![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Verujem da sam juce otvorio temu, ali je misteriozno nestala...ili sam izlapeo...
Uglavnom problem je sledeci... Imam SpeedTouch 546v6 ruter i forwardovanje portova je radilo ok. Neko vreme mi i nije bilo potrebno to. Pre nekoliko dana sam pravio neki server i forwardovao sam port. Radilo je ok. Potom mi je trebao jos jedan, pokusao sam ali je i dalje prikazivalo kao da je port zatvoren. A onda sam video da svi portovi koji su ranije bili forwardovani se sada prikazuju kao zatvoreni kada ih testiram. Osim toga, ono sto mi jos malo drzi nadu da ima sanse da radi je to da kada u podesavanjuma jednog programa kojem je potrebno prosledjivanje portova da bi radio obezelim opciju Enable UPnP port mapping program radi ok bez obzira koji port stavim. A kada testiram taj port prikaze se kao otvoren. Ali kada zatvorim program, zatvara se i port. Pokusao sam 10x uputstvo sa portforwarding-a, iskljucivao sam FireWall i AV, vracao modem na Factory Settings, i pokusao preko Linuxa. I nishta =( Zvao sam i telekom podrsku. Verovatno poslednji put. Jer sam cekao 10 minuta, i na kraju mi se javila neka devojka kojoj sam 5 minuta prvo pokusavao da pojasnim sta zelim, da bi mi na kraju rekla "E ja stvarno ne znam, pokusaj da restartujes modem"..... ![]() Da li neko ima ideju? |
![]() |
![]() |
#2 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Pretraži forum sa ključnim rečima, port i forwarding
Tema ti je obrisana pošto je već otvorena gomila tema sa sličnim pitanjima... |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa forwardovanjem portova na Huawei MT882 za NBA 2005 | Buonggiorno | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 4.1.2009 2:39 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |