![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Poslednja ispravka: Freško (4.8.2008 u 0:14) Razlog: velike slike su fuj ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Auuuuuu sine.... ti ili imas sve pokvarene cd-ove, korumpirane arhive ili imas neke gadne viruscine...
ali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Ако је ово свеже инсталиран блек или неки други ХР може да буде до њега. Углавном су пуни разноразних гамади, посебно ако скидаш са јавних торент тракера. Пробај да инсталираш опет ХР, али класичан sp.2 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 2.8.2008.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
prvi odgovor na temu je klasican off-topic i pitanje je o osobi koja budzi poruke, a sto se tica odgovora br.2 je veoma interesantan, posto je XP tek instaliran ( nakon sto je onaj predhodni pao ), onda nisam ga instaliro ja, vec lik koji je dosao da mi instalira, i pojma nemam sta je instaliro. Onda on mi je rekao da su mi neke ''magistrale'' na maticnoj ploci za video otisli ( a ja pojma nemam sta je ovo ) i kaze da je pravo cudo sto je pokreno windows.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj ti kombinaciju SPYBOT S&D,KIS 2009 i naravno CCleaner pa javi se kad ocistis svu gamad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Ok ja najvise volim da probam da resim ovakve probleme gde korisnik otvori temu sa recenicom iz fazona:
Imam problem! Kako da resim?! A pritom nije moj komp, ja nista ne znam ko je sta instalirao ali vi svi znate... pa mi resite problem... OVO JE LAST XP v17!!! ako kazes da komp kuburi nesto sa magistralom i ima neki crack-erski Win... nije ni cudo sto javlja ove greske... stavi WinXP SP2 pa vidi sta se tu desava... Budzim postove ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku <Rio_da> na korisnoj poruci: | ||
Orvel (4.8.2008), quartQ-986 (4.8.2008) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Нисам могао да се сетим који још постоји осим блек ХР-а . Скоро сигурно је до win-а. Реинсталирај га, и стави најобичнији win.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Kod mene na svim racunarima (prvenstveno laptopovima) gdje sam instalirao Black XP radi savrseno. Cak su u nekim slucajevima i drajveri koji dolaze sa njim bolji od nekih koji se skidaju sa oficijalnoga sajta. Tako da ne vjerujem da je do toga, mada nije iskljucena mogucnost virusa, ili nekoga nekompatabilnoga drajvera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Ја сам баш мислио на ласт ХР, а не на блек. Само нисам могао да сетим имена. Код мог другара је избрљавио са драјверима. Сваких два дана Bsod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Black, last, pink, štagod, sve je to isti krš i instalira se na sopstvenu odgovornost.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]()
Instaliraj obican Win XP SP2 ili SP3 i neces imati problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Svaki takav budzeni Win, Vista mizeri i ostale gluposti, prave zbrku u registry-u i nema sanse ta takav sistem radi dobro. Znaci brisi to odma sa kompa i uradi kako ti je predlozeno u prethodnim postovima.
Edit: ako instaliras sp2 posle skini sp3 sa oficielnog sajta i instaliraj obavezno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
preporuka programa za obradu video materijala | sasha vukelic | Video/TV softver | 23 | 13.1.2007 21:18 |
Želim da naučim da instaliram Windows XP SP2!!! | Melody | Operativni sistemi | 21 | 20.10.2006 9:59 |
Ne mogu da kopiram neke fajlove (uglavnom .dll) sa DVD-a na HDD!!? | polarnimeda | Kvarovi | 5 | 9.8.2006 23:42 |
Čitanje pola avi fajla | pezzilla | Video/TV softver | 15 | 14.6.2006 1:56 |
Na desktopu ostala glupa ikonica koju ne mogu da obrisem | Duka kralj | Aplikativni softver | 12 | 23.3.2006 20:19 |