pande obučenog u odelo samuraja - kiborga ![]() ![]() Možda nije biser kao što mi je bio npr. Kings Bounty, ali je svakako za mene igra koja me je puno iznenadila po kvalitetu. Tačnije svaki klon Final Fantasy-ja je za mene dobra igra, ali to ne znači da će se svakom svideti. Igra je na hardu teška oko 11 giga, i mogu reći da je solidno zahtevna. Na mojoj makini u profilu radi skoro sve na high u 16x10, sem nekih shadow-a koje sam stavio na medium jer u bitkama znaju da namuče komp, a nije neka razlika u kvalitetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Pošto vidim da je tema skoro pa mrtva, moraću da je malo oživim. Dugo sam čekao da snimim gameplay, jer sam imao jako puno posla, pa nisam ni stigao da igram puno. Ali sam se zato poslednjih par dana bas naigrao, i dosta napredovao. Što je više igram, sve mi je zanimljivija i zanimljivija, najbitnije mi je da igra nije monotona. U ovom mom mini klipu možete videti glavni meni, zatim moju kupovinu novog mača u jednom od gradova (jedva sam sakupio dvadeset i kusur hiljada
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|