![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skoro sam od jednog prijatelja (studenta) čuo jednu informaciju za koju nisam mogao da verujem a i dalje ne verujem, naime oni na faksu u Nišu imaju toliko brzi internet da 1GB podataka skidaju za nekoliko sekundi, znachi u proseku 20MB/s (dobro ste prochitali 20 megabajta) ne zna tačno kakav link imaju ka provajder-u ali sve jedno meni to dodje previse i mislim da preteruje. Znachi jbt pojedini hard diskovi ne mogu toliko brzo da vrse upis podataka kolika je njima brzina protoka, tako da im mozda tu neki hard disk pretstavlja usko grlo
![]() Sorry ako je ovakva tema vec bila (a verovatno jeste) u zurbi sam trenutno pa nemam dovoljno vremena da pretrazujem @Iris od tebe ochekujem pouzdane informacije |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo sta kaze speedtest.net o tome tj. o brzinama neta u Srbiji
http://www.speedtest.net/global.php?...=3&country=225 |
![]() |
![]() |
#3 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Imaš staru temu o akademskoj mreži na forumu ovde, sa linkovima ka sajtovima ka RCUB-u i AMS-a, a neko je izmerio i brzinu Interneta na Mašinskom fakultetu u Kragujevcu, što će ti dati baš taj podatak o kome pitaš
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
RATEL od 2009. kontroliše kvalitet interneta i mobilnih mreža | A M G | Internet usluge | 8 | 1.9.2008 15:22 |