![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 20.2.2006.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 169 puta na 109 poruka
|
![]()
Zeleo bi da instaliram novi Java sun enviroment posto ga neki torrent programi zahtevaju da bi se uopste pokrenuli.....medjutim instalacija ne moze da se odradi pretpostavljam zato sto prethodno treba ukloniti microsoft java virtual machine....a zaista neznam kako...i da li je uopste u tome problem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Instaliras Azureus pretpostavljam?
![]() Da ne bih sad trazio po netu, uploadovao sam ti Remover za Micro$oftov Java Virtual Machine, pa ga skini ODAVDE Nakon toga restartujes kompu (ako je vec nije sam restartovao) i instaliras Sunovu Javu. Srecno ![]() Naravno, ako je uopste u tome problem... Ako nije, pojasni dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Java Runtime ti je u svakom slučaju mnogo bolje rešenje od JVM-a. Dok JVM samo pravi virtuleno okruženje Jave, pravi Runtime ti omogućava mnogo više, između ostalog i razvoj aplikacija baziranih na Javi.
Razlika u brzini je primetna jer je JVM dovoljan uglavnom kada radiš sa "slabo zahtevnim aplikacijama". Za nešto veće kao Azures Runtime distribucija ti je neophodna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Nije tačno. Runtime omogućava samo puštanje Java programa. Za razvoj ti treba JDK (Java Development Kit). Ali u svakom slučaju treba ukloniti to Microsoftovo sra*e i staviti Sunov interpreter.
MS-ov JVM se može ukloniti XPLite-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
G-thing program za LG(imam U8180) za java igre trazim gde ima? besplatno?trial? | Ilic Marko | Programi za mobilne telefone | 1 | 9.2.2006 14:09 |