![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 20.2.2006.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 169 puta na 109 poruka
|
![]()
Kupio sam novi Hdd (Maxtor od 80GB)...
Idalje imam moj stari koji je isto maxtor samo od 40gb. Stari je podesen na master a novi na slave Windows prepozna novi hdd ali on ne radi. Nema nigde ikone u My Compu... Help - sta da radim??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Taj drugi ces morati da formatiras. Posto je on sad u RAW formatu. U preovodu sirov, to mozes da uradis na vise nacina. Pomocu programa PartitionMagic ili iz Windowsa. Ako nemas PartitionMagic idi desni taster na MyComputer>pa na Manage, sleve strane pod Storage klikni da Disk Management> desno ces videti svoja dva hard diska, jedan koji je NTFS ili FAT32 i taj drugi koji jos nije formatiran. Klikni desnim tasterom na taj drugi, pa format, odredi koji ces fajl sistem i Ok. To ti je sva mudrost
![]() Pozzz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc u vezi Flash Get-a | Iwan88 | Aplikativni softver | 4 | 17.12.2005 17:14 |
Potrebna pomoc pri kupovini novog racunara. | Persun | Šta da kupim? | 18 | 10.12.2005 17:28 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |