![]() |
![]() |
|
Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam jos jedno pitanje.Skinuo sam jedan template sa neta,ali ne znam kako da ga ubacim u Dreamweaver.Pokusao sam preko opcije Insert>Template Objects i onda sam probao da da koristim i Make Template i Make Nested Template-nista.Napravio sam folder sa imenom sajta,u njemu sam opet napravio drugi folder "template" i tu ubacio ono sam skinuo.Ima nesto sto me kao pocetnika zbunilo.U folderu koji sam skinuo postoji vise fajlova.Ime templatea.psd,style.css,index.html,i 2 foldera sa imenima "fonts" i "images".Ima li neko strpljenja i razumevanja da mi kaze kako da postavim template,ili je to za mene trenutno daleka stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.11.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 30 puta na 11 poruka
|
![]()
Pa otvori u DW index.html, a prije toga sve fajlove templatea stavi u isti folder.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
Kako postaviti Java Irc Chat | Rukometas | Aplikativni softver | 1 | 8.6.2007 1:03 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |