![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ovako, pretrazio sam brda i doline naseg poznatog interneta ali nigde nisam nasao potpuno objasnjenje (korak po korak) kako da povezem komp sa TV-om.
O ovom povezivanju ne znam bukvalno nista.Ni koji kabli treba da kupim, ni kakve prikljucke i kako sve to posle da osposobim da radi....nista! Znam samo da mi graficka ima TV-out, i da TV ima sve moguce prikljucke (nov, danas ga kupio).Imam i TV karticu (ako znaci uopste nesto) Ako bi mogao neko to da mi objasni bio bi mu zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Naverovatnije s-video, s-video povezi ga pomocu cinc kablova.
Svi novi televizori treba da imaju cinc prikljucke. Kada sve prikopcas podesavanje dolazi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
A moras da napises i koju graficku imas, posto ima male razlike kod podesavanja za Ati i N-vidia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Sve je nakon povezivanja do podesavanja, uglavnom u drajverima za graficku.
DivX filmovi lepo izgledaju na tv-ekranu a bogami i DVD filmovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
@Basa Mrkalj
Imam u profilu, ali ok, posedujem nV 8600GT. Interesuje me, posto bi sutra kupio taj kabl (da tv, ima ako se nevaram tri ulaska, crveni, zuti i jos jedan), kako se uopste zove taj kabl, i kako da ga trazim, i koliko otprilike kosta?Inace, od moj kompa do TV-a ima sigurno 10-tak metara, pa me interesuje da li se kvalitet signala gubi ako je udaljenost velika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Da kvalitet signala se gubi ako je udaljenost velika, kod tebe udaljenost nije velika...
Da bi preneo sliku ce ti trebati ovakav kabl ![]() crni kraj kabla ide u TV-out... znaci u komp, ne znam kako ze zove kabl, samo trazi Chinch-S-Video kabl... Za zvuk ce ti trebati ovakav kabl ![]() Ne znam ni ovaj kako se zove... Stereo audio kabl Banana-2xChinch Poslednja ispravka: <Rio_da> (24.6.2008 u 8:59) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku <Rio_da> na korisnoj poruci: | ||
PeTkO (24.6.2008) |
![]() |
#7 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Ovde imas u slici i reci za NV graficku.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Basa Mrkalj na korisnoj poruci: | ||
PeTkO (24.6.2008) |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
E hvala vam puno ljudi.Danas cu gledati da kupim te kablove (nadam se da me nece olesiti) pa da povezem.A onda dolaze podesavanja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako se izboriti sa hakerima? | kinteC | Internet tehnologije | 37 | 5.3.2011 23:32 |
Kako skinuti klip sa kobajagrande.com ? | NemesisTT | Brbljaonica | 2 | 11.6.2008 12:59 |
Kako da prebacim dvd fajl sa dvd-ja u 3gp | NikolaCabrilo | Video/TV softver | 0 | 29.4.2008 13:57 |
Kako povezati? | PeTkO | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 15.4.2008 1:37 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |