![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 26 puta na 10 poruka
|
![]()
Danas je trebalo da odem kod drugarice da joj instaliram TV karticu. Sve sam ja to uradio, ali nece da radi. U "device manager-u" se lepo pojavljuje ali ni jedan softver je ne prepoznaje (asusov home theatre i DScaler).
Moj problem je u deinstaliranju drajvera. Ušao sam u WIN u "safe mode-u" i tamo je izbrisao sa liste "device manager-a", ali kad normalno startujem WIN, on prepozna da ima novi deo hardvera i sam automatski opet instalira drajvere! Kako da ih izbrišem skroz??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
izvadi karticu
za to sto on opet prepoznaje je druga stvar.morao bi da ukljucis da se u device menageru vide stvari koje se trenutno ne koriste ali su jedanput instalirane.Procedura je malo duza,ali ja nisam siguran sta je tacno problem.Deinstaliraj drajvere restartuj i izvadi karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ako ti smeta to što Windows sam instalira drajvere onda moraš isključiti Plug And Play opciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Hvala na savetima, ja sad imam jos jedno pitanje.
Ista ta drugarica je kupila pionir 110 dvd rezac (uz koji nije dobila kabl za povezivanje) pa je sada prikacen kao SLAVE na HDD. Stvar je u tome što joj za snimanje nekog CD-a na HDD treba po 20-25 minuta!!!??? Ista je situacija bila kada je imala običan CD čitač. Da li neko zna možda zbog čega se to dešava? Gledao sam u BIOS-u i tamo sve deluje ok. Video sam samo prilikom startovanja računara da stoji da je HDD na UDMA 100, a rezač na UDMA 66. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Neka kupi kabal (cca 220 din)i lepo ga ukljuci na secondary ide channel kao master i ja mislim da ce to resiti problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pioneer, kao i većina ostalih DVD rezača, MORA da bude vezan kao SEKUNDARNI MASTER!!!
![]() Kod prethodnih Pioneera ovo nije bio toliko problem ali izgleda da 110-ka zahteva ovaj kabal da bi ispravno radila. I da,.... Sasvim je OK da ti je za rezanje diskova potrebno vreme koje si naveo jer preopterećuješ IDE granu. Razdvoj Pioneer i HDD ako možeš ili probaj da nekako izbalansiraš snage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Hvala, hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Znam da sam van teme, ali moze biti korisno...
Ako ti nekad slabo cita cd/dvd, ukljuci DMA. To sam ja imao kao sam instalirao Act of War ![]() Dok se instalirao, onaj film je tako sjeckao da sam poludio. Kad sam ukljucio DMA, leti... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc za kupovinu graficke do 110 e | Ivan milovanovic | ŠDK - Grafika | 53 | 29.12.2007 4:58 |
hitno pomoc e 730 | zverko | Igre za mobilne telefone | 3 | 7.2.2006 13:09 |
Pomoc hitno! | lobster | Grafika | 3 | 5.2.2006 4:37 |
Vrijedi li ova graficka kartica cemu? | sasha vukelic | ŠDK - Grafika | 11 | 23.12.2005 14:53 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |