![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Auto Assault je MMORPG koji me je odusevio po samom isecku iz igre.
E sada vec duze vreme smo par ortaka i ja razvijali nekakav engine(konzolu) za nesto sto bi trebalo da lici na Twisted Metal sa Sony Play stationa... ![]() Mene interesuje vase misljenje da li bi to imalo prodju kod nas i u svetu...treba uzeti u obzir konkurenciju u vidu Auto Assaulta! Da li bi ste vi nesto tako igrali...Kombinacija NFS undergrounda(sa swe Tweakovanjem) i FPSa, a plus skoro svaki objekat bi se mogao unistiti!!! ![]() Ovim putem bih vas takodje pitao i za neke predloge i sugestije... ![]() Toliko od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Najsličnija stvar koju sam igrao je Interstate 76 ( legenda, još držim rip negde na disku ), koji bio više simulacija nego arkada ( fizički model je zahtevan, ne prašta mnogo sudare i padove, prilično lako se gine, itd. ).
Twisted Metal sam probao kod druga na PSX-u i nije mi se svideo, previše je ... haotičan ( mada to možda i jeste poenta ), ali je zamorno haotičan. Eh, sad, ovo će možda zvučati kontradiktorno u odnosu na ono što sam već napisao, ali bi me tako nešto zanimalo, u slučaju da ne mora da se prolazi nekakva generička kampanja radi otključavanja mapa , vozila , dodataka itd. Dakle, nešto što bi moglo da se pokrene, odigra za 5min, da malo odmorim dušu (hm). Evo ideje... probajte single-play sa nekom suludom i zanimljivom pričom ( pretpostaljam da bi dosta humora pomoglo ), sa sve ludim likovima ( Bentas Krolijad koji se prijavio na turnir kako bi razveselio svoju devojku - zavisnicu od pirinčanih pahuljica - od 100t - hi,hi ). + odvojeni multi-play deo po ugledu na , recimo UT2004 ( mislim u pogledu organizacije cele stvari )... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 17.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa sad, kao shto sam vec rekao, ja sam zavisnik od priche, pa bih na to najvishe obratio pazhnju.
Sam gameplay zvuchi primamljivo, osim ako ne upadnesh u zamku preterane arkade/simulacije; to u praksi znachi - NE PRAVI ARKADU POPUT NFS-a (deja-vu vec nebrojeno puta), NITI SIMULACIJU POPUT LIVE FOR SPEED/HALF-LIFE 2 (s obzirom na zhanrove koje uze kao uzor). Nadji golden middle: ubaci primesu rpg elemenata (za koje sam velish da pali, ali doziraj umereno manje), fokusiraj se ili na suludu prichu, ili napravi kopiju Mad Max serijala (obradjeno zanemarljivo malo puta), i najbitnije, IZBALANSIRAJ TEZHINU IGRE! NFS MW pati od preterane lakoce; iako je obimna, osim jurnjave sa pandurima, same trke su lake, i na najvecem nivou tezhine nije me ni oznojio, a onda dodju milestone events gde se ukopam na 5 sati besmislenog jurcanja. Ima josh ovakvih primera, ali ovo mi je najsvezhije. Napravi neshto shto ne frustrira igracha preteranom tezhinom, ali nije ni igra za dva popodneva, i pusti da to provejava kroz celu igru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Zavisi od osećaja pri gameplay-u. Lakše bi bilo za odluku ako bih video skrinšotove ili trajler...
![]() Twisted Metal, igrao sam prva 4 dela (neznam dali je izašao 5) je jedna luda igra, odlična, jedino mi se nije svidjalo što je nekako previše "tvrda". Poslednja ispravka: Aksic Srdjan (1.4.2006 u 17:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Potpuno se slažem... Odavno nisam igrao takvu igricu... Pre bih nju igrao negoli npr NFS klasičan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Slicna igra koja ti moze dati malo inspiracije ( ali nemoj da kopiras) je FlatOut. Stvarno je dobra. Mozes da unistis skoro sve sto vidis na stazi, ako se zabijes u neko drvo vozac leti kroz sofersajbnu, delovi otpadaju sa automobila.... Postoje i mini igre; u jednoj je cilj da sto vislje izbacis vozaca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Znam da je tema zastarela ali samo da kazem da je poodavno izasao 'Hard truck: Apocalypse' koji je upravo ono sto si ti hteo da pravis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Imate moju punu podrsku. Da li ce to biti Single ili Multi-player igra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Nadam se da do sada nisu 10 puta odustali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 18.5.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Srecno bilo! Samo bih ti preporucio da imas dobru pricu jer igrice kao sto su NFS nemaju dobre price, u stvari imaju imbecilne price i jedino bi ti se probila igrica sa nekom originalnom pricom i iole dobrim performansom igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zene na forumu !? DA ili NE? ("Kada ce biti vise zena na forumu?") | aurora | Brbljaonica | 283 | 8.7.2007 0:31 |
Avatari na forumu | Sasa | Forum o forumu | 1 | 16.1.2007 18:29 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |