![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako vratiti nesacuvani word dokument ?
Jel moguce vratit dokument koji nisam sacuvao nakon pada sistema (Vista) ? (word recovery nije uspio ) Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala,eto zaboravio sam da javim da mi vise nije potrebno - ponovo sam iskucao sve..
Hvala u svakom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Netacno! Obicnom formatiranjem podaci se ne gube. Oni ostaju na disku, ali ih sistem ne vidi, tj. taj prostor vidi kao prazan prostor i upisuje nove informacije preko starih time ih unistavajuci. Isto se desava i prilikom brisanja fajlova. U oba slucaja je jako vazno da se na tu particiju nista ne snima, a ako je u pitanju sistemska particija kompjuter treba iskljuciti i hard disk prikljuciti na drugi komp. Fajlovi se mogu povratiti programima za spasavanje podataka. Zero fill je metod formatiranja kojim se podaci trajno unistavaju (u stvari specijalizovane laboratorija i tada mogu da iscupaju fajlove), ali to moze da se uradi samo specijalnim programima za tu namenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
word - besplatna alternativa | /nele/ | Aplikativni softver | 3 | 15.5.2008 23:05 |
Recovery kod IBM-a | alien | Operativni sistemi | 3 | 20.9.2007 15:53 |
kako iz pdf-a u word????? | srgor | Aplikativni softver | 10 | 23.7.2006 23:51 |
Registracija Word 2003 interfejsa | Vlado78 | Aplikativni softver | 0 | 18.12.2005 0:51 |