![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Nabavio sam pre neki dan c520.Sada mi je potreban USB kabl za njega,ali onaj koji radi.
Naime,nabavio sam već jedan kabal (model: PCB200BSE) i skinuo najnovije usb drajvere i softver sa samsungovog sajta baš za c520,ali ova kombinacija nije dala rezultate.Kompjuter mi se i dalje javlja porukom "USB Device unreckognised". ![]() Inače sa ovim problemom kuburi poprilično ljudi na netu,ali još nigde nisam našao na rešenje.Izgleda da je problem u kablu jer (izgleda) C520 ima drugačiji raspored pinova. Kad se proveri usb u windowsu (Control panel>device manager>USB>unknown device>properties>details) string započinje sa 0000(4 nule) a negde sam nabasao na podatak da ako se u tom stringu pojavi četiri nule onda je definitivno kabal u pitanju a ne softwer. Negde sam pročitao da bi kabal za Samsung D800 trebalo da radi i sa C520 ali mene zanima da li neko to zna za sigurno? Bilo koja sugestija je dobro došla jer kako sada stvari stoje jedini način prebacivanja slika iz telefona je putem MMSa na email.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Pa pazi mozes da odes u neki servis i kazes : Dobar dan meni treba usb kabel za taj i taj fontele i plus im izneses svoj problem tj kazes da vec imas jedan usb kabel ali da to nije taj pa ima ostavis da oni probaju....
A ako nemozes preko usb kabela mozes da uzmes blutut prikljucak u svakom servisu...kosta oko 700 dinara-bar sam ja toliko platio i onda mozes telefon<->komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Hvala na odgovoru..od "plavog zuba" nema ništa (imam ja usb dongle zbog drugih telefona) iz prostog razloga što c520 nema tu mogućnost,dakle jedino usb!
Ok probaću da pojurim servisere,samo hteo sam da znam prvo da li neko možda ima baš tip kabla koji mi treba da me ne preveslaju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Hmm..mene niko ne vesla...odem u servis i kad se vratim po fon samo zapitkujem sta je bilo dok im ne dosadim...
![]() A jbg bolje da si uzeo U600 al ajd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kucni bioskop - LG ili Samsung? | Vai.God | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 20.12.2007 10:03 |
SAMSUNG PROBLEMI | VELJA71 | Aparati i oprema | 0 | 25.2.2007 5:00 |
Samsung najavio Phase-Charge RAM | Kostarum Rex Persia | Osnovne komponente | 0 | 11.9.2006 20:59 |
produzni kabal za monitor | mika_gz | Ostale komponente | 1 | 10.3.2006 2:47 |