![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.8.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam problem sa kompom ovako instalirao sam sa maticne program easytune6 i ne znam ni ja sta se desilo imale su neke opcije tamo ja sam stavio TURBO ali u isto vreme sam prebacio nesto sa jedne particije na drugu i odjednom kad sam stavio komp je zakucao cekao sam jedno 4 min i onda sam restartovao komp sve je dobro krenulo bios ok to i onda kad ono treba windows XP da ucitava tu je zakucalo i stoji samo crno bude..Onda sam uzaeo da oborim sistem sve lepo ormatiraco C sve je lepo odradio a onda kad se restartuje komp i da krene ins sistema on isto onde na WondowsXP zakuca ne znam u cemu je problem nece ni u safe mode da mi udje ne znam do cega je i pre ovoga 2 dana sam i sot dirao to nije se nista desilo a u biosu i nigde nista nisam pipao ne moguce da se tako ****e komp nije mi jasno Ako moze mala pomoc.....HVALA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Ma za pocetak resetuj bios vrati na fabricke vrednosti pa javi sta se desava.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 66 poruka
|
![]()
Izvadi bateriju od matične na par sekundi, pa je vrati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Kvar je uklonjen izgleda da se overklokovao procesor i u toku overkloka komp je zakucao pa sam je restartovao restartovao sam bios i radi ki zmaj hvala......i pitanje na koliko mogu da overklokuje e8400 ali nije vodeno hladjenje ae pa tako uzdravlje hvala jos jednom......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
E imam jos jedno pitanje kako da povecam hladjenje na grafickoj posto mi je temperatura 49-50 c a kad udjem u igricu prelazi preko 52 c imam 8800 gt gigabyte sa onim dobrim kulerom na njoj samo ne nzma kako da pojacam hladjenje......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Jednostavno klokuj ga malo po malo i opterecuj i gledaj temperature,sto sad preko leta dobijes stabilno i prihvatljiivo, zimus nece biti problema,to zavisi od primerka do primerka,licno me cudi da se zakucao ali najbolje idi u bios i rucno zakljucaj tj. setuj neke opcije kao sto je na primer pci-e zakljucas na 100Mhz uostalom pogledaj,teme koje se ticu overkloka,stvarno imas super obijasnjeno samo strpljenje i citaj.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() A mozes da vratis stari nVidijin control panel i koristis coolbits imas overklok i ispod brzinu ventilatora. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
hvala vam drugari veoma sam zahvalan ako se ne budem snasao posto nikad to nisam radio moracu ponovo da pitam ali mislim da cu se snaci u svakom slucaju HVALA VELIKO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |
Veliki problem sa Blueberry iCe-om | zukov | Kvarovi | 1 | 8.3.2008 19:41 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa novim Kompom | EEspree | Kvarovi | 4 | 3.2.2007 23:59 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |